9.6 C
București
miercuri, martie 22, 2023

CATEGORIE

Antioxidanți

Ce se întâmplă dacă nu mănânci după ora 19:00?

Timp de zeci de ani, ni s-a spus că totul ține de calorii și că, atâta timp cât mâncăm mai puțin decât ardem, vom...

Secretul longevității: ce să mănânci ca să trăiești cu 10 ani mai mult

Descoperă secretul longevității! Află ce alimente să mănânci ca să trăiești cu 10 ani mai mult și să îți menții sănătatea pe termen lung. Găsește sfaturi și trucuri nutritive pentru o viață mai sănătoasă și longevitatea ta personală!

Betacarotenul: Beneficii dozaj și efecte secundare

Betacarotenul este un pigment (carotenoid) derivat din plante. Este o sursă de vitamina A și un important antioxidant. Se găsește în multe produse vegetale, cum ar fi legumele cu frunze verzi și cele de culoare galbenă, precum și fructele de culoare portocalie. Betacarotenul contribuie cu aproximativ 30 - 35% din aportul alimentar de vitamina A în țările occidentale. Continuați să citiți pentru a afla ce înseamnă să aveți niveluri ridicate sau scăzute de beta-caroten și cum să le creșteți sau să le reduceți.

Ce sunt antioxidanții și cât de mult ar trebui să mănânci din ei?

Ce sunt antioxidantii? Ce sunt acesti compusi si ce fac ei pentru sanatate. Alimente bogate in antioxidanti pe care trebuie sa le mancam pentru un corp sanatos.

Ce este quercetina, beneficii, doza zilnică, prospect

Quercetina beneficii, doza zilnică si utilizare. Descoperă ce proprietati si beneficii are quercetina pentru sanatate. Vezi metoda de utilizare dupa prospect.

Ultimele noutăți