13.1 C
București
joi, martie 30, 2023

CATEGORIE

Planuri de dietă

Cum să scazi glicemia fără medicamente? 11 modalități eficiente

Află cum poți scădea glicemia ta fără medicamente! Știm că poate fi dificil, dar nu este imposibil. Descoperă 11 modalități eficiente și sănătoase care te vor ajuta să îți menții glicemia la un nivel constant și sănătos. Începe să te bucuri de o viață mai sănătoasă și mai echilibrată!

O dietă fără gluten este potrivită pentru slăbit nu doar pentru celiaci?

Este o dietă fără gluten potrivită pentru slăbit? Motivul introducerii unei diete fără gluten trebuie să fie, în primul rând, un efect/motiv de sănătate (boala celiacă), dar dietele fără gluten sunt acum foarte la modă și pentru persoanele care nu sunt celiace.

Dieta cu mere pentru pierderea în greutate: 3 zile de dietă corectă.

Dieta cu mere este o dietă dovedită de zeci de ani. Ea a ajutat pe mulți în lupta împotriva excesului de greutate. Vă va ajuta și pe dvs.

Dieta 6:1 – Poți pierde 5 – 10 kg în 10 zile cu acest sistem de dietă

O dietă de slăbire ar trebui să fie un mod de viață, nu o grevă a foamei istovitoare. Sistemul ei de dietă vă ajută...

Dieta vegetariană și îmbătrânirea sănătoasă

Pe măsură ce îmbătrânim, metabolismul nostru încetinește, în timp ce nevoile noastre de nutrienți cresc. De asemenea, este cunoscut faptul că lipsa de proteine...

Tipuri de diete vegetariene și beneficiile lor

Când vine vorba de tipul de alimente, este întotdeauna o alegere personală. Alimentația și preferințele sunt o funcție de geografie, rădăcini culturale, credințe religioase,...

Dieta vegană: Argumente Pro și Contra

Veganismul este mai mult decât a urma o simplă dietă. Este un mod de viață și un stil de viață alternativ. Unii optează pentru...

3 Sfaturi pentru postul intermitent

Postul intermitent a devenit unul dintre protocoalele nutriționale în tendințe datorită eficacității și confortului său. Iată 3 sfaturi pentru postul intermitent.

7 alimente pe care să le eviți ca să slăbești

Iată care sunt cele 7 alimente pe care să le eviți ca să slăbești. Vezi care sunt alimentele preferate de mulți oameni ce nu sunt cele mai sănătoase.

Sirop de arțar sau miere: Care este mai sănătos?

Ce este mai sănătos? Consumul de sirop de arțar sau miere? Mierea și siropul de arțar sunt înlocuitori sănătoși si naturali ai zahărului. Să vedem diferența.

8 Obiceiuri greșite la care să renunți atunci când iți gestionezi glicemia

Opt obiceiuri gresite privind gestionarea glicemiei dacă aveți diabet. Afla la ce sa renunti si cum să acordați atenție glicemiei pentru a evita complicațiile.

Ultimele noutăți