AcasăSanatate psihica si spirituala

Sanatate psihica si spirituala

Cum să faci față stresului și să câștigi

Rămâi calm, nu fi nervos: cum să faci față și să cucerești stresulCel mai bun mod de a face față stresului este să înveți cum să îl gestionezi. Acest articol include sfaturi și instrumente care să vă ajute cum să faci față stresului și să câștigi. Potrivit OMS, mai mult de jumătate din toate bolile sunt cauzate de stresul psiho-emoțional. Multe patologii ale inimii și ale vaselor de sânge, ale...

Câte calorii trebuie să mănânce bărbații în fiecare zi

Cate calorii trebuie sa manance barbatii pe zi

Cum să te pregătești mental pentru sarcină

Cum te pregatesti mental pentru sarcina. Afla care sunt cele mai bune modalitati si informatii despre sanatatea mintala in timpul sarcinii si si dupa nastere.

Obezitatea afectează viata sexuală? Impactul greutății corporale in pat

Obezitatea afecteaza viata sexuala? Care este impactul greutatii corporale in pat. Afla daca este adevarat ca sexul te ajuta sa slabesti sau sa te ingrasi.

Care sunt principalele cauze ale stresului?

Care sunt principalele cauze ale stresului in viata oamenilor. Ce poti face pentru a reduce stresul cotidian pe care il resimti? Cauze de stres si solutii.

De ce este important să ai o stimă de sine ridicată

O stima de sine ridicata este importanta pentru sanatatea mentala. Afla despre impactul stimei de sine asupra bunastarii si ➽ cum sa o construiesti pe a Ta.

Cât de inteligent din punct de vedere emoțional ești?

Ce este inteligenta emotionala? Afla care sunt componentele inteligentei emotionale, care este impactul in societate si cum se masoara inteligenta emotionala.

Ce este dopamina? Rolul ei in organism

Ce este dopamina? Rolul ei in organism. Ce afectiuni si simptome sunt datorate deficientei de dopamina si ce rol joaca aceasta in sistemul nervos central.

10 moduri de a deveni o persoană amabilă

Moduri de a deveni o persoana amabila. Descopera cum sa devii o persoana draguta cu tine si cu ceilalti din jur. ➽ Afla beneficiile de a fi o persoana amabila.
- Advertisement -Prichindel. Ro
- Advertisement -Vegis. Ro
- Advertisement -

Rețete de încercat

- Advertisement -Daciaplant. Ro