Susan integral Primeal 250 g

14.55 lei

Susan integral Primeal 250g este un produs ecologic excelent pentru prepararea gomasio – un aditiv alimentar. Poate fi consumat ca atare, presărat pe salate sau încorporat în pâine, biscuiți sau alte produse de patiserie. Este folosit și pentru a face gomasio – condiment.

SKU: 3380390227407
SKU: 3380390227407

14.55 lei

În stoc

Susan integral Primeal 250 g

Susan integral Primeal 250 g este un produs bio excelent pentru realizarea de gomasio – aditiv alimentar. Se poate consuma ca atare presarat pe salate sau incorporat in paine, biscuiti sau alte produse de panificatie. Se utilizeaza si pentru realizare de gomasio – condiment.

Ingrediente: susan integral
ingrediente provenite din Agricultura Ecologica

Cum se utilizează produsul:

Perfect pentru producerea de gomasio, condiment folosit la masa in dieta macrobiotica – acea dieta bazata pe cereale integrale si legume, cu eficienta dovedita in intarirea sistemului imunitar si tratarea diferitelor boli, inclusiv cancerul
Folositi 15 parti de susan si 1 parte sare.

Aveti nevoie de un mojar cu pistil din lemn. Prajiti 3 linguri de sare de mare intr-un recipient de fier pina se face gri. Lasati sarea sa se raceasca apoi puneti-o in suribachi si macinati-o cit mai fin.

Prajiti 2 cani de susan nedecorticat in acelasi recipient de fier, la temperatura mica, amestecind constant ca sa nu se arda.

Prajiti susanul pina cind devine crocant (test: strinse intre degete, semintele produc un mic pocnet). Apoi macinati semintele puse peste sare.

Folositi doar atita presiune cit sa spargeti semintele fara sa faceti din ele o pasta. Aspectul obtinut trebuie sa fie usor si nisipos. Folositi o miscare spiralata, de la baza in sus spre marginile vasului, in sens invers acelor de ceasornic.

Tara de origine: Agricultura Mali. Fabricatie: Franta
Alergeni: contine susan

Conditii de pastrare si consum:

A se pastra intr-un loc uscat si racoros, departe de lumina
Certificare: FR-BIO-01

Caracteristici: produs bio
Gramaj: 250g

Specificații: Susan integral Primeal 250 g

Ingredient principal

Tip produs

,

Recenzii

0.0 din 5
0
0
0
0
0
Scrie o recenzie

Încă nu există recenzii.

Fii primul care scrie o recenzie despre “Susan integral Primeal 250 g”

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Susan integral Primeal 250 g
Susan integral Primeal 250 g

14.55 lei

Organics Food
Logo
Resetare parolă
Coș de cumpărături