Spray de nas pentru copii Nasuc Fericit Prisaca Transilvania 20 ml

30.94 lei

SKU: 6426034801446
SKU: 6426034801446

30.94 lei

Stoc epuizat

Cercetările recente au demostrat că propolisul și argintul, combinate, își maximizează efectele. Astfel, argintul are o capacitate antioxidantă mai mică dar are o activitate antimicrobiană foarte mare. Contrar argintului, propolisul are o activitate antioxidantă mare și o activitate antimicrobiană mai scăzută. Combinația celor două este un produs cu o capacitate foarte mare atât antimicrobiană cât și antioxidantă.

PROPOLISUL
-este un veritabil antibiotic natural, folosit ca atare şi de către albine. S-a demonstrat că el are o acţiune antimicrobiană pentru numeroase bacterii, virusuri, paraziţi şi fungi (Staphylococcus aureus, Streptococcus sp., Escherichia coli, Pseudomonas aeruginosa, Proteus vulgaris, Klebsiella pneumoniae, Salmonella sp., Shigella sp., Mycobacterium tuberculosis – bacilul Koch, Helicobacter pylori, Candida albicans, Giardia lamblia, Trichomonas vaginalis, virus herpes simplex, virus gripal).

Este remarcabil faptul că, datorită marii sale variabilităţi de compoziţie, propolisul îşi păstrează nealterată capacitatea antimicrobiană, spre deosebire de antibioticele de sinteză, la care bacteriile dezvoltă în timp rezistenţă, fiind nevoie de introducerea periodică de noi şi noi antibiotice.
Principalele activităţi ale propolisului sunt activitatea antiseptică, activitate antioxidantă, antiinflamatorie, anestezie locală, etc.

ARGINTUL COLOIDAL
-este eficace împotriva oricărui virus și nu a reacționat negativ cu alte medicamente. Studiile științifice au demonstrat că în stare pură, distruge rapid bacteriile, chiar și pe cele extrem de rezistențe care se proliferează în urma agenților dezinfectanți. Acest metal acționează ca un catalizator, dezactivând o enzimă care facilitează acțiunea în interiorul celulelor (această enzimă este necesară bacteriilor anaerobe, virusurilor, mucegaiuriurilor și ciupercilor, paraziților – îi distruge încă de la stadiul de ou); le stopează prin blocarea utilizării propriilor celule ale corpului pentru replicare în doar câteva minute după contact (creează un mediu imposibil pentru supraviețuirea și multiplicarea lor).
Năsuc Ferici tratament natural pentru răceala copii, se poate folosi în situații de : răceală, sinuzită, otită, riniită.

Specificații: Spray de nas pentru copii Nasuc Fericit Prisaca Transilvania 20 ml

Ingredient principal

Dimensiuni
Greutate 0.02 kg

Recenzii

0.0 din 5
0
0
0
0
0
Scrie o recenzie

Încă nu există recenzii.

Fii primul care scrie o recenzie despre “Spray de nas pentru copii Nasuc Fericit Prisaca Transilvania 20 ml”

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Spray de nas pentru copii Nasuc Fericit Prisaca Transilvania 20 ml
Spray de nas pentru copii Nasuc Fericit Prisaca Transilvania 20 ml

30.94 lei

Organics Food
Logo
Resetare parolă
Coș de cumpărături