Ovăz integral Solaris 500 gr

28.34 lei

SKU: 5941828000313
SKU: 5941828000313

28.34 lei

Stoc epuizat

Ovăzul Integral are efect mineralizant, tonic, antidepresiv, stimulează activitatea glandei tiroide, emolient, sedativ, laxativ, depurativ.

Conține fibre solubile, în special beta glucan, recunoscut pentru faptul că scade nivelul colesterolului și al indicelui glicemic. Eliberează încet energia din carbohidrați și astfel apare o senzație de sățietate.

Ce conține: ovăzul conține săruri și minerale: potasiu, fier, fosfor, calciu, magneziu, vitamine D, complexul B, carote, polizaharide, flavone, saponozide, steroli.
Cum se consumă: ovăzul este baza multor rețete sănătoase. Se înmoaie timp de 6-8 ore, după care se fierbe, apoi se clătește pentru a elimina amidonul. Se servește drept desert sau ca mic dejun, amestecat cu fructe proaspete, uscate, puțină miere și scorțișoară.
Cum acționează: are efect mineralizant, tonic, antidepresiv, stimulează activitatea glandei tiroide, emolient, sedativ, laxativ, depurativ.
Pentru ce recomandăm: conține fibre solubile, în special beta glucan, recunoscut pentru faptul că scade nivelul colesterolului și al indicelui glicemic. Eliberează încet energia din carbohidrați și astfel apare o senzație de sațietate. Datorită conținutul de lecitină, a acidului linoleic , ovăzul este recomandat în bolile digestive, cardiovasculare, tuberculoză. Este hipoglicemiant, stimulent al glandei tiroide, indicat în diabet, astenie fizică și nervoasă. Excelent depurativ, activând procesele de eliminare a toxinelor din organism.

Specificații: Ovăz integral Solaris 500 gr

Tip produs

Ingredient principal

Dimensiuni
Greutate 0.5 kg

Recenzii

0.0 din 5
0
0
0
0
0
Scrie o recenzie

Încă nu există recenzii.

Fii primul care scrie o recenzie despre “Ovăz integral Solaris 500 gr”

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ovăz integral Solaris 500 gr
Ovăz integral Solaris 500 gr

28.34 lei

Organics Food
Logo
Resetare parolă
Coș de cumpărături