1.9 C
București
joi, ianuarie 26, 2023

CATEGORIE

Mâncare rusească

Supă de măcriș cu cârnați dreasă cu ou: rețeta pas cu pas

Această supă de măcriș cu cârnați dreasă cu ouă este ușor de preparat și perfectă pentru prânzuri răcoroase. Baza de roșii face delicioasa aroma cârnaților și merge bine cu cartofi și alte legume.

Supă de miel asiatică: rețetă clasică

Supa asiatică de miel shurpa este un fel de mâncare consistentă, perfectă pentru zilele reci de iarnă. Această rețetă clasică include condimente aromatice precum , chimenul și ghimbirul.

Ce este kvassul, cea mai gustoasă băutură de vară in Rusia

Kvass este cea mai populară și tradițională băutură de vară din Rusia. Este preparată din pâine de secară fermentată și malț și se servește de obicei rece. Îl puteți savura ca o băutură răcoritoare sau îl puteți folosi ca ingredient de gătit pentru a adăuga aromă.

Kebab de miel cu vinete

În Georgia, kebabul de miel se prepară în vinete. Totuși, această metodă necesită o oarecare îndemânare: încercați să înșirați o vânătă pe o țepușă...

Salată cu ceapă marinată: 2 rețete pe care sa le faci

Aceste două rețete de salată de ceapă marinată sunt modul perfect de a vă bucura de un prânz sau o cină rapidă, ușoară și sănătoasă. Sunt excelente și pentru a le împacheta pentru muncă sau școală.

Julienne cu ciuperci: rețetă rusească

În bucătăria pan-europeană modernă, termenul francez original "julienne" se referă la o metodă de tăiere a legumelor și a altor alimente în paie subțiri,...

Borș rusesc

Borș rusesc cu sfeclă roșie, rețetă tradițională orientală. Ne-a plăcut de la prima înghițitură. Borș rusesc o ciorbă aromată și răcoritoare. Vezi cum se face!

Ultimele noutăți