Home Produse alimentare Produse apicole Miere de albine Miere polifloră Roua Florilor Apidava 950 gr

Miere polifloră Roua Florilor Apidava 950 gr

28.34 lei

Stoc epuizat

SKU: 5941185000049

Mierea polifloră este obţinută din nectarul mai multor tipuri de flori. Culoarea şi aroma să variază în funcţie de tipul de floare predominant.

Mierea polifloră este considerată de majoritatea specialiştilor ca fiiind o miere completă, utilizată în tratarea a numeroase boli şi afecţiuni. În compoziţia sa intră vitamine din complexul B şi C, enzime, acizi organici (acid lactic, acid gluconic) şi diverse săruri minerale (fier, fosfor, calciu, potasiu). Este uşor de asimilat datorită conţinutului său de glucoză, sucroză şi fructoză.

Mierea polifloră are o valoare energetică de 3000 de kcal la 1 kilogram. Chiar dacă este cristalizată proprietăţile ei vindecătoare nu se pierd. Specialiştii recomandă ca mierea să fie consumată cu moderaţie, două-trei linguriţe amestecate cu lapte sau fructe, de două-trei ori pe zi.

Acest tip de miere este recomandat pentru tratarea anorexiei, datorită conţinutului său bogat în fier. Mierea polifloră stimulează apetitul, facilitează procesul digestiv, îmbunătăţeşte activitatea inimii şi a ficatului şi determină o creştere a procentului de hemoglobină din sânge. Este şi un execelent remediu pentru oboseală fizică şi psihică. Cosumul regulat previne probleme de creştere și demineralizarea oaselor.

Informații suplimentare

Greutate 0.95 kg
Tip produs

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Miere polifloră Roua Florilor Apidava 950 gr”

Adresa ta de email nu va fi publicată.

De asemenea, clientilor le-a plăcut