6 C
București
duminică, noiembrie 27, 2022
- Advertisement -

CATEGORIE

Retete pentru pranz

Pui cu roșii la cuptor, rețetă pas cu pas cu fotografii

Pregătiți o caserolă de pui cu roșii la cuptor și serviți-o la cină, de exemplu: este ușor, destul de rapid și nu necesită ingrediente...

Risotto cu calamari: rețeta pas cu pas

Această rețetă de risotto cu calamari este perfectă pentru o cină de familie la mijlocul săptămânii. Este rapidă, ușoară și are puțin timp de pregătire, așa că este perfectă dacă sunteți în căutarea a ceva ce poate fi făcut cu ușurință din mers, cu ingrediente gătite în casă.

Khachapuri leneșe cu brânză la tigaie: rețeta georgiană pas cu pas

Niciodată nu poți avea prea multă brânză! Khachapuri este un fel de mâncare din ospitaliera Georgia. Este o plăcintă sau o tartă cu multă...

Cum gătești carne de porc Sous-Vide: rețetă pas cu pas

Învățați cum să gătiți carnea de porc sous-vide cu aceste instrucțiuni pas cu pas. Sous vide este o tehnică de gătit care vă permite să preparați mâncarea la o temperatură stabilită cu precizie.

Salată de conopidă în stil coreean

Aromele picante, dulci, condimentate, savuroase și proaspete se combină în acest fel de salată de conopidă coreeană. Această rețetă de salată de conopidă în stil coreean cu morcovi este potrivită pentru fanii de picanterii.

Musaca de cartofi cu carne tocată: o rețetă clasică

Rețeta clasică de musaca de cartofi tocați este o mâncare simplă, ieftină și foarte gustoasă, două în unu (nu necesită garnitură). Adăugați doar legume...

Supă de măcriș cu cârnați dreasă cu ou: rețeta pas cu pas

Această supă de măcriș cu cârnați dreasă cu ouă este ușor de preparat și perfectă pentru prânzuri răcoroase. Baza de roșii face delicioasa aroma cârnaților și merge bine cu cartofi și alte legume.

Risotto cu ciuperci porcini: rețeta pas cu pas [imagini]

Acest risotto cu ciuperci porcini este un fel de mâncare simplu, dar elegant, pe care îl puteți prepara pentru familie sau pentru oaspeți. Se poate prepara în mai puțin de o oră și se servește cu o salată.

Sarmale în foi de viță: rețeta armeană cu imagini

Această rețetă armeană de sarmale în foi de viță-de-vie este, fără îndoială, una dintre cele mai îndrăgite mâncăruri din Armenia. Iată cum se prepară.

Gazpacho rece: rețetă cu puține calorii

Gazpacho rece este un fel de mâncare cu puține calorii perfect pentru zilele în care învingem căldura verii. Această rețetă este răcoritoare, delicioasă și te va face să uiți de dietă.

Ultimele noutăți

- Advertisement -