Call Center: (+40) 725 658 919

Transport gratuit în toată țara pentru toate comenzile de peste 199 RON

Https://organicsfood. Ro/wp-content/uploads/2022/07/7-beneficii-uimitoare-ale-codului-un-ghid-informativ. Jpg

Calorii Jambon porc copt Aubel BE

Valori nutriționale și proprietăți pentru Jambon porc copt Aubel BE

Calorii Jambon porc copt Aubel BE, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Jambon porc copt Aubel BE. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Produsul Jambon porc copt Aubel BE conține 128 de calorii care pot fi arse de 32 minute de mers pe jos, 11 minute de alergare (jogging), 14 minute de ciclism, 14 minute de înot, 43 minute de yoga, 43 minute de cumpărături sau 32 minute de curățenie in casă. *Pentru mai multe activități, consultați tabelul de mai jos!

Consumul a 100 de grame din produsul Jambon porc copt Aubel BE reprezinta 6% aport caloric din cantitatea zilnica estimata pentru un adult (2000 calorii). Produsul Jambon porc copt Aubel BE contine 128 kilocalorii sau o valoare energetica de 536 kj. Este un aliment din categoria Mezeluri

Informații nutriționale

Produsul Jambon porc copt Aubel BE conține 3 grame de grăsimi, din care saturate 1 grame, 1 grame de carbohidrați, din care zaharuri 1 grame, 24 grame de proteine și 1700 mg de sodiu. Densitate calorică: Mica (1.28kCal/g)

128
CITEȘTE ȘI:
Calorii Cârnați de porc tip “Strolghino” Italiamo

Valori medii nutriționale pentru 100 grame de produs

Numar caloriiCalorii1286% DZR
GrasimiGrăsimi3 g22% DZR
Grasimi saturatedin care Saturate1 g
Numar carbohidratiCarbohidrați1 g2% DZR
Zahardin care: Zahar1 g
ProteineProteine24 g76% DZR
SareSare1700 mg74% DZR
*DZR – doza zilnică recomandată conform USDA

În cât timp arzi 128 de calorii?

Mers pe jos Mers pe jos 32 minute
Alergare Alergare (moderat) 11 minute
Bicicleta Bicicletă (moderat) 14 minute
Inot Înot (freestyle) 14 minute
Gimnastica Gimnastică 26 minute
Basket Baschet 18 minute
Fotbal Fotbal 16 minute
Tenis Tenis 16 minute
Yoga Yoga 43 minute
Cumparaturi Cumpărături 43 minute
Curatenie Curățenie 32 minute
*Acest tabel este o estimare pentru o persoana cu greutatea de 65 kilograme si este destinat doar în scop informativ.

Total calorii arse = Durata (în minute) x (MET x 3.5 x greutate în kg)/200

Calculatoarele au încorporată o activitate MET (metabolic equivalent for task). Acest număr estimează câtă energie folosește organismul în timpul unei anumite activități. Acesta variază în funcție de activitate și este standardizat astfel încât să poată fi utilizat în mod generalizat pentru diferite persoane și pentru a fi mai ușor de comparat diferite activități între ele.

Țineți cont de faptul că aceasta este o estimare generală și nu poate fi perfectă. Singura modalitate de a obține un număr cu adevărat precis este să mergeți la un laborator și să vă conectați la aparate care măsoară totul, de la VO2 max (absorbția maximă de oxigen) până la ritmul cardiac maxim.

Ce sunt caloriile? [Video]

Auzim tot timpul despre calorii: Câte calorii conține prăjitura asta? Câte calorii sunt arse făcând 100 de salturi, alergând pe distanțe lungi sau făcând agitație? Dar ce este o calorie, de fapt? Și de câte dintre ele avem nevoie de fapt? Emma Bryce explică modul în care câțiva factori diferiți ar trebui să intre în determinarea cantității recomandate pentru fiecare persoană.

CITEȘTE ȘI:
Calorii Sunca Metzgerfrisch Kasseler Lachs

Calculează-ți aportul zilnic de calorii

Dacă obiectivul dvs. este pierderea în greutate, luați în considerare un deficit caloric față de aportul caloric zilnic recomandat pentru menținere.. Un deficit caloric este pur și simplu un deficit de energie – consumați mai puține calorii decât folosiți – astfel încât organismul dumneavoastră arde grăsimea stocată (excesul de greutate) drept combustibil.

Puteți crea un deficit caloric mâncând mai puțin decât are nevoie corpul dumneavoastră. De asemenea, puteți arde calorii suplimentare prin creșterea activității fizice. Combinarea celor două (o dietă echilibrată și exerciții fizice) este o strategie sănătoasă pentru a pierde în greutate.

Imperial
Metric
Informații de bază
ani
kg
cm
Nivel de activitate
Rezultatele dvs:
Aportul caloric țintă pe zi:
0

👇Citește și aceste articole:

  Calorii jambon porc copt aubel be
  Calorii jambon porc copt aubel be

  Articolele din acest site au rol informativ. Administratorii site-ului nu sunt responsabili pentru încercarea de a aplica o rețetă, un sfat sau o dietă și nici nu garantează că informațiile furnizate vă vor ajuta sau nu vă vor dăuna personal. Fiți prudenți și consultați întotdeauna un medic sau un nutriționist!

  Vă mulțumim că ați citit! Dacă acest articol vi se pare util și interesant, vă rugăm să îl distribuiți pe rețelele de socializare pentru a fi citit și de alții. În acest fel ne ajutați și ne motivați să scriem mai multe articole interesante.

  Livrare rapidă

  Acordam o atentie deosebita livrarilor, astfel incat produsele din stoc vor fi trimise spre destinatie ziua urmatoare plasarii comenzii.

  Retur ușor in 14 zile

  Dacă un produs achiziționat nu te mulțumește 100%, îl poți returna în 14 de zile calendaristice de la momentul livrării/ridicării

  Garanția Calității

  Calitatea produselor livrate este importantǎ pentru noi, așa cǎ lucrǎm doar cu cei mai buni furnizori si producatori de produse BIO.

  100% Cumpărături Sigure

  Acceptăm carduri bancare emise Visa și MasterCard. Oferim soluții de plata online ușor de implementat și foarte sigur