Mâncare de post

Pilaf de orez cu legume și ciuperci rețeta bunicii

O rețetă de pilaf de orez cu legume tipic românească, gătită adesea în perioada postului ortodox, dar nu numai. Este varianta vegetariană sau vegană a pilafului de orez cu pui, una dintre cele mai populare mâncăruri românești.

Borș rusesc

Borș rusesc cu sfeclă roșie, rețetă tradițională orientală. Ne-a plăcut de la prima înghițitură. Borș rusesc o ciorbă aromată și răcoritoare. Vezi cum se face!

Fasole pe pâine prăjită

Fasole pe pâine prăjită la micul dejun? Este un deliciu! Această rețetă de inspirație britanică este bazată pe fasole albă și ușor de făcut, cu un gust uimitor.

Salată frantuzească de cartofi

Această salată franțuzeasca de cartofi este un deliciu papilar. O rețetă ce durează 30 doar minute delicioasa, pe care francezii o servesc la masa de prânz.

Orez mexican, garnitura tradițională mexicană perfectă

Descoperă rețeta de orez mexican. Vezi pas cu pas cum se face aceasta garnitură pentru fripruri, calorii și metoda de gatit a orezului mexican tradițional.

Zacuscă de vinete cu ardei copți, o rețetă delicioasă

Zacusca de vinete cu ardei copti, o reteta delicioasa. Cum se face cea mai populara zacusca romaneasca facuta din vinete si ardei rosii copti

Salată orientală de cartofi cu măsline, ouă și ceapă roșie

Rețetă de salată orientală de cartofi cu măsline, ouă și ceapă. O salată de cartofi delicioasă și sănătoasă si ușoară și include măsline, ouă și ceapă roșie.
- Advertisement -Prichindel. Ro
- Advertisement -Vegis. Ro
- Advertisement -

Rețete de încercat

- Advertisement -Daciaplant. Ro