Smochine uscate Solaris 200 gr

Adaugă recenzia

28.34 lei

SKU: 5941828001075
SKU: 5941828001075

28.34 lei

Stoc epuizat

Au un conținut ridicat de minerale și sunt o sursă excelentă de potasiu și calciu. Se știe că potasiul din componența smochinelor poate diminua cantitatea de calciu pierdută de organism din cauza consumului ridicat de sare de mare. Acest fruct este un aliment foarte alcalin, prin urmare, ajută la reglarea pH-ului corpului.
Ce conțin: vitamine: A, B1, B2 minerale: calciu, magneziu, fier, cupru fosfor, mangan, lipide bune: omega 3 și omega 6, flavonoide si polifenoli – antioxidanti.
Cum se consumă: smochinele uscate se pot consuma ca atare sau pot fi utilizate pentru a prepara plăcinte, budinci, prăjituri, tarte, produse de panificație, gemuri, jeleuri. Se pot prepară și înghețate cu fructe uscate.
Pentru ce recomandăm: un desert delicios și sănătos, fără adaos de zahăr.
Cum acționează: are efecte antioxidante, îmbunătățește densitatea oaselor, conține o enzimă numită ficina care ajută la tratarea constipației și a indigestiei.
Au un conținut ridicat de minerale și sunt o sursă excelentă de potasiu și calciu. Se știe că potasiul din componența smochinelor poate diminua cantitatea de calciu pierdută de organism din cauza consumului ridicat de sare de mare.
Dietele bogate în fibre pot ajuta la gestionarea greutății și la controlul tensiunii arteriale.
Pe lângă aceasta, fibrele din smochine sunt un laxativ ușor.
Conțin și o cantitate mare de acizi grași precum Omega-3 și Omega-6, acizi ce pot diminua riscul bolilor coronariene. Acest fruct este un aliment foarte alcalin, prin urmare, ajută la reglarea pH-ului corpului.

Specificații: Smochine uscate Solaris 200 gr

Tip produs

Ingredient principal

Dimensiuni
Greutate 0.2 kg

Recenzii

0.0 din 5
0
0
0
0
0
Scrie o recenzie

Încă nu există recenzii.

Fii primul care scrie o recenzie despre “Smochine uscate Solaris 200 gr”

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Smochine uscate Solaris 200 gr
Smochine uscate Solaris 200 gr

28.34 lei

Organics Food
Logo
Resetare parolă
Coș de cumpărături