8.7 C
București
miercuri, martie 22, 2023

CATEGORIE

Sanatate psihica si spirituala

7 Plante adaptogene pentru combaterea stresului

Acest articol vă oferă informații despre 7 plante adaptogene utile pentru a reduce stresul și anxietatea. Aceste plante adaptogene sunt considerate un naturale și sigure mod de a vă ajuta să vă relaxați și să vă îmbunătățiți starea de spirit. Acest articol vă prezintă beneficiile fiecăreia dintre aceste plante adaptogene și modul în care le puteți folosi pentru a vă relaxa și a vă îmbunătăți starea de spirit. Citiți pentru a afla mai multe despre aceste 7 plante adaptogene pentru combaterea stresului și anxietății și descoperiți cum le puteți folosi pentru a vă îmbunătăți starea de spirit.

Istoria psihologiei ca știință

Istoria psihologiei ca știință are rădăcini îndelungate, dar principala contribuție la dezvoltarea sa a fost adusă de oamenii de știință din secolele XIX și...

Experiențele misterioase reduc frica de moarte

Ce au în comun experiențele apropiate de moarte și influența drogurilor psihedelice? Ambele reduc teama oamenilor de moarte. Potrivit forskning.no, cercetătorii de la universitatea americană...

Dependența de știri este legată de o sănătate mentală și fizică precară

Mulți oameni ar putea crede că urmărirea știrilor este un lucru bun. Dar totul cu moderație, așa cum se spune. Și asta include, probabil,...

Cum să faci față stresului și să câștigi

Rămâi calm, nu fi nervos: cum să faci față și să cucerești stresulCel mai bun mod de a face față stresului este să înveți...

Câte calorii trebuie să mănânce bărbații în fiecare zi

Cate calorii trebuie sa manance barbatii pe zi

Cum să te pregătești mental pentru sarcină

Cum te pregatesti mental pentru sarcina. Afla care sunt cele mai bune modalitati si informatii despre sanatatea mintala in timpul sarcinii si si dupa nastere.

Obezitatea afectează viata sexuală? Impactul greutății corporale in pat

Obezitatea afecteaza viata sexuala? Care este impactul greutatii corporale in pat. Afla daca este adevarat ca sexul te ajuta sa slabesti sau sa te ingrasi.

Care sunt principalele cauze ale stresului?

Care sunt principalele cauze ale stresului in viata oamenilor. Ce poti face pentru a reduce stresul cotidian pe care il resimti? Cauze de stres si solutii.

De ce este important să ai o stimă de sine ridicată

O stima de sine ridicata este importanta pentru sanatatea mentala. Afla despre impactul stimei de sine asupra bunastarii si ➽ cum sa o construiesti pe a Ta.

Cât de inteligent din punct de vedere emoțional ești?

Ce este inteligenta emotionala? Afla care sunt componentele inteligentei emotionale, care este impactul in societate si cum se masoara inteligenta emotionala.

Ce este dopamina? Rolul ei in organism

Ce este dopamina? Rolul ei in organism. Ce afectiuni si simptome sunt datorate deficientei de dopamina si ce rol joaca aceasta in sistemul nervos central.

10 moduri de a deveni o persoană amabilă

Moduri de a deveni o persoana amabila. Descopera cum sa devii o persoana draguta cu tine si cu ceilalti din jur. ➽ Afla beneficiile de a fi o persoana amabila.

Ultimele noutăți