Săpun de Alep cu trandafir de Damasc bio Najel 100 g

15.86 lei

Săpun de Alep cu trandafir de Damasc este cel mai vechi săpun solid natural din lume și nu conține coloranți sintetici, parfumuri, substanțe chimice sau grăsimi animale. Este fabricat din uleiuri saponificate. Trandafirul, pe lângă faptul că este un simbol al grației, farmecului, iubirii și frumuseții, are și numeroase beneficii pentru sănătate. Esența sa ajută la strălucirea tenului.

Beneficii pentru ten:

 • eficiența dermatologică dovedită
 • ajută la tratarea unor afecțiuni precum acneea, eczema, psoriazisul
 • fără coloranți artificiali, parfumuri sintetice sau ingrediente chimice

Cosmos organic logo Certificat Ecocert Greenlife 

 

SKU: 3760061220058
SKU: 3760061220058

15.86 lei

În stoc

Caracteristici Săpun de Alep cu trandafir de Damasc bio Najel 100g

Acest săpun de Alep cu trandafir de Damasc bio hrănește și hidratează pielea. Săpunul de Alep este un produs autentic, complet natural, fără sodă chimică, coloranți, conservanți, parfumuri sau ingrediente spumante sintetice.

Simbol al grației, farmecului, iubirii și frumuseții, trandafirul posedă și numeroase aspecte benefice; esența sa sporește luminozitatea pielii.
Caracteristicile sale astringente ajută la absorbția excesului de sebum care contribuie la problemele pielii.

Trandafirul de Damasc este o floare a iubirii prin excelență, care crește mai ales în Orient. A fost cultivat în onoarea zeiței frumuseții încă din antichitate și a fost introdus în Europa de-a lungul Evului Mediu de către cruciați. Are o aromă feerică delicată și i s-au atribuit proprietăți terapeutice de-a lungul istoriei, ceea ce contribuie la succesul său.

Sapun de alep

Săpun de alep cu trandafir de damasc bio najel 100g elixirul frumusetii naturale

Ingrediente inactive săpun de Alep cu trandafir de Damasc bio Najel:

Ulei de măsline, ulei de boabe de laur, bicarbonat de sodiu și apă din flori de trandafir de Damasc.

 • Uleiul de măsline saponificat hrănește, protejează și înmoaie pielea.
 • Uleiul de fructe de dafin reface filmul hidrolipidic protector de pe piele și este tonifiant, antioxidant și purificator.
 • Uleiul de trandafir de Damasc parfumează pielea, reglează pH-ul și funcțiile pielii, crește circulația sângelui și ajută la regenerarea celulelor moarte ale pielii.

Utilizare săpun de Alep cu trandafir de Damasc bio Najel:

Acest săpun de Alep cu trandafir de Damasc este indicat pentru tratamentul acneei, eczemelor, psoriazisului, pielii uscate și a crustei de leagăn.
Din 1895, familia Al Najjar creează săpunul autentic de Alep folosind metode tradiționale. Acest know-how este transmis din generație în generație la fabrica din Alep, în nordul Siriei.

În fiecare an, de la sfârșitul lunii noiembrie până la sfârșitul lunii martie, se produce primul săpun tare din lume, folosind aceeași metodă veche de secole de încălzire a materialelor într-un cazan masiv de cupru timp de 15 zile.
Uscarea are loc în locuri întunecate, ventilate natural și durează minimum 9 luni pentru un săpun de 100 g și 3 ani pentru un săpun de 200 g.

Săpunul Najel Alep este produs în întregime din uleiuri de măsline și de laur, două uleiuri alese cu grijă care conferă săpunului numeroase beneficii. Este cel mai vechi săpun natural solid din lume, fără coloranți artificiali, parfumuri sintetice, ingrediente chimice sau grăsimi animale.

Săpunul de Alep este extrem de bine tolerat de toate tipurile de piele și are calități dermatologice excelente datorită uleiurilor vegetale din compoziția sa și pH-ului său neutru. Eficiența dermatologică a săpunului de Alep se datorează cantității de ulei de laur din compoziția sa. Acesta este recomandat pentru prevenirea și tratarea unor afecțiuni precum acneea, eczema, psoriazisul, pielea uscată și crusta de leagăn.

În plus, poate fi folosit ca: 

 • șampon (o dată sau de două ori pe săptămână) pentru a combate mătreața; – mască facială (se lasă timp de un minut, apoi se clătește)
 • spumă de ras
 • mască antiacneică, se aplică pe fața umedă și se lasă să acționeze timp de zece minute înainte de a se clăti cu apă caldă;
Precauții: Clătiți bine cu apă din abundență în cazul contactului cu ochii.

În plus, are o puternică acțiune anti-mucegai, ceea ce îi permite să fie depozitat în dulapurile de haine și utilizat pentru a îndepărta petele de pe haine înainte de spălarea la mașină.

Produs în orașul sirian Alep.

Specificații: Săpun de Alep cu trandafir de Damasc bio Najel 100 g

Pentru

Femei

Tip de ten

, ,

Arie terapeutică

, , ,

Mod utilizare

Uz extern

Ingredient principal

, , ,

Beneficii

, , , , ,

Tip produs

5.0 din 5
1
0
0
0
0
Scrie o recenzie
Arată tot Cea mai utilă Cel mai mare rating Cel mai mic rating
 1. Avatar mirela

  Mirela (proprietar verificat)

  Având o piele uscata, nu pot tolera decât câteva produse. Cu toate acestea, acest săpun de Alep este foarte plăcut. Nu numai că curăță bine, dar pielea nu este uscată!
  Pentru mine este chiar mai bun decât un banal șampon dermatologic.
  În cele din urmă, este un produs natural. Îl recomand tuturor.

  Utilă(0) Nefolositoare(0)Ați votat deja acest lucru

  Adaugă o recenzie

  Adresa ta de email nu va fi publicată.

  Săpun de Alep cu trandafir de Damasc bio Najel 100 g
  Săpun de Alep cu trandafir de Damasc bio Najel 100 g

  15.86 lei

  Organics Food
  Logo
  Resetare parolă
  Coș de cumpărături