Call Center: (+40) 725 658 919

Transport gratuit în toată țara pentru toate comenzile de peste 199 RON

Https://organicsfood. Ro/wp-content/uploads/2022/07/7-beneficii-uimitoare-ale-codului-un-ghid-informativ. Jpg

Calorii Orez Scotti Sarmale

Valori nutriționale și proprietăți pentru Orez Scotti Sarmale

Calorii Orez Scotti Sarmale, analiză nutrițională . Acest articol oferă informații despre compoziția nutritivă a produsului Orez Scotti Sarmale. Acesta include o analiză a diferiților nutrienți, si a conținutului de minerale. De asemenea, oferă informații despre cantitatea de calorii, grăsimi, proteine, carbohidrați și fibre alimentare etc.

Produsul Orez Scotti Sarmale conține 355 de calorii care pot fi arse de 89 minute de mers pe jos, 30 minute de alergare (jogging), 39 minute de ciclism, 39 minute de înot, 118 minute de yoga, 118 minute de cumpărături sau 89 minute de curățenie in casă. *Pentru mai multe activități, consultați tabelul de mai jos!

Consumul a 100 de grame din produsul Orez Scotti Sarmale reprezinta 18% aport caloric din cantitatea zilnica estimata pentru un adult (2000 calorii). Produsul Orez Scotti Sarmale contine 355 kilocalorii sau o valoare energetica de 1485 kj. Este un aliment din categoria Cereale

Informații nutriționale

Produsul Orez Scotti Sarmale conține 1 grame de grăsimi, din care saturate 0 grame, 80 grame de carbohidrați, din care zaharuri 0 grame, 6 grame de proteine și 10 mg de sodiu. Densitate calorică: Foarte mare (3.55kCal/g)

355

Valori medii nutriționale pentru 100 grame de produs

Numar caloriiCalorii35518% DZR
GrasimiGrăsimi1 g2% DZR
Grasimi saturatedin care Saturate0 g
Numar carbohidratiCarbohidrați80 g91% DZR
Zahardin care: Zahar0 g
ProteineProteine6 g7% DZR
SareSare10 mg0% DZR
*DZR – doza zilnică recomandată conform USDA

În cât timp arzi 355 de calorii?

Mers pe jos Mers pe jos 89 minute
Alergare Alergare (moderat) 30 minute
Bicicleta Bicicletă (moderat) 39 minute
Inot Înot (freestyle) 39 minute
Gimnastica Gimnastică 71 minute
Basket Baschet 51 minute
Fotbal Fotbal 44 minute
Tenis Tenis 44 minute
Yoga Yoga 118 minute
Cumparaturi Cumpărături 118 minute
Curatenie Curățenie 89 minute
*Acest tabel este o estimare pentru o persoana cu greutatea de 65 kilograme si este destinat doar în scop informativ.

Total calorii arse = Durata (în minute) x (MET x 3.5 x greutate în kg)/200

CITEȘTE ȘI:
Calorii Fulgi de ovaz intergral Morning Sun

Calculatoarele au încorporată o activitate MET (metabolic equivalent for task). Acest număr estimează câtă energie folosește organismul în timpul unei anumite activități. Acesta variază în funcție de activitate și este standardizat astfel încât să poată fi utilizat în mod generalizat pentru diferite persoane și pentru a fi mai ușor de comparat diferite activități între ele.

Țineți cont de faptul că aceasta este o estimare generală și nu poate fi perfectă. Singura modalitate de a obține un număr cu adevărat precis este să mergeți la un laborator și să vă conectați la aparate care măsoară totul, de la VO2 max (absorbția maximă de oxigen) până la ritmul cardiac maxim.

Ce sunt caloriile? [Video]

Auzim tot timpul despre calorii: Câte calorii conține prăjitura asta? Câte calorii sunt arse făcând 100 de salturi, alergând pe distanțe lungi sau făcând agitație? Dar ce este o calorie, de fapt? Și de câte dintre ele avem nevoie de fapt? Emma Bryce explică modul în care câțiva factori diferiți ar trebui să intre în determinarea cantității recomandate pentru fiecare persoană.

Calculează-ți aportul zilnic de calorii

Dacă obiectivul dvs. este pierderea în greutate, luați în considerare un deficit caloric față de aportul caloric zilnic recomandat pentru menținere.. Un deficit caloric este pur și simplu un deficit de energie – consumați mai puține calorii decât folosiți – astfel încât organismul dumneavoastră arde grăsimea stocată (excesul de greutate) drept combustibil.

CITEȘTE ȘI:
Calorii Berry Quinoa Porridge

Puteți crea un deficit caloric mâncând mai puțin decât are nevoie corpul dumneavoastră. De asemenea, puteți arde calorii suplimentare prin creșterea activității fizice. Combinarea celor două (o dietă echilibrată și exerciții fizice) este o strategie sănătoasă pentru a pierde în greutate.

Imperial
Metric
Informații de bază
ani
kg
cm
Nivel de activitate
Rezultatele dvs:
Aportul caloric țintă pe zi:
0

👇Citește și aceste articole:

  Calorii orez scotti sarmale
  Calorii orez scotti sarmale

  Articolele din acest site au rol informativ. Administratorii site-ului nu sunt responsabili pentru încercarea de a aplica o rețetă, un sfat sau o dietă și nici nu garantează că informațiile furnizate vă vor ajuta sau nu vă vor dăuna personal. Fiți prudenți și consultați întotdeauna un medic sau un nutriționist!

  Vă mulțumim că ați citit! Dacă acest articol vi se pare util și interesant, vă rugăm să îl distribuiți pe rețelele de socializare pentru a fi citit și de alții. În acest fel ne ajutați și ne motivați să scriem mai multe articole interesante.

  Livrare rapidă

  Acordam o atentie deosebita livrarilor, astfel incat produsele din stoc vor fi trimise spre destinatie ziua urmatoare plasarii comenzii.

  Retur ușor in 14 zile

  Dacă un produs achiziționat nu te mulțumește 100%, îl poți returna în 14 de zile calendaristice de la momentul livrării/ridicării

  Garanția Calității

  Calitatea produselor livrate este importantǎ pentru noi, așa cǎ lucrǎm doar cu cei mai buni furnizori si producatori de produse BIO.

  100% Cumpărături Sigure

  Acceptăm carduri bancare emise Visa și MasterCard. Oferim soluții de plata online ușor de implementat și foarte sigur