6 C
București
duminică, noiembrie 27, 2022
- Advertisement -

CATEGORIE

Sfaturi de la nutritionisti

7 Obiceiuri care slăbesc sistemul imunitar

Medicii spun că ar trebui să ne gândim la imunitate în termeni de bogăție pe care am primit-o de la naștere, care nu ar...

13 alimente pe care le poți mânca în timp ce ești însărcinată

Este greu să știi ce poți și ce nu poți mânca atunci când ești însărcinată. Noi suntem aici pentru a vă ajuta! Iată 13 alimente care pot fi consumate în siguranță în timpul sarcinii. Va trebui să ai o dietă sănătoasă în timpul sarcinii pentru a-i oferi bebelușului tău nutrienții de care are nevoie pentru a crește și a se dezvolta.

Cele mai bune 10 uleiuri antiinflamatorii pentru gătit

Uleiul pe care îl folosim la gătit este de fapt ingredientul de bază în tot ceea ce gătim. Adăugăm ulei la legume și carne...

8 Fructe de vară care te vor ajuta să slăbești rapid

Știm cu toții că fructele proaspete sunt bune pentru sănătatea noastră, dar știați că unele fructe sunt deosebit de bune pentru pierderea în greutate? 8 fructe de vară care te vor ajuta să slăbești rapid.

9 sfaturi pentru a bea apă în mod corespunzător

Cea mai importantă băutură din viața noastră este apa. Este atât de ușor să te pierzi în timpul zilei și să uiți să te hidratezi. Iată 9 sfaturi pentru a bea apă în mod corespunzător, care te vor face să ai încredere și să te simți bine toată ziua.

Urmărirea metabolismului : Merită să ții evidența

Doriți să pierdeți în greutate, să câștigați mușchi sau să vă mențineți o greutate sănătoasă? Atunci merită să țineți evidența metabolismului dumneavoastră. Evaluarea ratei...

Cu ce să înlocuiești cafeaua cu 5 băuturi alternative fierbinți

Cafeaua este o băutură populară în întreaga lume. Din păcate, este și un diuretic și conține cofeină, care ne poate face nervoși. Află cinci alternative la cafea care sunt mai sănătoase și care pot fi consumate chiar și la locul de muncă!

5 factori nocivi pentru sănătate când muncești la birou

Munca de la birou vine cu o serie de riscuri pentru sănătate, de la tunelul carpian la obezitate. Aflați mai multe despre pericolele pe care le presupune statul prea mult timp așezat și cum le puteți combate.

Fructe și legume în loc de suplimente. Ce să incluzi în alimentația ta pentru sănătate și bunăstare

Pentru a fi sănătoși și plini de energie, nu este suficient să faceți exerciții fizice, să vă culcați la timp și să petreceți cel...

Poți scăpa de migrenă mâncând ceva gustos?

Este posibil să poți scăpa de o migrenă mâncând ceva gustos. Acest articol explică posibilele cauze și măsurile pe care le puteți lua pentru a vă reduce la minimum migrena.

Ultimele noutăți

- Advertisement -