AcasăNutrițieSuplimente alimentare

Suplimente alimentare

Ce este extractul din frunze de măslin? Beneficii și dozaj

Extractul din frunze de măslin, este un supliment natural care a fost folosit pentru a trata diverse afecțiuni de secoleExtractul din frunze de măslin este un supliment natural care a fost folosit de secole pentru a trata diverse afecțiuni. Acest articol analizează posibilele beneficii pentru sănătate ale extractului de frunze de măslin, împreună cu efectele secundare, dozajul și prepararea, precum și ce trebuie să căutați atunci când îl cumpărați. Ce...

Metionina: Beneficii pentru piele, păr și unghii

Metionina este un aminoacid esențial necesar pentru producerea de proteine și stimulează creșterea părului. Aflați despre rolul metioninei în sănătatea pielii și parului, despre cum vă poate ajuta să obțineți cel bun ten de până acum.

L-Arginina: Beneficii, efecte secundare, dozare și dietă

L-arginina este un aminoacid care poate ajuta la producerea de oxid nitric, care poate relaxa vasele de sânge și poate îmbunătăți fluxul sanguin. Aflați mai multe despre beneficiile L-argininei, posibilele efecte secundare și dozajul acesteia .

Cazeina: una dintre cele mai bune proteine pentru creșterea mușchilor

Cazeina este o proteină cu digerare lentă care se găsește în lapte. S-a demonstrat că ajută la creșterea și recuperarea musculară și reduce foamea și pofta. Aflați mai multe despre beneficiile sale aici!

L-Carnitina: 9 Beneficii+ dozaj și efecte adverse

L-Carnitina, un aminoacid natural care ajută la promovarea nivelului de energie și a clarității mentale.L-carnitina vă poate ridica starea de spirit, vă poate ascuți mintea și poate compensa îmbătrânirea creierului. Aceasta acționează prin îmbunătățirea utilizării energiei în organism și prin stimularea acetilcolinei. Cu toate acestea, majoritatea beneficiilor sale nu au dovezi clinice mai solide. Citiți mai departe pentru a afla dacă L-carnitina sau Acetil-L-carnitina este pentru dvs. și cum...
- Advertisement -Prichindel. Ro
- Advertisement -Vegis. Ro
- Advertisement -

Rețete de încercat

- Advertisement -Daciaplant. Ro