Call Center: (+40) 725 658 919

Transport gratuit în toată țara pentru toate comenzile de peste 199 RON

Https://organicsfood. Ro/wp-content/uploads/2022/07/7-beneficii-uimitoare-ale-codului-un-ghid-informativ. Jpg

Calorii Cascaval vegan PICNIC Selgros

Valori nutriționale și proprietăți pentru Cascaval vegan PICNIC Selgros

Calorii Cascaval vegan PICNIC Selgros, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Cascaval vegan PICNIC Selgros. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Produsul Cascaval vegan PICNIC Selgros conține 267 de calorii care pot fi arse de 67 minute de mers pe jos, 22 minute de alergare (jogging), 30 minute de ciclism, 30 minute de înot, 89 minute de yoga, 89 minute de cumpărături sau 67 minute de curățenie in casă. *Pentru mai multe activități, consultați tabelul de mai jos!

Consumul a 100 de grame din produsul Cascaval vegan PICNIC Selgros reprezinta 13% aport caloric din cantitatea zilnica estimata pentru un adult (2000 calorii). Produsul Cascaval vegan PICNIC Selgros contine 267 kilocalorii sau o valoare energetica de 1117 kj. Este un aliment din categoria Altele

Informații nutriționale

Produsul Cascaval vegan PICNIC Selgros conține 23 grame de grăsimi, din care saturate 0 grame, 14 grame de carbohidrați, din care zaharuri 0 grame, 2 grame de proteine și 0 mg de sodiu. Densitate calorică: Mare (2.67kCal/g)

267

Valori medii nutriționale pentru 100 grame de produs

CITEȘTE ȘI:
Calorii Salam Sinaia Selgros
Numar caloriiCalorii26713% DZR
GrasimiGrăsimi23 g78% DZR
Grasimi saturatedin care Saturate0 g
Numar carbohidratiCarbohidrați14 g20% DZR
Zahardin care: Zahar0 g
ProteineProteine2 g2% DZR
SareSare0 mg0% DZR
*DZR – doza zilnică recomandată conform USDA

În cât timp arzi 267 de calorii?

Mers pe jos Mers pe jos 67 minute
Alergare Alergare (moderat) 22 minute
Bicicleta Bicicletă (moderat) 30 minute
Inot Înot (freestyle) 30 minute
Gimnastica Gimnastică 53 minute
Basket Baschet 38 minute
Fotbal Fotbal 33 minute
Tenis Tenis 33 minute
Yoga Yoga 89 minute
Cumparaturi Cumpărături 89 minute
Curatenie Curățenie 67 minute
*Acest tabel este o estimare pentru o persoana cu greutatea de 65 kilograme si este destinat doar în scop informativ.

Total calorii arse = Durata (în minute) x (MET x 3.5 x greutate în kg)/200

Calculatoarele au încorporată o activitate MET (metabolic equivalent for task). Acest număr estimează câtă energie folosește organismul în timpul unei anumite activități. Acesta variază în funcție de activitate și este standardizat astfel încât să poată fi utilizat în mod generalizat pentru diferite persoane și pentru a fi mai ușor de comparat diferite activități între ele.

Țineți cont de faptul că aceasta este o estimare generală și nu poate fi perfectă. Singura modalitate de a obține un număr cu adevărat precis este să mergeți la un laborator și să vă conectați la aparate care măsoară totul, de la VO2 max (absorbția maximă de oxigen) până la ritmul cardiac maxim.

Ce sunt caloriile? [Video]

Auzim tot timpul despre calorii: Câte calorii conține prăjitura asta? Câte calorii sunt arse făcând 100 de salturi, alergând pe distanțe lungi sau făcând agitație? Dar ce este o calorie, de fapt? Și de câte dintre ele avem nevoie de fapt? Emma Bryce explică modul în care câțiva factori diferiți ar trebui să intre în determinarea cantității recomandate pentru fiecare persoană.

CITEȘTE ȘI:
Calorii Dulceață de mure fără zahăr adăugat Sweeteria

Calculează-ți aportul zilnic de calorii

Dacă obiectivul dvs. este pierderea în greutate, luați în considerare un deficit caloric față de aportul caloric zilnic recomandat pentru menținere.. Un deficit caloric este pur și simplu un deficit de energie – consumați mai puține calorii decât folosiți – astfel încât organismul dumneavoastră arde grăsimea stocată (excesul de greutate) drept combustibil.

Puteți crea un deficit caloric mâncând mai puțin decât are nevoie corpul dumneavoastră. De asemenea, puteți arde calorii suplimentare prin creșterea activității fizice. Combinarea celor două (o dietă echilibrată și exerciții fizice) este o strategie sănătoasă pentru a pierde în greutate.

Imperial
Metric
Informații de bază
ani
kg
cm
Nivel de activitate
Rezultatele dvs:
Aportul caloric țintă pe zi:
0

👇Citește și aceste articole:

  Calorii cascaval vegan picnic selgros
  Calorii cascaval vegan picnic selgros

  Articolele din acest site au rol informativ. Administratorii site-ului nu sunt responsabili pentru încercarea de a aplica o rețetă, un sfat sau o dietă și nici nu garantează că informațiile furnizate vă vor ajuta sau nu vă vor dăuna personal. Fiți prudenți și consultați întotdeauna un medic sau un nutriționist!

  Vă mulțumim că ați citit! Dacă acest articol vi se pare util și interesant, vă rugăm să îl distribuiți pe rețelele de socializare pentru a fi citit și de alții. În acest fel ne ajutați și ne motivați să scriem mai multe articole interesante.

  Livrare rapidă

  Acordam o atentie deosebita livrarilor, astfel incat produsele din stoc vor fi trimise spre destinatie ziua urmatoare plasarii comenzii.

  Retur ușor in 14 zile

  Dacă un produs achiziționat nu te mulțumește 100%, îl poți returna în 14 de zile calendaristice de la momentul livrării/ridicării

  Garanția Calității

  Calitatea produselor livrate este importantǎ pentru noi, așa cǎ lucrǎm doar cu cei mai buni furnizori si producatori de produse BIO.

  100% Cumpărături Sigure

  Acceptăm carduri bancare emise Visa și MasterCard. Oferim soluții de plata online ușor de implementat și foarte sigur