2.3 C
București
vineri, ianuarie 27, 2023

Simbolurile din harta întoarcerii la sine și efectele lor

Trebuie să citești asta...

Simbolurile de pe harta Întoarcerii la Esență reprezintă planetele. Planetele influențează modul în care jucăm diferite aspecte ale hărții noastre, în funcție de numărul (poarta) care se află lângă ele în harta ta.

Cu toate acestea, noi, analiștii de la Întoarcerea la Esență, de obicei nu aducem planetele imediat în discuție. Pentru că pentru a beneficia pe deplin de informațiile conținute de planete, trebuie să înveți și să internalizezi multe date, cum ar fi Tipul tău, Strategia, Autoritatea. Este posibil să doriți să aprofundați efectele planetare prin efectuarea unei a 2-a ședințe după acestea.

Planetele din Analiza Revenirii la Esență, în harta ta de Sine, au o influență foarte puternică asupra noastră. Ele determină în mare măsură dorințele, trăsăturile de caracter și obiectivele pe care ni le stabilim. Influența planetară este unul dintre principalele concepte ale Analizei Întoarcerii la Esență. În momentul în care ne naștem, fiecare corp ceresc lasă o anumită amprentă asupra Cartei Corpului nostru și, ca urmare, asupra Personalității noastre.

Prin dispunerea planetelor în Harta Proprie, se pot determina toate aspectele principale ale vieții. Pentru a înțelege rolul pe care această sau acea planetă îl joacă în viața noastră, trebuie să îi studiați cu atenție semnificația. Acest lucru este important nu numai în ceea ce privește formarea personalității, ci și în ceea ce privește evenimentele viitoare, care sunt foarte mult influențate de planete.

Conform teoriei Întoarcerea la Esență, pe măsură ce fluxul de neutrini se deplasează de la soare spre pământ, trece prin filtrele planetelor, preluând straturi subțiri din energia acestora. Vă puteți gândi la planete ca la niște culori, atunci când particulele de neutrini le ating, acestea sunt prăfuite cu un curcubeu. În momentul în care te naști, acest model unic de culori este imprimat în ființa ta și afectează modul în care vei apărea în lume. Da, suntem așa cum suntem datorită prafului colorat din spațiu, destul de tare, nu-i așa?

Simbolurile din harta întoarcerii la sine și efectele lor

În primul rând, la ce trebuie să ne uităm;

De ce unele Roșu Unele dintre ele Negru?

În partea stângă a hărții ROȘII planetele sunt planetele tale inconștiente. Aceasta înseamnă că sunt lucruri despre tine despre care alții pot ști, deoarece fac parte din personalitatea ta, dar pe care tu însuți nu le recunoști.

Situate în partea dreaptă a hărții NEGRE planetele sunt planetele voastre conștiente. Ele reprezintă probabil ceea ce știi sau realizezi despre tine însuți.

CITEȘTE ȘI:
12 Fapte despre râs: cum îți afectează râsul sănătatea

Practic, fiecare planetă are un impact diferit asupra vieții tale și a modului în care ar trebui să o trăiești. Nu am de gând să devin prea tehnic aici, nu sunt un astrolog. Voi împărtăși doar impactul practic al fiecărei planete. Dacă vrei să faci propriile tale cercetări, poți să te uiți la ușile (numerele) de lângă simbolurile planetare și să vezi despre ce este vorba în cazul energiei tale specifice acelei planete.

CUM DIFERĂ PLANETELE ÎNTR-O ANALIZĂ DE REVENIRE LA SINE ȘI ÎNTR-O HARTĂ ASTROLOGICĂ DE NAȘTERE?

În timp ce harta de naștere astrologică tipică vă arată poziția planetelor în momentul exact al nașterii, HARTA DE ÎNTOARCEREA LA SINE folosește două măsurători astrologice: Planetele la momentul nașterii locația și cu trei luni înainte de nașterea ta poziții (sau exact 88 de grade în urma poziției de la naștere!).

Aceste puncte de date, personalitatea ta conștientă precum și motivațiile tale inconștientevă prezintă o imagine a tendințelor și înclinațiilor dumneavoastră. Îmbinându-le, puteți începe să vedeți cum numeroasele aspecte ale ființei dumneavoastră sunt integrate în întregul care sunteți dumneavoastră!

Simbolurile din harta întoarcerii la sine și efectele lor

SOARELE VOSTRU ESTE CEEA CE RADIAȚI CĂTRE PĂMÂNT.

Soarele este Yang și este aspectul cel mai expresiv al personalității tale. Acesta este ceea ce radiați către lume. Aceasta va fi prima impresie pe care ceilalți o vor avea despre tine.

Soarele este un mare cheag de forță energetică care stă la baza naturii noastre umane originale. Această planetă este responsabilă de scopul nostru principal, de exprimarea noastră de sine și arată tema principală a încarnării noastre (SCOPUL VIEȚII).

Șaptezeci la sută din neutrinii care ne programează și care trec prin planeta noastră sunt transmise de Soare. Conștiința noastră și inconștientul nostru, ceea ce trece prin ființa umană și ceea ce este împământenit în ea este, de asemenea, legat de lumina Soarelui.

Simbolurile din harta întoarcerii la sine și efectele lor

PAMANTUL

LUMEA TA ESTE CEEA CE TE MOTIVEAZĂ.

Pământul este Yin și este ceea ce te întemeiază. Este vorba despre primire și integrare. Explorarea porților Pământului vostru atunci când încercați să vă vindecați este un bun punct de plecare, deoarece energia influenței Pământului vă face să vă simțiți mai împământați.

Atunci când descifrezi RETURN TO SELF, Pământul este adesea văzut ca echilibru. Acestea sunt calitățile pe care trebuie să ne bazăm în chestiunile pământești. Cu cât vă manifestați mai bine calitățile unei uși încărcate cu energia Pământului, cu atât vă este mai ușor să rezistați oricărei situații dificile și să faceți față obstacolelor care vă apar în cale. Numai prin intermediul Pământului dobândim capacitatea de a exista în această lume și de a înțelege modurile de viață lumești.

CITEȘTE ȘI:
Pilaf de orez cu legume și ciuperci rețeta bunicii
Simbolurile din harta întoarcerii la sine și efectele lor

Cum se unesc Soarele și Pământul?

Atunci când se face o analiză detaliată a hărții RETURN TO SELF, nu este posibil să se ia în considerare separat Soarele și Pământul. Ele sunt foarte strâns legate între ele. În timp ce Soarele este responsabil pentru “eu”-ul nostru interior și pentru scopul inițial care ne-a fost dat de sus, Pământul, aflându-se într-un aranjament pământesc concret, este responsabil pentru modul în care ne îndeplinim acest scop în viață.

Aceste două planete sunt complet inseparabile, în fiecare ființă umană Yin și Yang stă la baza conceptului de Soare ca Yang și Pământ ca Yin. Soarele este Yang, iar Pământul este Yin. Aceasta este o indicație a interacțiunii și confruntării interioare dintre lumină și întuneric, bine și rău, energie și materie. Soarele personalității este capacitatea noastră de a radia lumina noastră interioară în exterior.

Soarele și Pământul arată în mod direct moștenirea genetică a fiecărei ființe umane. Pământul arată genetica de la Mamă, iar Soarele definește moștenirea genetică a Tatălui. Fiecare dintre noi este următoarea verigă din lanțul genetic care continuă pe linia genetică a Tatălui. Merge de la tine la tatăl tău și la mama ta, mai departe de ei și așa mai departe la nesfârșit. Voi vă aflați în vârful acestei piramide și absolut toți strămoșii din descendența paternă se află sub voi. Voi, cei din vârf, sunteți cei care puteți manifesta toate aspectele acestui câmp genetic.

Curentul de neutrini de la Soare filtrează literalmente prin corpurile noastre și se împământează în ele. Noi transformăm energia solară în energie terestră. Astfel, în fiecare viață se manifestă interacțiunea dintre materie și energie, dintre materie și spirit, dintre conștiință și subconștiință. Cu cât suportul pământesc interior este mai puternic și mai stabil, cu atât mai strălucitoare va fi lumina care vine din interior și este îndreptată spre lumea exterioară. Acest lucru este ceva asemănător cu fotosinteza, în care plantele transformă energia solară în energie chimică pentru a-și susține activitatea vitală.

Simbolurile din harta întoarcerii la sine și efectele lor

LUNA ESTE CEA CARE TE MIȘCĂ.

Luna este o forță motivantă. Dacă vă urmați Strategia de Design Uman, acesta este “motivul” din spatele ei.

CITEȘTE ȘI:
Cum să faci gheață cosmetică și de ce este utilă?

Luna este forța motrice a minții noastre subconștiente. Ea este literalmente responsabilă pentru acțiunile pe care le efectuăm la nivelul corpului nostru. Fără ea, viața cu care suntem obișnuiți pe Pământ nu ar exista, evoluția ar lua o altă cale.

Șaptezeci la sută din fluxul de neutrini provine de la Soare, dar direcția acestui flux este determinată de Lună. Arhetipul Lunii este o fată matură, ea este cea care permite Pământului să își îndeplinească scopul pentru care Soarele este responsabil.

Cu alte cuvinte, Luna este o reflectare a lumii interioare a ființelor umane, proiectată pe viața pământeană obișnuită.

Simbolurile din harta întoarcerii la sine și efectele lor

NODUL NORDIC

PESTE 40 DE ANI ESTE UN CONTACT DE VIAȚĂ.

Strict vorbind, Nodurile nu sunt direct legate de Planete. Cu toate acestea, ele joacă un rol important în Designul uman. Nodul lunar nordic este un fel de indicator al direcției spre viitor, călătorul interior al unei persoane.

Dacă luăm în considerare Nodul Nord în termeni de vârstă, această perioadă începe în jurul vârstei de 40 de ani. La această vârstă, apar schimbări cardinale în viața oricărei persoane.

Cum sunt ele exprimate? În primul rând, prin realitatea că încetăm să mai luăm de la viață ceea ce ea ne dă și începem să dăruim.

Împărtășim cu ceilalți cunoștințele, experiența, secretele noastre. Acesta este acum nivelul de Înțelepciune. Și, în mod ideal, facem acest lucru până la moarte. În acest stadiu, se renunță la tot ceea ce nu mai funcționează. El ia în viitor doar tactici și strategii eficiente pe care le poate aplica în timpul următoarei sale vieți. Poziția Nodului Nord în harta Sinelui ne spune exact cum putem realiza abilitățile și experiența dobândite în timpul vieții.

Nu contează în ce ciclu de vârstă vă aflați acum. Nodurile sunt concepute pentru a activa anumite uși specifice care se află acolo.

Simbolurile din harta întoarcerii la sine și efectele lor

NODUL SUDIC

TEMA VIEȚII PENTRU 0-39 ANI

Nodul lunar sudic este geometria internă responsabilă de procesul de mișcare a vieții. Acest nod poate fi numit o fereastră care permite programarea din câmpul neutrinilor. Atunci când oricare dintre planete este conectată la un nod, toată programarea creată de stele este ștearsă. Ciclul său este de 18,6 ani.

Nodul Sud definește etapele dezvoltării și maturizării noastre, personificând imaturitatea noastră până când ajungem la opoziția lui Uranus. Trecerea de la Nodul Sud la Nodul Nord este un salt calitativ de la adolescență la maturitate. Faza de maturitate începe la vârsta de 38-43 de ani. În această perioadă începem să trăim într-un mod nou.

CITEȘTE ȘI:
Insuficiența renală acută – Simptome, cauze, tratament, dietă

Trecerea la Nodul Nord înseamnă că lăsăm în trecut tot ceea ce nu mai funcționează și intrăm într-o fază nouă, mai conștientă. Porțile Nodului Nord sunt cele care preiau acum funcțiile dominante și putem înceta să mai luăm ceea ce ne dădeau și să începem să ne împărtășim experiențele cu ceilalți.

Simbolurile din harta întoarcerii la sine și efectele lor

MERCUR

CEEA CE EȘTI AICI SĂ ÎNVEȚI ȘI SĂ ÎMPĂRTĂȘEȘTI

Principalul indicator al comunicării în harta ta SELF este Mercur. El reflectă pe deplin sociabilitatea noastră, capacitatea noastră de a comunica și de a ne înțelege cu alte persoane, ne dă capacitatea de a gândi și de a raționa, ne face indivizi.

Mercur este cel mai apropiat de Soare dintre toate celelalte planete. Ciclul său este de 89 de zile, el este cel care influențează în mod direct formarea fătului la începutul sarcinii, pregătind sufletul și corpul pentru naștere. Acest rol al lui Mercur “Cristalul personalitățiise numește formarea sa. Această planetă poate fi numită în mod sigur Filtru Solar. Ea trece prin ea însăși toate informațiile care vin de la Soare și care sunt implicate în programarea personalității noastre.

Dacă ne amintim mitologia, Mercur apare acolo ca fratele mai mare al Soarelui. În sistemul Human Design, Mercur joacă un rol activ în formarea cristalului personalității chiar înainte de nașterea noastră.

Tot ceea ce vrem să spunem, să discutăm, să ne exprimăm punctul de vedere se află ferm în interiorul nostru. Și deoarece suntem creaturi sociale, abilitățile de comunicare sunt pur și simplu esențiale pentru noi. De aceea, este atât de important să învățăm cum să exprimăm corect temele din Poarta lui Mercur.

Simbolurile din harta întoarcerii la sine și efectele lor

VENUS

VALORILE ȘI LUCRURILE TALE PREFERATE

Venus este personificarea energiei feminine. În mitologia romană și greacă antică, oamenii se temeau de această putere feminină neclintită și, prin urmare, întruchipau imaginea lui Venus ca zeiță a iubirii și a pasiunii. În realitate, însă, adevăratul rol al lui Venus este mult mai important. Vechii mayași își începeau ritualurile de sacrificiu doar atunci când Venus apărea pe ceruri. Percepția lor asupra planetei este izbitor de diferită de cea a Romei antice.

În tabloul RETURN TO SELF, Venus nu înseamnă estetică sau dragoste, ci personifică valorile morale și etica. Ea împarte granițele din subconștientul nostru între bine și rău. Ce anume motivează o persoană să manifeste emoții pozitive sau negative, ce valori morale sunt fundamentale în viața de zi cu zi.

CITEȘTE ȘI:
Lapte de cocos: Beneficii, nutriție și rețete

Dacă ne gândim la Venus împerecheată cu Marte, la frumusețea ei, la dragostea ei, la natura ei creativă – acesta este doar unul dintre aspectele la care suntem obișnuiți să ne gândim.

Simbolurile din harta întoarcerii la sine și efectele lor

MARTE

O ZONĂ DE OPORTUNITATE DE CREȘTERE

Marte arată manifestarea unei puteri imature. Adică modul în care o persoană se va manifesta în situații care nu sunt standard pentru ea, cum ar fi conflicte, certuri, stres. Acestea sunt emoții incontrolabile în timpul unei crize de adrenalină.

Marte poate fi comparat cu un adolescent care acum este un copil afectuos și amabil, iar în clipa următoare un bătăuș crud. Energia lui este puternică, predispusă la distrugere, dar nu este pe deplin maturizată.

Acest fapt nu poate fi caracterizat ca fiind pozitiv sau negativ. Nu orice ființă umană este pregătită să își accepte imaturitatea morală. Pentru aceasta este necesară cel puțin respingerea emoțiilor dezlănțuite și a maximalismului tineresc.

Simbolurile din harta întoarcerii la sine și efectele lor

JÜPITER

EXPANSIUNE ȘI SPAȚIU RECOMPENSAT

În interiorul lui Jupiter au loc reacții nesfârșite care eliberează fluxuri energetice speciale necesare conștiinței umane. Jupiter controlează procesele de încarnare care au loc pe Pământ.

Influența lui Jupiter este cea mai puternică după cea a Soarelui. Această planetă protejează Pământul de diverse corpuri străine, de exemplu asteroizi sau comete. De aceea, în mitologie, Jupiter este întotdeauna Protector al Pământului ca fiind cel mai important lucru din lume.

Jupiter se deosebește de Venus prin faptul că nu poartă abstracțiuni morale, ci legi interioare ale puterii. Realizarea ușilor fixate de Jupiter înseamnă armonie și succes în viitorul cuiva.

Pedeapsa vine de îndată ce legea este încălcată. Saturn va determina în ce perioadă a vieții, în ce domeniu și în ce mod va fi pedepsită o persoană.

Simbolurile din harta întoarcerii la sine și efectele lor

SATURN

CITITOR DE PROVOCĂRI

Saturn ne provoacă adesea emoții negative asociate cu boala, privațiunile, moartea etc. ÎNTOARCEREA LA SINE, această planetă pare destul de nobilă datorită onestității și sincerității sale. Aceasta este singura planetă care nu înșală, indică doar adevărul ridicat la absolut.

Saturn joacă rolul celui mai înalt judecător care dă o pedeapsă justă pentru încălcarea legii. Putem spune că o persoană este educată prin pedeapsă. Cu cât o persoană se îndepărtează mai mult de Legea Dezvoltării (poarta lui Jupiter), cu atât mai puternice vor fi în sens negativ aspectele Design și Personalitate determinate de Saturn.

CITEȘTE ȘI:
14 activități energizante de făcut la țară sau in oraș

Poziția lui Saturn în harta OZ arată unde, când și cum vei fi pedepsit. Aici veți întâmpina rezistență din cauza durerii, a bolii și a obstacolelor grele. Dar dacă nu vă încălcați legea, Saturn vă va lăsa în pace. Aceasta va fi răsplata lui dreaptă. În jurul vârstei de 28 de ani, apare Saturn retrograd.

Simbolurile din harta întoarcerii la sine și efectele lor

URANUS

CATALYZER

Uranus arată aspectele creative ale psihicului uman, în ce este înzestrat, ce calități posedă în comunicare și gândire. Ușile definite de Uranus arată aspectele care îmbunătățesc viitorul individului.

Poziția lui Uranus în harta OZ aduce schimbări dramatice în toate sensurile. Datorită lui Uranus, puteți determina care sunt trăsăturile viziunii asupra lumii și subtilitățile de comportament pe care ceilalți le pot recunoaște.

Persoana este foarte bine conștientă că toate aceste calități sunt prezente în ea.

În centrul lui RETURN TO SELF se află Uranus. Această planetă este cea mai apropiată de natura noastră. Uranus a fost descoperită în 1781 și atunci calitatea vieții pe planeta noastră a început să se îmbunătățească rapid. Din acel an, am trecut la un ciclu de 29 de ani, care este semnificativ diferit de ciclul anterior de 84 de ani.

Uranus definește temele haosului și ordinii. Pentru inspirație, Uranus caută haosul, a cărui atracție se va vedea în prima jumătate a ciclului. Iar în cea de-a doua, ordinea și pacea ar trebui să domnească.

Simbolurile din harta întoarcerii la sine și efectele lor

NEPTUN

CĂLĂTORIE SPIRITUALĂ

Neptun este o oportunitate de a dezvolta intuiția în anumite porți ale cărții Design și Personalitate. Indică locuri în care misticismul, spiritualitatea sunt prezente, dar și locuri în care conștiința noastră este scufundată în iluzii, vise și viziuni.

Neptun poate fi asemănat cu cutia Pandorei, dacă investighezi aceste fenomene mistice, atunci o iluzie este urmată de alta. Există o mare probabilitate de a te pierde în lumea virtuală a viselor.

Odată ce ați determinat exact unde se află Neptun, cel mai bun lucru pe care îl puteți face este să treceți pe lângă el și să nu vă concentrați atenția asupra lui.

Deși Neptun oferă o oportunitate minunată de a te retrage în tine însuți și de a te scufunda într-o lume magică concepută doar pentru tine, principalul lucru este să înveți cum să menții echilibrul între realitate și lumea fictivă.

CITEȘTE ȘI:
10 remedii de casă pentru iedera otrăvitoare
Simbolurile din harta întoarcerii la sine și efectele lor

PLUTON

REÎNNOIRE ȘI RENAȘTERE

Pluto este o planetă care trece prin propriul ciclu de peste 250 de ani. Poate sta în fiecare ușă până la 7 ani, astfel că influența sa asupra Designului și Personalității unei persoane este enormă.

Pluto reprezintă întotdeauna doar adevărul. El spune întotdeauna adevărul, bun sau rău. Poziția lui Pluton în harta Designului arată unde se află Adevărul. Omul va căuta acest Adevăr pe tot parcursul vieții sale.

Partea întunecată a lui Pluto indică faptul că fiecare dintre noi trebuie să se scufunde în propriul întuneric pentru a vedea Lumina interioară. Locul în care se află Pluton în harta ta reprezintă partea foarte întunecată a subconștientului cu care va trebui să te confrunți la un moment dat în viață.

THE JOURNEY BACK TO SELF este o sursă inepuizabilă de cunoștințe care te va îmbogăți nu numai intelectual, ci și spiritual. Un studiu atent al acestui sistem vă va permite să vă schimbați radical atitudinea față de viață, iar atunci haosul și suferința vor fi înlocuite de ordine și prosperitate.

Dacă dezvoltarea personală este o prioritate pentru tine și încerci să te realizezi ca ființă umană, este mai întâi să îți cunoști CREAȚIA și apoi să realizezi EXISTENȚA.

Cu toate acestea, așa cum am menționat mai devreme, lucrurile pe care trebuie să le cunoști în primul rând în Harta Sinelui tău sunt: tipul tău de energie, strategia, autoritatea (ghidul interior), profilul, crucea de încarnare (scopul vieții). Planetele și efectul lor asupra Porților tale ar trebui evaluate separat în sesiunile următoare.

Mă poți contacta pentru a afla detaliile propriei tale Hărți de Sine și a o evalua împreună.

Rămâneți cu Iubire și Conștiință…

Articolele de pe acest site sunt doar cu scop informativ. Administratorii site-ului nu sunt responsabili pentru încercarea de a aplica vreo rețetă, sfat sau dietă și nici nu garantează că informațiile furnizate vă vor ajuta sau vă vor face rău personal. Fiți precauți și consultați întotdeauna un medic sau un nutriționist!

*Toate produsele recomandate sunt selectate de către echipa noastră editorială. Unele dintre articolele noastre includ link-uri afiliate. Dacă cumpărați ceva prin intermediul unuia dintre aceste link-uri, ne ajutați să câștigăm un mic comision de la vânzător și astfel să susținem scrierea de articole utile și de calitate.

Citește și aceste articole:

 • 10 Greșeli alimentare care te fac să pierzi energie
  Descoperă cele 10 greșeli alimentare care te fac să pierzi energie și învață cum să le eviți. Începe acum să te simți mai energic și să-ți îmbunătățești starea de sănătate!
 • Mituri și adevăruri despre utilizarea mierii
  Dacă ești curios să afli adevărul despre utilizarea mierii pentru consum, acest articol este pentru tine! Află ce mituri sunt în jurul mierii și care […]
 • Cum să murezi varza corect: 6 pași
  Învăță cum să murezi varza corect: 6 pași, ce ingrediente să folosești și cum să obții cea mai bună varză murată. Descoperă acum cele 6 pași esențiali pentru murarea corectă a varzei și bucură-te de mâncarea ta preferată!
 • Ginkgo Biloba, beneficii si contraindicații
  Ginkgo Biloba este o plantă medicinală folosită ca remediu în medicina tradițională chineză de mii de ani. Extractul de Ginkgo Biloba oferă beneficii variate, cum ar fi îmbunătățirea circulației sângelui, reducerea inflamației, tratarea tulburărilor de memorie și creșterea energiei. De asemenea, poate ajuta la prevenirea unor boli de inimă și accident vascular cerebral. Cu toate acestea, Ginkgo Biloba poate avea contraindicații, cum ar fi problemele de sânge, alergiile la plante și riscul de sângerări, așa că trebuie să vă adresați medicului înainte de a lua acest remediu.
 • 7 Plante adaptogene pentru combaterea stresului
  Acest articol vă oferă informații despre 7 plante adaptogene utile pentru a reduce stresul și anxietatea. Aceste plante adaptogene sunt considerate un naturale și sigure mod de a vă ajuta să vă relaxați și să vă îmbunătățiți starea de spirit. Acest articol vă prezintă beneficiile fiecăreia dintre aceste plante adaptogene și modul în care le puteți folosi pentru a vă relaxa și a vă îmbunătăți starea de spirit. Citiți pentru a afla mai multe despre aceste 7 plante adaptogene pentru combaterea stresului și anxietății și descoperiți cum le puteți folosi pentru a vă îmbunătăți starea de spirit.
Urmărește-ne și pe:

Ultimele rețete