8.7 C
București
miercuri, martie 22, 2023

CATEGORIE

Nutriție sportivă

Anabolizantele – o rețetă pentru victorii?

Anabolizantele sunt medicamente de natură hormonală care ajută la creșterea masei musculare și la creșterea activității fizice. Medicamentele anabolizante în sport sunt adesea folosite...

Retenția de apă in organism: Cauze și 7 metode să reduci excesul

Retenția de apă este o acumulare temporară de lichide în organism. Poate fi cauzată de modificări hormonale, consumul de alimente sărate, consumul excesiv de apă sau boli de rinichi. Aflați mai multe despre ce cauzează retenția de apă și cum să o reduceți aici.

Cazeina: una dintre cele mai bune proteine pentru creșterea mușchilor

Cazeina este o proteină cu digerare lentă care se găsește în lapte. S-a demonstrat că ajută la creșterea și recuperarea musculară și reduce foamea și pofta. Aflați mai multe despre beneficiile sale aici!

Cum îți îmbunătățești rezistența corporală: Exerciții și nutriție

Nutriția și exercițiile fizice sunt o parte extrem de importantă în îmbunătățirea rezistenței organismului. Aflați cum să folosești exercițiile fizice și nutriția să îți îmbunătățești rezistența corporală. Aflați cum să faceți exerciții fizice și să mâncați corect pentru a vă atinge obiectivele legate de corpul dumneavoastră.

15 lucruri pe care trebuie să le știi despre stimularea metabolismului

15 lucruri pe care trebuie să le știi despre stimularea metabolismului. Vă puteți stimula metabolismul cu apă, condimente și un antrenament de cinci minute.

Ce să mănânci înainte de antrenament 6 alimente recomandate de nutriționiști

Ce să mănânci înainte de antrenament 6 alimente recomandate de nutriționiști.

6 Alimente bogate în proteine care reduc grăsimea din burtă

6 Alimente bogate în proteine care reduc grăsimea din burtă. Aceste alimente care te vor ajuta să-ți atingi obiectivele de slăbire și să-ți micșorezi talia!

Ce este creatina? Beneficii pentru mușchi. 7 alimente ce conțin creatină

Ce este creatina si beneficii are pentru sanatate. Afla ce alimente conțin creatina si cum te ajută să iți crești mușchii la sală si cum sa o iei eficient.

12 alimente vindecătoare de consumat după o accidentare

Alimente vindecătoare de consumat după o accidentare sau operație. Știați că unele alimente ajută la accelerarea vindecării după o accidentare sau o operație?

Carbohidrați buni și răi, diferențe

Carbohidrați buni și carbohidrați răi, diferențe. Carbohidrații vă pot ajuta să vă mențineți silueta și pot avea o serie beneficii. Vezi care sunt diferențele.

Ultimele noutăți