8.7 C
București
miercuri, martie 22, 2023

CATEGORIE

Noțiuni de bază in nutriție

De ce avem nevoie de magneziu: 7 proprietăți ale mineralului

Magneziul este un mineral esențial pentru buna funcționare a organismului uman. Descoperă ce beneficii are magneziul și de ce avem nevoie de el! Aici...

7 lucruri care afectează îmbătrânirea: alergiile, carbohidrații și pensionarea

Descoperăți cum alergiile, carbohidrații și pensionarea pot afecta îmbătrânirea. Aflați 7 lucruri esențiale despre cum aceste elemente pot influența sănătatea și longevitatea. Faceți click acum și descoperiți ce trebuie să știți despre îmbătrânire!

10 Greșeli alimentare care te fac să pierzi energie

Descoperă cele 10 greșeli alimentare care te fac să pierzi energie și învață cum să le eviți. Începe acum să te simți mai energic și să-ți îmbunătățești starea de sănătate!

Ce se întâmplă dacă nu mănânci după ora 19:00?

Timp de zeci de ani, ni s-a spus că totul ține de calorii și că, atâta timp cât mâncăm mai puțin decât ardem, vom...

Secretul longevității: ce să mănânci ca să trăiești cu 10 ani mai mult

Descoperă secretul longevității! Află ce alimente să mănânci ca să trăiești cu 10 ani mai mult și să îți menții sănătatea pe termen lung. Găsește sfaturi și trucuri nutritive pentru o viață mai sănătoasă și longevitatea ta personală!

Alimente care îți vor face oase sănătoase și puternice

Oase sănătoase și puternice? Avem soluția! Descoperă ce alimente să mănânci pentru a avea oase puternice și sănătoase. Nutrienții esențiali pe care trebuie să îi consumi și alimentele care le conțin pentru a obține oase sănătoase și puternice. Află mai multe pe site-ul nostru!

5 Tendințe nutriționale pentru 2023 care promovează longevitatea și ajută la menținerea sănătății

Vrei să afli care sunt tendințele nutriționale pentru 2023 care promovează longevitatea și ajută la menținerea sănătății? Află ce trebuie să știi despre cele 5 tendințe nutriționale și descoperă cum poți beneficia de ele pentru a-ți îmbunătăți sănătatea și longevitatea. Știi ce alimente să mănânci pentru a te menține sănătos? Află acum!

Fructe și legume pentru prevenirea cancerului

Cu un conținut bogat de vitamine, minerale și antioxidanți, fructele și legumele sunt esențiale pentru prevenirea cancerului. Află care sunt cele mai recomandate fructe și legume care pot preveni cancerul și cum să le incluzi în dieta ta zilnică pentru un stil de viață sănătos și longevitate. Descoperă câteva dintre cele mai bune fructe și legume recomandate pentru prevenirea cancerului.

7 Motive pentru a manca mai multe mandarine

Mandarinele sunt delicioase, ușor de transportat și sănătoase! Iată 7 motive pentru a mânca mai multe mandarine: sunt bogate în vitamine și minerale, sunt...

5 Alimente anti-îmbătrânire pe care să le consumi iarna

Iarna poate fi una dintre cele mai dificile perioade ale anului pentru a rămâne sănătos și tânăr. Află care sunt cele 5 alimente anti-îmbătrânire pe care să le consumi iarna pentru a te bucura de o piele luminos și elastică, păr sănătos și mai multă energie!

12 Alimente bogate in fosfor: Beneficii și riscuri ale deficienței

Fosforul este un nutrient vital pentru sănătatea oaselor, a dinților, etc. 12 Alimente bogate în fosfor și riscurile pentru sănătate ale deficitului de fosfor.

7 Alimente bogate în Omega 3 benefice pentru sănătatea noastră

Omega 3 printre cei mai importanți nutrienți pentru sănătatea noastră. Acestea sunt 7 alimente bogate în Omega 3 pe care ar trebui să încercăm să le folosim cât mai des.

8 Alimente bogate în vitamina A de inclus in dietă

Vitamina A este importantă pentru reproducere, vedere și etc. Iată opt alimente bogate în vitamina A pe care să le includeți în dieta dumneavoastră.

Alimente bogate în acid folic. Ce este acidul folic, beneficii si riscuri.

Acidul folic este o vitamină care este esențială pentru formarea ADN-ului. Citiți despre alimente bogate în acid folic și câteva dintre beneficiile și riscurile asociate cu un consum prea mare.

Hipersensibilitatea la histamină: Declanșatori alimentari, factori de risc, manifestări și dietă

Afecțiunile cronice sau recurente, cum ar fi cistita bacteriană, cistita recurentă, endometrioza, sindromul vezicii urinare dureroase, cistita interstițială, vaginita și vaginoza, hipertonicitatea mușchilor planșeului...

9 Alimente bogate în vitamina D. Cele mai bune pentru imunitate, nutriție și sănătatea oaselor

Deficitul de vitamina D a fost legat de imunitatea slabă, durerea cronică și depresia. Iată 9 alimente bogate în vitamina D care vă vor...

Top alimente bogate în vitamina B12

Consumul de alimente bogate în vitamina B12 nu este suficient. Vitaminele în sine nu sunt întotdeauna asimilate în mod adecvat de către organism, conținutul...

7 Alimente bogate în iod de inclus in dietă

Iodul este un element esențial care este crucial pentru sănătatea ta. Iată 7 alimente bogate în iod pentru a ajuta la promovarea funcției tiroidiene și la prevenirea hipotiroidismului.

Alimente bogate in carbohidrați. Cele mai bune surse de carbohidrați

Găsiți aici o listă cu cele mai bune alimente bogate în carbohidrați pe care le puteți încorpora în planul dvs. de masă.

15 Cele mai bune alimente bogate in calciu. Întărirea oaselor, a dinților și a vaselor de sânge.

Află care sunt cele mai bune alimente bogate în calciu pe care să le incluzi în dieta ta pentru a te ajuta să îți întărești oasele și dinții.

Ultimele noutăți