Sirop de artar grad C Primeal 250 ml

50.05 lei

Siropul de artar este un produs unic deoarece gustul si culoarea sa variaza pe parcursul sezoanelor. Sirop arțar Bio Primeal este un îndulcitor natural pe care îl puteți folosi în prăjituri, compoturi, fructe tartinabile, salate de fructe, muesli și iaurt. Îndulcește-ți cafeaua și aromatizează-ți înghețata cu acest produs minunat!

  • Dulceața naturii într-o sticlă
  • Aromă bogată care este perfectă pentru toate tipurile de deserturi
  • Sirop de arțar canadian organic și pur
SKU: 3380390420051
SKU: 3380390420051

50.05 lei

În stoc

Sirop de artar grad C Primeal 250 ml

Siropul de arțar este un produs unic, deoarece gustul și culoarea sa variază în funcție de anotimpuri. Pe măsură ce sezonul avansează, conținutul de fructoză și glucoză din siropul de arțar crește, în timp ce conținutul de zaharoză scade ușor. La fel ca zaharurile, și celelalte componente naturale prezente în seva de arțar se modulează în funcție de anotimpuri (aminoacizi, minerale). Aceste modificări în compoziția sevei de arțar duc la o schimbare a culorii și a gustului siropului de arțar.

La începutul sezonului, siropul este, în general, limpede și are un gust ușor dulce (sirop de calitate Extra-Clear, Clear sau Medium – AA, A sau B). Pe măsură ce sezonul avansează, acesta devine mai închis și mai caramelizat (sirop de calitate Amber sau Dark – C sau D). Acesta este momentul în care oligoelementele sunt cele mai prezente în sirop. Gustul său este mai puternic și mai pronunțat. Acest sirop are o aromă delicată, foarte individuală.

PRIMEAL a selectat un sirop pur de grad C (adică cel de la sfârșitul recoltei, mai concentrat în minerale). Acesta este bogat în trei elemente esențiale: calciu, fier și vitamina B1. Conține un surplus de magneziu, fosfor și vitamine, în special vitamina B2. Este un sirop natural (obținut printr-un proces de transformare nechimică), nu este rafinat și, prin urmare, este bogat în minerale și are un gust ușor dulce.

Ingrediente: 100% seva de artar din Québec, extrasa traditional si concentrata prin evaporare.
ingrediente provenite din Agricultura Ecologica.

Cum se utilizează produsul:

  • Siropul de artar se utilizeaza foarte usor ca indulcitor in diferite produse de patiserie, compoturi de fructe, fructe confiate, salate de fructe, in muesli si in iaurt.
  • Se asezoneaza in mod agreabil inghetatele si toate tipurile de clatite.
  • Se poate folosi si pentru indulcirea cafelei.
  • Datorita calitatilor sale energetice si revigorante este, de asemenea, folosit in cure de slabire.

Alergeni: 0
Tara de origine: Canada
Certificator: CA-BIO-602

Caracteristici: produs bio,
Gramaj: 250 ml

Specificații: Sirop de artar grad C Primeal 250 ml

Ingredient principal

Tip produs

Recenzii

0.0 din 5
0
0
0
0
0
Scrie o recenzie

Încă nu există recenzii.

Fii primul care scrie o recenzie despre “Sirop de artar grad C Primeal 250 ml”

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sirop de artar grad C Primeal 250 ml
Sirop de artar grad C Primeal 250 ml

50.05 lei

Organics Food
Logo
Resetare parolă
Coș de cumpărături