• Filtre
 • Sortează
  ...
 • Brand: 
  Ulei de canepă cu CBG 5% Hemp Essence Bio 10ml 218.43 lei

  Ulei de canepă cu CBG 5% Hemp Essence Bio 10ml este un produs natural și ecologic, care conține CBG (cannabigerol), un compus benefic pentru sănătate din planta de canepă. Uleiul este vegan, nefiltrat și nerafinat și are un conținut scăzut de THC.


  Livrare estimată între 9 și 10 decembrie.

 • Brand: 
  Omega 3 lipozomala vegana Lipolife LLO1 150ml 212.19 lei

  Omega 3 lipozomala vegana Lipolife LLO1 150ml este un supliment alimentar cu acizi grasi Omega 3 din alge marine, intr-o forma lipozomala de inalta calitate. Acest produs este benefic pentru sanatatea cardiovasculara, cerebrala si oculara, fiind o alternativa vegana si sustenabila la uleiul de peste.


  Livrare estimată între 9 și 10 decembrie.

 • Brand: 
  Dropsuri cu ghimbir Bio 50g Barkleys 20.73 lei

  Dropsuri cu Ghimbir Bio 50g Barkleys- Satisfacerea gusturilor tale dulci și revigorante este ușoară cu dropsurile Barkleys. Acestea sunt realizate din ingrediente bio, inclusiv ghimbir, pentru a oferi o aromă unică și naturală. Produsul este certificat ecologic și ambalat într-un recipient metalic pentru a fi ușor de transportat și utilizat oriunde. Cumpără acum dropsuri cu ghimbir Bio Barkleys și bucură-te de un gust delicios și bio!

  Aromă unică și naturală de ghimbir
  Produs certificat ecologic
  Ambalaj metalic pentru transport ușor


  Livrare estimată între 9 și 10 decembrie.

 • Brand: 
  Orz verde pulbere Bio 125g Obio 32.93 lei

  Orz verde pulbere Bio 125g Obio: Această pulbere de orz verde Bio este bogată în nutrienți și are un gust dulceag și revigorant. Aceasta poate fi adăugată în smoothie-uri, băuturi și alte preparate pentru a-ți oferi un aport suplimentar de vitamine și minerale esențiale. Beneficii: Sursă bogată de vitamine și minerale esențiale Conține antioxidanți puternici Produs organic, fără adaosuri artificiale


  Livrare estimată între 9 și 10 decembrie.

 • Brand: 
  Lucerna pudra Alfalfa Bio 125g Obio 28.15 lei

  Alfalfa Lucerna pudra Bio 125g Obio – Obține toate beneficiile plantei Alfalfa sub formă de pudră bio, bogată în nutrienți esențiali. Îmbunătățește digestia, întărește sistemul imunitar și detoxifică organismul. Potrivită și pentru vegani și vegetarieni. Beneficii: Bogată în nutrienți esențiali Îmbunătățește digestia Detoxifică organismul


  Livrare estimată între 9 și 10 decembrie.

Filtre Închide
Preț
Tip Produs
Închide Coșul Meu
Închide Wishlist
Închide
Închide
Categorii