AcasăRețete de mâncareRețete ungurești

Rețete ungurești

8 Rețete de gulaș: din carne pui, de vită, ficat și multe altele!

Ghidul suprem al gulașului, cu 8 rețete de gulaș, inclusiv gulaș de pui și de vită. În plus: O discuție despre cum se măsoară intensitatea unui ardei unguresc și o listă cu cele mai bune ingrediente pentru gulaș.

Prăjitura ungurească Greta Garbo: 2 rețete delicioase

Prajitura Greta Garbo (Jerbo) este cel mai tradițional desert dulce maghiar la care vă puteți gândi. Imaginați-vă clasicismul plăcintei cu mere pentru americani sau al budincii pentru englezi, iată cât de clasic este Jerbo. Deoarece această prăjitură a fost creată acasă, ingredientele sale sunt destul de evidente și accesibile oricui, chiar și unei gospodine non-maghiare. Prăjitură clasică ungureasca Jerbo - Rețetă Ingrediente: făină - 320 g;zahăr - 50 g;unt - 110 g;lapte...

Salată de castraveți ungurească

Dacă vă plac castraveții, salata de castraveți ungurească a prietenului meu Al ar putea deveni salata de castraveți preferată de dumneavoastră! Pentru persoanele cărora le plac castraveții, smântâna și paprika maghiară aromată, aceasta este o salată pe care o veți face la nesfârșit.

Papricaș de pui unguresc Rețeta pas cu pas

Dacă îți plac condimentele cu boia de ardei și carnea de pui, avem o rețetă de cină pentru tine: Papricaș de pui unguresc. Această rețetă de papricaș de pui unguresc este de fapt destul de ușor de făcut, având în vedere numărul de oameni pe care îi hrănește și numărul de pași implicați.

Tocăniță de vită ungurească (Marhapörkölt)

Căutați o rețetă autentică de tocăniță de vită? Această tocăniță de vită ungurească - cunoscută și sub numele de Marhapörkölt, în limba maghiară - este fragedă, plină de savoare, consistentă și delicioasă!
- Advertisement -Prichindel. Ro
- Advertisement -Vegis. Ro
- Advertisement -

Rețete de încercat

- Advertisement -Daciaplant. Ro