6 C
București
duminică, noiembrie 27, 2022
- Advertisement -

CATEGORIE

Nutriție pentru afecțiuni

8 semne că ai o dieta deficitară

S-ar putea să nu-ți dai seama, dar dieta ta ar putea să te facă să te simți leneșă, cu creierul încețoșat și chiar deprimată. Dă click pentru a afla 8 semne care îți arată că dieta ta are nevoie de o revizie majoră.

Cafea sau ceai: care este mai bun pentru sănătatea și energia noastră

Cafeaua și ceaiul au ambele o varietate de beneficii pentru sănătate. Cafeaua vă poate oferi un impuls rapid sau vă poate ajuta să rămâneți alert ore întregi. Ceaiul este bogat în antioxidanți și oferă mult mai multe beneficii pe cont propriu. Aflați mai multe despre diferențele dintre ele.

Ce trebuie să știi despre anorexie pentru ca dorința ta de a slăbi să nu se termine în tragedie.

Simptomele psihologice și fizice ale anorexiei pot fi periculoase. Aflați cum să recunoașteți semnele anorexiei și cum vă puteți ajuta pe dumneavoastră sau pe o persoană dragă care ar putea suferi de această tulburare de alimentație.

Dieta vegetariană și îmbătrânirea sănătoasă

Pe măsură ce îmbătrânim, metabolismul nostru încetinește, în timp ce nevoile noastre de nutrienți cresc. De asemenea, este cunoscut faptul că lipsa de proteine...

Postul intermitent vs. alte diete

Postul intermitent se referă la un plan de alimentație în care consumul zilnic de alimente este condensat într-o singură perioadă limitată în timp, urmată...

Semințe de busuioc: Beneficii, nutriție și efecte secundare

Semințele de busuioc au multe beneficii pentru sănătate, inclusiv scăderea tensiunii arteriale și a nivelului de colesterol. Aflați în acest articol care sunt beneficiile semințelor de busuioc, precum și efectele secundare ale semințelor de busuioc.

Modalități naturale de scădere a nivelului de colesterol din organism

Nivelurile scăzute de colesterol sunt importante pentru sănătatea inimii. Aflați cum să reduceți colesterolul în mod natural cu ajutorul unei diete sănătoase, al exercițiilor fizice și al schimbărilor în stilul de viață.

De ce se îngrașă femeile după 40 de ani?

Menopauza și creșterea în greutate sunt două dintre cele mai frecvente neplăceri ale femeilor după ce împlinesc 40 de ani. De ce se îngrașă femeile după 40 de ani? Acest articol oferă o perspectivă asupra acestei probleme.

Nivel de colesterol crescut sau scazut – tot ce trebuie sa știi

Milioane de oameni din întreaga lume suferă de probleme de colesterol. Dintre aceștia, un mare procent nici măcar nu sunt conștienți de starea lor. Acest lucru se datorează lipsei de cunoștințe despre acest subiect și lipsei de testare. În acest articol vom discuta despre ce înseamnă un nivel ridicat sau scăzut al colesterolului și cum putem ști care este un nivel sigur în funcție de vârstă.

Băuturi care cresc inflamația în organism

Inflamația este un proces natural care începe atunci când celulele corpului nostru își trimit mesaje unele altora. Cu toate acestea, mulți dintre noi ne creștem riscul de inflamație făcând alegeri greșite în ceea ce privește modul în care mâncăm și ne trăim viața. Citește mai departe si vezi care sunt acele băuturi care cresc inflamația în organism si îngreunează procesul de vindecare.

Ultimele noutăți

- Advertisement -