AcasăRețete de mâncareRețete franțuzești

Rețete franțuzești

Salată cu ciuperci și nuci

Salata cu ciuperci și nuci este un clasic al bucătăriei franceze. În mod tradițional, salata verde era servită înainte de brânzeturi, astfel încât să fie cât mai ușoară, pentru că în acest moment oaspetele luase deja un aperitiv, o supă și o masă caldă. Timp de gătire: 15 min Număr de porții: 4 Dificultatea pregătirii: ușor Vegetarian: Da Calorii: 504,5 kcal INGREDIENTE 150 g de salată frisée200 g ciuperci3/4 cană de nucio...

Rață la cuptor: 15 rețete de top

O rață la cuptor este o masă excelentă pentru o petrecere sau o cină romantică. Carnea de rață este bogată și aromată, iar pielea prăjită este crocantă. Toate aceste rețete de top vă vor face sa salivați de poftă.

Baghetă franțuzească la cuptor – rețetă

Probabil că ați auzit că este mult mai profitabil să cumpărați pâine gata preparată decât să o faceți dumneavoastră. De asemenea, orice altă persoană este convinsă că este un proces foarte supărător și complet inutil pentru omul modern. Suntem siguri că nu este, așa că iată o rețetă de baghetă franțuzească la cuptor - incredibil de pufoasă și crocantă, fără comparație cu pâinea cumpărată din magazin. O rețetă delicioasă de...

Supă de ceapă caramelizată franțuzească

Descopera rețeta de supă de ceapă caramelizată franțuzeasca. O reteta facuta acasă ce este demnă de servit in restaurant. Cum se face supa de ceapa caramelizată.

Pâine prăjită frantuzească. Pain Perdu

Rețetă de pâine prăjită franțuzească Pain Perdu. Cum să faci cea mai bună rețetă de pâine prăjită franțuzească crocantă și moale ca crema în interior.

Supă de ceapă franțuzească

Supă de ceapă franțuzească este una dintre cele mai delicioase supe din lume! Cum se prepară supa de ceapă în stil franțuzesc • Rețetă supă de ceapă, pas cu pas.

Salată frantuzească de cartofi

Această salată franțuzeasca de cartofi este un deliciu papilar. O rețetă ce durează 30 doar minute delicioasa, pe care francezii o servesc la masa de prânz.
- Advertisement -Prichindel. Ro
- Advertisement -Vegis. Ro
- Advertisement -

Rețete de încercat

- Advertisement -Daciaplant. Ro