12.6 C
București
miercuri, septembrie 28, 2022
- Advertisement -

CATEGORIE

Ciorbe și supe

Supă de roșii cu legume și paste făinoase

Această rețetă de supă de roșii este ușor de făcut, sănătoasă și delicioasă. Legumele adaugă savoare și culoare acestei supe reconfortante. Este o masă perfectă în timpul săptămânii pentru întreaga familie.

Supă de măcriș cu cârnați dreasă cu ou: rețeta pas cu pas

Această supă de măcriș cu cârnați dreasă cu ouă este ușor de preparat și perfectă pentru prânzuri răcoroase. Baza de roșii face delicioasa aroma cârnaților și merge bine cu cartofi și alte legume.

Supă de miel asiatică: rețetă clasică

Supa asiatică de miel shurpa este un fel de mâncare consistentă, perfectă pentru zilele reci de iarnă. Această rețetă clasică include condimente aromatice precum , chimenul și ghimbirul.

Supă cremă de tulpini de țelină: rețetă pas cu pas

Supa cremă de tulpini de țelină este o modalitate excelentă de a folosi tulpinile de țelină și de a face o supă delicioasă și sănătoasă. Rețeta include instrucțiuni detaliate cu imagini despre cum se prepară supa.

Gazpacho rece: rețetă cu puține calorii

Gazpacho rece este un fel de mâncare cu puține calorii perfect pentru zilele în care învingem căldura verii. Această rețetă este răcoritoare, delicioasă și te va face să uiți de dietă.

Supă cremă de mazăre: 4 rețete pentru un prânz sănătos

Supele cremă de mazăre întruchipează toate elementele clasice ale supelor cremă groase. Această supă, cu gustul său ușor dulce, se potrivește bine cu cărnurile...

Supă spaniolă gazpacho: cele mai bune 4 rețete

Gazpacho este o supă rece din Spania, preparată din roșii, castraveți, usturoi, ardei gras și condimente. Gazpacho se servește ca aperitiv sau ca masă. Găsește cele mai bune rețete de gazpacho în colecția noastră de ciorbe si supe.

Supă de găluște cu legume

Fierbinte și reconfortantă, această rețetă de supă de găluște cu legume te va încălzi în cel mai scurt timp. O rețetă consistentă de supă de legume cu găluște complet pe bază de plante și ușor de preparat.

Supă de pui cu legume

Supă de pui cu legume, rețetă veche de supă de pui cu legume, încercată, ideea perfectă pentru un prim fel de mâncare. Iată cea mai bună rețetă pentru supă de pui cu legume sau de găină. Această supă extrem de versatilă poate fi servită cu paste, găluște sau tăiței. Acest supa este o bază excelentă pentru alte supe.

Supă de legume super simplă și super delicioasă

Supă de legume, rețeta super simplă și super delicioasă cu cartofi, smantana, conopida, morcovi, ceapa, ciuperci si fasole verde aceasta este sugestia mea pe tot parcursul anului.

Ultimele noutăți

- Advertisement -