AcasăRețete de mâncareMâncare grecească

Mâncare grecească

Salată grecească clasică horiatiki – rețetă originală

Rețeta salată grecească horiatiki cu brânză feta, măsline, roșii și castravețiAceasta este o salată tradițională grecească cu brânză feta, măsline, roșii și castraveți cu ulei de măsline și suc de lămâie. O combinație frumoasă de ingrediente sănătoase. Marea Mediterană este renumită pentru vremea însorită, pentru stațiunile de la malul mării și, bineînțeles, pentru bucătăria sa delicioasă. În ceea ce privește Grecia în mod special, mâncărurile sale sunt, fără exagerare, renumite...

Sos Tzatziki rețetă autentică grecească

Sos Tzatziki rețetă autentică grecească. Aceasta este cea mai bună rețetă de sos tzatziki autentic grecesc (sos de iaurt, usturoi, castraveți) pentru ca tu să o recreezi de la zero, așa cum ai gustat-o în cele mai bune taverne!

Spanakorizo, mâncare de spanac cu orez, rețetă grecească

Mancare de spanac cu orez, reteta greceasca. Spanakorizo este un fel de mancare principal din orez si spanac greceasca. Are un cu gust si o textura minunata.

Salată grecească de pui

Delectează-te cu salată grecească de pui rețeta cu avocado. Este mâncarea mea preferată de salată din toate timpurile. Ingrediente si rețeta explicată pas cu pas

Gyros de pui la grătar cu tzatziki

Reteta de gyros de pui la gratar cu tzatziki extrem de gustoasa. Pui marinat cu sos tzatziki proaspat si rosii, invelite in pita moale. ➽ Majoritatea oamenilor o vor iubi.
- Advertisement -Prichindel. Ro
- Advertisement -Vegis. Ro
- Advertisement -

Rețete de încercat

- Advertisement -Daciaplant. Ro