6 C
București
duminică, noiembrie 27, 2022
- Advertisement -

CATEGORIE

Rețete la cuptor

Pui cu roșii la cuptor, rețetă pas cu pas cu fotografii

Pregătiți o caserolă de pui cu roșii la cuptor și serviți-o la cină, de exemplu: este ușor, destul de rapid și nu necesită ingrediente...

Pui umplut la cuptor: 3 rețete absolut delicioase

Aceste rețete de pui umplut la cuptor sunt trei dintre cele mai bune pe care le-am încercat. Fiecare dintre ele prezintă un amestec unic de ingrediente, ceea ce menține lucrurile interesante.

Salata cu roșii si crutoane la cuptor Panzanella: Gust italian de senzație

O rețetă de salată cu roșii și crutoane coapte Panzanella . Senzația de gust italian este perfectă pentru a fi împărțită la un picnic de vară sau ca o masă ușoară. Acest fel de mâncare italiană clasică este o modalitate delicioasă de a folosi pâinea veche și nu poate fi mai ușor de făcut: Doar amestecați ingredientele apoi asezonați-o cu ulei de măsline.

Pește la cuptor cu roșii: 3 dintre cele mai gustoase rețete

Aceste 3 rețete de pește la cuptor cu roșii sunt rapide, ușoare și sănătoase. Sunt perfecte pentru o cină în timpul săptămânii sau pentru un prânz în sănătos.

Rață la cuptor: 15 rețete de top

O rață la cuptor este o masă excelentă pentru o petrecere sau o cină romantică. Carnea de rață este bogată și aromată, iar pielea prăjită este crocantă. Toate aceste rețete de top vă vor face sa salivați de poftă.

Dorada la cuptor: 3 rețete cu cartofi, ciuperci in folie de aluminiu

Fie că gătiți pentru unul, doi sau o familie numeroasă, aceste trei rețete de doradă la cuptor cu cartofi și ciuperci ar trebui să vă satisfacă toate așteptările. Dorada este un pește alb care este o sursă excelentă de omega 3. Savurați-o cu niște cartofi și ciuperci sau în folie de aluminiu pentru o masă rapidă și ușoară.

Cum să gătești sturionul în cuptor?

Sturionul este un tip de pește care nu este consumat în mod obișnuit. Sturionul este o sursă excelentă de proteine și acizi grași omega-3, care sunt benefici pentru inimă. Aflați cum să gătiți sturionul la cuptor cu aceste 2 rețete simple.

Carne de porc cu ciuperci la cuptor: 3 rețete pas cu pas

Pentru o cină consistentă și sățioasă, ciupercile și carnea de porc sunt ideale. Un astfel de fel de mâncare poate fi, de asemenea, pregătit...

Cum faci cartofi delicioși: 13 rețete de top

Nu vă puteți imagina dieta zilnică fără cartofi. Chiar și la mesele festive, legumele cu amidon sunt întotdeauna în centrul atenției. Acest lucru se...

Roșii uscate la cuptor pentru iarnă: 2 rețete

Roșiile uscate la cuptor pentru iarnă este o rețetă simplă pentru o caserolă gustoasă. Vor funcționa bine iarna ca ingredient pentru sosuri delicioase, paste...

Ultimele noutăți

- Advertisement -