Sare roz de Himalaya fina 500g Obio

9.11 lei

Sarea roz de Himalaya fina 500g Obio este un condiment indispensabil în bucătărie. Este o sare nerafinată, bogată în minerale esențiale, cu o aromă subtilă și un gust delicat. Este perfectă pentru a adăuga savoare și a echilibra aromele în diverse feluri de mâncare. Bogată în minerale esențiale Gust delicat și aromă subtilă Perfectă pentru a adăuga savoare în bucătărie

Cumperi mai mult, plătești mai puțin!

Cantitate Pret % Discount
1 - 3 9.11 lei -
4+ 8.93 lei 2%

Stoc epuizat

Free worldwide shipping on all orders over $50

  • 30 days easy returns
  • Order yours before 2.30pm for same day dispatch
Cumpără în Siguranță

Descoperă Sarea Roz de Himalaya Obio – Fină, Neiodată și Nerafinată

Sarea Roz de Himalaya Obio este un produs pur și natural, cu o textură fină, neiodată și nerafinată, ce vine într-o pungă de 500g, direct de la sursă, din muntii Himalaya din Pakistan. Această sare are un gust unic și un conținut bogat în minerale și nutrienți, fiind o alegere sănătoasă pentru orice masă.

Beneficiile Sării Roz de Himalaya Obio

Această sare roz de Himalaya este diferită de sarea de masă obișnuită, fiind extrasa din muntii Himalaya la mari altitudini și neavând niciun fel de toxine sau aditivi. Sarea de masă este adesea poluată cu mercur, plumb și alte metale grele, în timp ce sarea roz de Himalaya este considerată una dintre cele mai curate și mai sănătoase opțiuni pentru alimentație.

Sarea Roz de Himalaya Obio conține peste 84 de minerale și elemente nutritive, precum calciu, magneziu, potasiu, fier și cupru, care sunt esențiale pentru o sănătate bună. Aceste minerale au un rol important în menținerea echilibrului hidric, a tensiunii arteriale și a funcției musculare.

În plus, această sare roz de Himalaya are un gust unic și o aromă delicată, ceea ce o face ideală pentru orice fel de mâncare, de la salate și paste, la fripturi și legume la grătar. Fiind o sare nerafinată, aceasta poate fi folosită și pentru tratarea anumitor afecțiuni ale pielii, precum psoriazis sau eczeme.

Moduri de Utilizare

Sarea Roz de Himalaya Obio poate fi folosită în orice fel de mâncare, de la feluri principale la deserturi. Este ideală pentru grătar și fripturi, dar poate fi folosită și la gătitul legumelor sau la prepararea pastelor. Această sare poate fi de asemenea utilizată pentru tratarea anumitor afecțiuni ale pielii, precum psoriazis sau eczeme.

Pentru a vă bucura de toate beneficiile sării roz de Himalaya Obio, adăugați-o în felurile voastre preferate și savurați gustul sănătos și delicios.

De ce să alegeți Sarea Roz de Himalaya Obio?

Sarea Roz de Himalaya Obio este o alegere excelentă pentru oricine caută o sare pură, naturală și sănătoasă. Această sare nu conține toxine sau aditivi, fiind extrasa dintr-o zonă nepoluată a muntilor Himalaya. Pe lângă gustul său unic și aromă delicată, această sare conține peste 84 de minerale și elemente nutritive esențiale pentru o sănătate bună.

Utilizarea acestei sări roz de Himalaya poate aduce beneficii pentru sănătatea dumneavoastră, ajutând la menținerea echilibrului hidric, a tensiunii arteriale și a funcției musculare. De asemenea, această sare poate fi utilizată și pentru tratarea anumitor afecțiuni ale pielii.

În concluzie, Sarea Roz de Himalaya Obio este o alegere excelentă pentru oricine caută o sare sănătoasă și naturală, cu un gust unic și aromă delicată. Adăugați-o în felurile voastre preferate și bucurați-vă de beneficiile sale pentru sănătate și gustul sănătos și delicios.

Informații suplimentare

Greutate 500 g
Recomandat pentru

, , , ,

Diete

, , ,

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.