Ser antiaging intensiv Apiterra 30 ml

30.94 lei

SKU: 6426495295150
SKU: 6426495295150

30.94 lei

Stoc epuizat

Beneficiile mierii de albine și ale lăptișorului de matcă asupra pielii sunt cunoscute încă din antichitate: hidratează, hrănesc,regenerează, întârzie îmbătrânirea pielii și apariția ridurilor,datorită nutrienților pe care îi conțin (vitamine, minerale, aminoacizi, acizi grași și antioxidanți).
Mierea de salcâm și lăptișorul de matca BIO sunt pure și provin de la stupine ecocertificate din zonele nepoluate ale Transilvaniei.

Serurile Apiterra au o textură lejeră, de nectar floral, care se absoarbe ușor în piele și sunt indicate tuturor tipurilor de ten.
Apiterra a dezvoltat o metodă de prelucrare la rece pentru a păstra intacte proprietățile active ale ingredientelor naturale. Serul este un produs concentrat, bogat în ingrediente active naturale cu efect intensiv antiaging.

Hidratarea este soluția optimă pentru întârzierea procesului de îmbătrânire a pielii.
Acidul hialuronic pur cu greutate moleculară mică reține apă în straturile profunde ale pielii, asigurând hidratarea în profunzime a epidermei, reducerea vizibilă a liniilor fine și recâștigarea elasticitatea pielii.

Extractul de panseluțe are rolul de a reține acidul hyaluronic în piele și de a stimula sinteza aquaporinelor, asigurând o hidratare optimă și de durată ce are efect intensiv antiaging. Studiile clinice arată că extractul de panseluțe reduce numărul și suprafața ridurilor.
Colagenul marin restabilește conținutul de coagendin piele și stimulează producția sa naturală, previne apariția ridurilorși redă fermitatea tenului.
Coenzima Q10 și lăptișorul de matca BIO au capacitatea de a diminua efectele radicalilor liberi asupra celulelor și stimulează producția compușilor esențiali ai pielii, prevenind astfel îmbătrânirea și apariția ridurilor.

Specificații: Ser antiaging intensiv Apiterra 30 ml

Tip produs

Dimensiuni
Greutate 0.03 kg

Recenzii

0.0 din 5
0
0
0
0
0
Scrie o recenzie

Încă nu există recenzii.

Fii primul care scrie o recenzie despre “Ser antiaging intensiv Apiterra 30 ml”

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ser antiaging intensiv Apiterra  30 ml
Ser antiaging intensiv Apiterra 30 ml

30.94 lei

Organics Food
Logo
Resetare parolă
Coș de cumpărături