Săpun de Alep cu miere Najel 100 g

15.86 lei

Săpunul cu miere de Alep Najel este un săpun de curățare veritabil, moale și natural, cu proprietăți antioxidante, nutritive și de întinerire. Este fabricat din miere din regiunea Alep din Siria.

Reface strălucirea pielii uscate, hidratând în același timp pielea deteriorată. Acest săpun hrănitor conține miere, care ajută la hidratarea, protejarea și calmarea pielii sensibile.

Testat sub control dermatologic in Franța.

SKU: 3760061223288
SKU: 3760061223288

15.86 lei

În stoc

Caracteristici 100 g de săpun de Alep Najel cu miere

Săpunul de Alep cu miere Najel este un săpun de curățare autentic, blând și natural, cu caracteristici antioxidante, nutritive și de întinerire.
Redă strălucirea feței uscate și hidratează pielea deteriorată. Mierea ajută la hidratarea, protejarea și calmarea pielii dureroase în acest săpun hrănitor. Acest săpun de Alep îmbogățit cu miere este potrivit pentru toate tipurile de piele, în special pentru pielea foarte delicată, inclusiv pentru pielea bebelușilor.

Caracteristicile sale vindecătoare vă vor calma pielea și o vor lăsa cu un miros delicat și plăcut.

În compoziție intră uleiul de măsline, uleiul din fructe de laur, sifonul natural și mierea.
Uleiul de măsline care a fost saponificat hrănește, protejează și înmoaie pielea.
Uleiul din fructe de laur reface filmul hidrolipidic protector de pe piele și este tonifiant, antioxidant și purificator.

Utilizare săpun de Alep cu miere:

Aplicați pe imperfecțiuni. Masați timp de 1-2 minute cu spumă de săpun Najel Alep și miere înainte de a vă spăla cu apă curată.
Curăță și hrănește pielea, rezultând un ten strălucitor.

Din 1895, familia Al Najjar creează săpun de Alep autentic, folosind metode tradiționale. Acest know-how este transmis din generație în generație la fabrica din Alep, în nordul Siriei.

În fiecare an, de la sfârșitul lunii noiembrie până la sfârșitul lunii martie, primul săpun dur din lume este produs folosind aceeași metodă veche de secole, care constă în încălzirea materialelor într-un cazan masiv de cupru timp de 15 zile.
Uscarea are loc în temnițe întunecate, ventilate natural și durează minimum 9 luni pentru un săpun de 100 g și 3 ani pentru un săpun de 200 g.

Săpunul Najel Alep este produs în întregime din uleiuri de măsline și de laur, două uleiuri alese cu grijă care conferă săpunului numeroase beneficii.

Este cel mai vechi săpun natural solid din lume, fără coloranți artificiali, parfumuri sintetice, ingrediente chimice sau grăsimi animale.

Săpunul de Alep este extrem de bine tolerat de toate tipurile de piele și are calități dermatologice excelente datorită uleiurilor vegetale din compoziția sa și pH-ului său neutru.

Eficiența dermatologică a săpunului de Alep se datorează cantității de ulei de laur din compoziția sa. Este recomandat pentru prevenirea și tratarea unor afecțiuni precum acneea, eczema, psoriazisul, pielea uscată și crampoanele.

În plus, poate fi folosit ca:

  • șampon (o dată sau de două ori pe săptămână) pentru a combate mătreața;
  • poate fi folosit și ca mască de față (se lasă timp de un minut, apoi se clătește).
  • spumă de ras – mască antiacneică, se aplică pe fața umedă și se lasă să acționeze timp de zece minute înainte de a clăti cu apă caldă;

În plus, are o puternică acțiune anti-mucegai, ceea ce îi permite să fie depozitat în dulapurile de haine și utilizat pentru a îndepărta petele de pe haine înainte de spălarea la mașină.

Specificații: Săpun de Alep cu miere Najel 100 g

Tip produs

Recenzii

0.0 din 5
0
0
0
0
0
Scrie o recenzie

Încă nu există recenzii.

Fii primul care scrie o recenzie despre “Săpun de Alep cu miere Najel 100 g”

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Săpun de Alep cu miere Najel 100 g
Săpun de Alep cu miere Najel 100 g

15.86 lei

Organics Food
Logo
Resetare parolă
Coș de cumpărături