2.7 C
București
joi, ianuarie 26, 2023

CATEGORIE

Sosuri dressinguri

4 Rețete de sos pentru Shawarma făcut acasă

Shawarma este un fel de mâncare populară din Orientul Mijlociu. Există multe rețete de sos diferite pentru popularul preparat libanez shawarma. În acest articol, vă vom împărtăși patru rețete de sos shawarma de casă pe care să le folosiți pentru a pregăti o shawarma originala.

Sos de ardei iute: rețetă pas cu pas

Obțineți cea mai bună rețetă de sos de ardei iute de pe internet! Ingredientele sunt simple, iar instrucțiunile de gătit sunt ușor de urmat. Rezultatul este un preparat natural apetisant, care va condimenta orice fel de mâncare, de la ouă la fructe de mare.

Sosul Ranch ce este, cu ce să îl combinați. Exemple de rețete delicioase cu acest sos

Sosul Ranch poate contribui la a face mai gustoasă orice fel de mâncare fierbinte. Nu trebuie să cheltuiți mult timp și produse scumpe pentru...

Sos Tzatziki rețetă autentică grecească

Sos Tzatziki rețetă autentică grecească. Aceasta este cea mai bună rețetă de sos tzatziki autentic grecesc (sos de iaurt, usturoi, castraveți) pentru ca tu să o recreezi de la zero, așa cum ai gustat-o în cele mai bune taverne!

Cel mai bun sos tartar făcut de casă cu capere

Această rețetă de sos tartar de casă cu capere este mai bun decât orice puteți cumpăra de la magazin. Este foarte cremos și perfect pentru a fi servit alături de mâncărurile preferate cu fructe de mare.

Salată Pico De Gallo

Salată Pico De Gallo este o rețetă de salată mexicană autentică, care se prepară simplu acasă, cu ingrediente proaspete găsite la orice magazin alimentar...

Cum să faci unt de migdale in casă

Cum sa faci unt de migdale in casa, sanatos, delicios si super usor de facut. Reteta cu un singur ingredient, migdale. Se prepara intr-un minut cu un mixer.

Dressing pentru salată grecească

Aceasta reteta de dressing pentru salata greceasca este una clasica. Toate aromele salatei grecesti clasice intr-un dressing gustos, rapid si usor de preparat.

Vinegreta de lămâie

Vinegreta de lămâie este o rețetă de bază de dressing și înviorează instantaneu orice salată sau garnitură de legume. Făcută din doar câteva ingrediente,...

Ultimele noutăți