Call Center: (+40) 725 658 919

Transport gratuit în toată țara pentru toate comenzile de peste 199 RON

Calorii mini marshmallows

Calorii Mini Marshmallows

Valori nutritionale si proprietati pentru Mini Marshmallows

Calorii Mini Marshmallows, analiza nutritionala . Acest articol ofera informatii despre compozitia nutritiva a produsului Mini Marshmallows. Acesta include o analiza a diferitilor nutrienti, si a continutului de minerale. De asemenea, ofera informatii despre cantitatea de calorii, grasimi, proteine, carbohidrati si fibre alimentare etc.

Produsul Mini Marshmallows contine 314 de calorii care pot fi arse de 78 minute de mers pe jos, 26 minute de alergare (jogging), 35 minute de ciclism, 35 minute de inot, 105 minute de yoga, 105 minute de cumparaturi sau 78 minute de curatenie in casa. *Pentru mai multe activitati, consultati tabelul de mai jos!

Consumul a 100 de grame din produsul Mini Marshmallows reprezinta 16% aport caloric din cantitatea zilnica estimata pentru un adult (2000 calorii). Produsul Mini Marshmallows contine 314 kilocalorii sau o valoare energetica de 1315 kj. Este un aliment din categoria Dulciuri

Informatii nutritionale

Produsul Mini Marshmallows contine 13 grame de grasimi, din care saturate 0 grame, 47 grame de carbohidrati, din care zaharuri 0 grame, 3 grame de proteine si 0 mg de sodiu. Densitate calorica: Foarte mare (3.14kCal/g)

314

Valori medii nutritionale pentru 100 grame de produs

Numar caloriiCalorii31416% DZR
GrasimiGrasimi13 g37% DZR
Grasimi saturatedin care Saturate0 g
Numar carbohidratiCarbohidrati47 g59% DZR
Zahardin care: Zahar0 g
ProteineProteine3 g4% DZR
SareSare0 mg0% DZR
*DZR – doza zilnica recomandata conform USDA

In cat timp arzi 314 de calorii?

Mers pe jos Mers pe jos 78 minute
Alergare Alergare (moderat) 26 minute
Bicicleta Bicicleta (moderat) 35 minute
Inot Inot (freestyle) 35 minute
Gimnastica Gimnastica 63 minute
Basket Baschet 45 minute
Fotbal Fotbal 39 minute
Tenis Tenis 39 minute
Yoga Yoga 105 minute
Cumparaturi Cumparaturi 105 minute
Curatenie Curatenie 78 minute
*Acest tabel este o estimare pentru o persoana cu greutatea de 65 kilograme si este destinat doar in scop informativ.

Total calorii arse = Durata (in minute) x (MET x 3.5 x greutate in kg)/200

CITEȘTE ȘI:
Calorii Iaurt cu cereale si pere Milkeria

Calculatoarele au incorporata o activitate MET (metabolic equivalent for task). Acest numar estimeaza cata energie foloseste organismul in timpul unei anumite activitati. Acesta variaza in functie de activitate si este standardizat astfel incat sa poata fi utilizat in mod generalizat pentru diferite persoane si pentru a fi mai usor de comparat diferite activitati intre ele.

Țineti cont de faptul ca aceasta este o estimare generala si nu poate fi perfecta. Singura modalitate de a obtine un numar cu adevarat precis este sa mergeti la un laborator si sa va conectati la aparate care masoara totul, de la VO2 max (absorbtia maxima de oxigen) pana la ritmul cardiac maxim.

Ce sunt caloriile? [Video]

Auzim tot timpul despre calorii: Cate calorii contine prajitura asta? Cate calorii sunt arse facand 100 de salturi, alergand pe distante lungi sau facand agitatie? Dar ce este o calorie, de fapt? Și de cate dintre ele avem nevoie de fapt? Emma Bryce explica modul in care cativa factori diferiti ar trebui sa intre in determinarea cantitatii recomandate pentru fiecare persoana.

Calculeaza-ti aportul zilnic de calorii

Daca obiectivul dvs. este pierderea in greutate, luati in considerare un deficit caloric fata de aportul caloric zilnic recomandat pentru mentinere.. Un deficit caloric este pur si simplu un deficit de energie – consumati mai putine calorii decat folositi – astfel incat organismul dumneavoastra arde grasimea stocata (excesul de greutate) drept combustibil.

CITEȘTE ȘI:
Calorii Pulpa de pui cu piele cruda

Puteti crea un deficit caloric mancand mai putin decat are nevoie corpul dumneavoastra. De asemenea, puteti arde calorii suplimentare prin cresterea activitatii fizice. Combinarea celor doua (o dieta echilibrata si exercitii fizice) este o strategie sanatoasa pentru a pierde in greutate.

Imperial
Metric
Informații de bază
ani
kg
cm
Nivel de activitate
Rezultatele dvs:
Aportul caloric țintă pe zi:
0

👇Citeste si aceste articole:

    Calorii mini marshmallows
    Calorii mini marshmallows

    Articolele din acest site au rol informativ. Administratorii site-ului nu sunt responsabili pentru incercarea de a aplica o reteta, un sfat sau o dieta si nici nu garanteaza ca informatiile furnizate va vor ajuta sau nu va vor dauna personal. Fiti prudenti si consultati intotdeauna un medic sau un nutritionist!

    Va multumim ca ati citit! Daca acest articol vi se pare util si interesant, va rugam sa il distribuiti pe retelele de socializare pentru a fi citit si de altii. In acest fel ne ajutati si ne motivati sa scriem mai multe articole interesante.