AcasăNutrițieNoțiuni de bază in nutriție

Noțiuni de bază in nutriție

Planul de dieta și alimentele sănătoase pentru creșterea în greutate

Află cum să iei în greutate, ce să mănânci și care sunt cele mai bune exerciții pentru a lua în greutate. Împărtășește-ți cunoștințele și experiența cu alții pentru a primi sfaturi.

Modalități naturale de scădere a nivelului de colesterol din organism

Nivelurile scăzute de colesterol sunt importante pentru sănătatea inimii. Aflați cum să reduceți colesterolul în mod natural cu ajutorul unei diete sănătoase, al exercițiilor fizice și al schimbărilor în stilul de viață.

Efectele secundare ale consumului excesiv de ceai verde

Este o convingere comună că ceaiul verde este una dintre cele mai sănătoase băuturi. Mai multe studii și cercetările vorbesc despre beneficiile sale pentru sănătate. Astfel, oamenii îl consumă fără nicio reglementare pentru a profita de mai multe beneficii. Cu toate acestea, ne oprim vreodată să ne gândim dacă nu cumva un consum excesiv de ceai verde ar putea avea și efecte negative? Ca orice alt aliment și băutură,...

Retenția de apă in organism: Cauze și 7 metode să reduci excesul

Retenția de apă este o acumulare temporară de lichide în organism. Poate fi cauzată de modificări hormonale, consumul de alimente sărate, consumul excesiv de apă sau boli de rinichi. Aflați mai multe despre ce cauzează retenția de apă și cum să o reduceți aici.

13 Cele mai rele alimente pentru corpul tău, potrivit științei

Cele mai rele alimente pentru organism, conform științei. Mănâncă-le și vei plăti prețul. Sunt nocive pentru ca sunt bogate în calorii, zahăr si substante periculoase.

Ce este deficitul caloric și cum te ajută să slăbești

Deficit caloric ce este acesta si cum te ajuta sa slabesti. Afla necesarul de calorii in functie varsta la femei si barbati pentru a fi in deficit caloric.

Cât trebuie să mergi pe jos să pierzi in greutate

Vezi cât trebuie să mergi pe jos ca să slăbești și ce trebuie sa schimbi la mersul pe jos zilnic pentru arde calorii in mod eficient și a pierde în greutate.

7 alimente pe care să le eviți ca să slăbești

Iată care sunt cele 7 alimente pe care să le eviți ca să slăbești. Vezi care sunt alimentele preferate de mulți oameni ce nu sunt cele mai sănătoase.
- Advertisement -Prichindel. Ro
- Advertisement -Vegis. Ro
- Advertisement -

Rețete de încercat

- Advertisement -Daciaplant. Ro