AcasăRețete de mâncareMâncare mexicană

Mâncare mexicană

Quesadilla cu carne de vită

Rețetă de quesadilla cu carne de vită va face din următoarea ta cină o plăcere. Ce ne place la aceasta rețetă de quesadilla: este gustoasa, rapida, fără gluten.

Tacos cu carne de vită asada

Tacos cu carne de vită asada asada friptura la grătar. Asada este numită carnea de vita la grătar în Mexic. Vezi cum se face aceasta rețetă de tacos cu carne.

Cum se pregateste carnea asada

Când vine vorba de cea mai bună carne asada, nimic nu se compară cu această rețetă încercată și adevărată, care amintește de călătoriile mele în Mexic. Reteta pentru carnea asada este incredibil de fragedă, cu o aromă autentică și perfect crocanta la exterior. Nu există "o" rețetă autentică de carne asada. În funcție de regiune, veți găsi adesea modificări și variații subtile ale condimentelor și ingredientelor. Așa că am pregătit ceea...

Orez mexican, garnitura tradițională mexicană perfectă

Descoperă rețeta de orez mexican. Vezi pas cu pas cum se face aceasta garnitură pentru fripruri, calorii și metoda de gatit a orezului mexican tradițional.

Paste mexicane din dovlecel cu pui

Rețetă de paste mexicane din dovlecel cu pui. Cum se prepară pas cu pas pastele mexicane din dovlecel fără gluten cu pui. ➽ Vezi ingrediente și metoda de gătit.
- Advertisement -Prichindel. Ro
- Advertisement -Vegis. Ro
- Advertisement -

Rețete de încercat

- Advertisement -Daciaplant. Ro