6 C
București
duminică, noiembrie 27, 2022
- Advertisement -

CATEGORIE

Nutrienți

Alimente bogate in carbohidrați. Cele mai bune surse de carbohidrați

Găsiți aici o listă cu cele mai bune alimente bogate în carbohidrați pe care le puteți încorpora în planul dvs. de masă.

15 Cele mai bune alimente bogate in calciu. Întărirea oaselor, a dinților și a vaselor de sânge.

Află care sunt cele mai bune alimente bogate în calciu pe care să le incluzi în dieta ta pentru a te ajuta să îți întărești oasele și dinții.

Top 10 alimente bogate în magneziu. Beneficii și daune pentru organism

Cele mai bune 10 alimente bogate în magneziu, beneficiile și efectele magneziului. Magneziul este necesar în organism pentru producția de energie, imunitate, sănătatea sistemului cardiovascular și nervos

12 Alimente bogate în fier împotriva anemiei, a oboselii cronice și a creșterii în greutate

Alimente bogate în fier împotriva anemiei, a oboselii cronice și a creșterii în greutate. Pentru organismul nostru, fierul este un mineral care îndeplinește mai multe funcții importante, principala fiind transportul oxigenului prin organism de către celulele roșii din sânge, numite globule roșii.

Acizii grași Omega-6: Ce sunt și cum acționează + cele mai bune surse din alimente

Acizii grași omega-6 sunt un tip de grăsimi polinesaturate care joacă un rol crucial în sănătatea și bunăstarea noastră. Aflați mai multe despre beneficiile acizilor grași Omega-6, unde îi puteți găsi și cum acționează.

Uleiul de pește: beneficii sănătate, compoziție. Cele mai bune surse din alimente și suplimente alimentare

Uleiul de pește este un grup de substanțe care sunt importante pentru sănătate. Acest articol include liste de surse animale și vegetale, precum și informații despre compoziție, beneficii asupra sănătății și siguranță.

Fierul în alimente: efecte asupra sănătății, riscuri de deficiență și exces

Fierul este un mineral vital, iar deficitul de fier este asociat cu oboseală, amețeli, dureri de cap și lipsă de concentrare. Un aport scăzut...

De ce avem nevoie de magneziu: 6 descoperiri științifice

Magneziul este esențial pentru sănătatea umană și unul dintre cele mai importante minerale pentru menținerea unei inimi sănătoase. Iată șase descoperiri științifice despre magneziu

Niacina sau vitamina B3: Beneficii sanatate. Top 12 alimente bogate in aceasta vitamină

Niacina este cunoscută și sub numele de vitamina B3 și se găsește în alimente precum ouăle, carnea de pasăre, peștele, cerealele integrale, legumele și legumele. Aflați beneficiile pentru sănătate ale acestui nutrient și obțineți câteva idei de rețete.

Cum să-ți faci provizii de vitamine pentru anul acesta, sfatul experților

Cum să vă faceți provizii de vitamine în acest an. Avem sfaturi și recomandări de specialitate pentru a vă aproviziona cu toate vitaminele, mineralele și suplimentele potrivite.

Ultimele noutăți

- Advertisement -