Top 10 articole de luat la plajă pentru copii mici și bebeluși

Top 10 articole de luat la plajă pentru copii mici și bebeluși

Zilele tale de a sta întins fără țintă la piscină cu o margarita în mână ar putea să trebuiască să ia un scurt răgaz acum că micuții tăi sunt în jur, dar nu vă temeți, părinți iubitori de lac.

În timp ce excursia la plajă din această vară poate să nu fie la fel de relaxantă ca zilele tale de plajă la malul mării, cu echipamentul și accesoriile potrivite (și așteptări realiste!), plaja poate fi un loc magic pentru întreaga familie.

Iată cele zece lucruri esențiale pentru o zi distractivă și reușită la plajă cu bebelușul sau copilul dumneavoastră.

Ținuta adecvată

Top 10 articole de luat la plajă pentru copii mici și bebeluși

Părinții scandinavi au o expresie folosită în mod obișnuit atunci când vine vorba de îmbrăcăminte adecvată: “Nu există vreme rea, ci doar haine proaste”. Și în timp ce această afirmație este cu siguranță aplicabilă pentru climatele aspre și reci, ea este valabilă și pentru a vă proteja familia de razele UV la plajă.

Pregătiți-vă copilul pentru succes, îmbrăcându-l cu haine care pot rezista tuturor elementelor de pe plajă.

Căutați bluzele de protecție împotriva erupțiilor cutanate cu mâneci lungi pentru o acoperire optimă, adăugați un scutec de înot în partea de jos (împachetați câteva extra!) și o pălărie de soare sau o șapcă de baseball în partea superioară.

Aduceți șlapi pentru picioarele mici, ochelari de soare pentru protecția ochilor și seturi suplimentare de haine uscate în cazul în care copilul dvs. dorește să se usuce pentru o zi.Pătură rezistentă la nisip

Nisipul de plajă: Cel mai bun prieten și cel mai rău dușman al fiecărui părinte. Ne place să construim castele cu el, să îngropăm picioarele bunicilor sub el și să căutăm creaturi ascunse sub el, dar să recunoaștem.

Bebelușilor le place să îl mănânce! Deci, cum îi oprim pe cei mici să nu se înfrupte din nisip la gustarea de după-amiază? Păstrăm un spațiu fără nisip!

Achiziționați o pătură rezistentă la nisip care împiedică nisipul să se adune pe partea de sus a zonei de plajă. Cu o periere rapidă a mâinii, nisipul se mută de deasupra păturii dvs. spre partea de jos, împingându-și drumul prin plasă.

Goliți punga cu jucării pentru copii deasupra și aduceți puțină pudră pentru copii pentru a șterge excesul de nisip și ați creat un loc la malul mării care este distractiv, relaxant și fără nisip.

Protecție pentru soare

Cort de plajă verde

Odată ce spațiul tău fără nisip este amenajat, vei avea nevoie de multă acoperire deasupra capului împotriva razelor dure ale soarelui de deasupra. Există mai multe opțiuni pentru corturile de plajă portabile, de la opțiuni mari, de dimensiuni familiale, până la spații mici, perfecte pentru un bebeluș care doarme.

Multe familii utilizează o combinație a ambelor, în efortul de a oferi umbră pentru întreaga gașcă.

Căutați un cort care să fie ușor, ușor de transportat, și nu necesită o echipă de constructori pentru a fi asamblat. Cu locul de umbră stabilit, veți fi gata pentru o zi plină de soare și stropiri.

Piscină gonflabilă pentru copii

Copil în piscina gonflabilă pe plajă

Deoarece valurile oceanului sunt puțin prea imprevizibile pentru bebeluși și copii mici, aduceți oceanul la nivelul lor aducând o piscină mică, gonflabilă. Umpleți-o cu apă, adăugați câteva jucării și bucurați-vă de câteva momente de liniște în timp ce bebelușul dvs. se stropește.

Îl veți ține în siguranță și îl veți reține, oferindu-i în același timp o distracție de mărimea unui bebeluș care este mai puțin intimidantă decât valurile mării.

Jucării de nisip și apă

Jucării de nisip și de plajă

În timp ce texturile și sunetele oceanului sunt distractive prin ele însele, unul dintre cele mai importante elemente de adăugat la lista de bagaje în continuă creștere sunt jucăriile care pot fi folosite cu nisip și apă.

Iată o listă scurtă de lucruri indispensabile pentru a construi acel castel de nisip perfect și pentru a vă distra copilul mic toată ziua:

  • Lopeți și greble robuste
  • Găleți de diferite mărimi (cu mânere puternice pentru transportul apei!)
  • Seturi de joacă pentru prefacere pentru copt și gătit
  • Camioane și excavatoare pentru joaca de-a construcțiile
  • Cernere pentru a găsi scoici și alte comori de pe plajă
  • Puncte bonus dacă aduci cu tine un zmeu pentru acele seri calde și vântoase!

Bufetul de gustări

Alimente în containere

Partea preferată de toată lumea a relaxării pe plajă include aproape întotdeauna să ronțăi o gustare preferată sau două. Și în timp ce jucăriile și piscinele sunt o distracție excelentă pentru bebeluși și copii mici, nimic nu bate mâncarea!

Împachetați o varietate de gustări pe care să le oferiți micuțului dvs. pe tot parcursul zilei. Amestecați opțiunile nutritive, cum ar fi bețișoarele de morcovi și strugurii, cu bunătăți speciale, cum ar fi prăjiturile și chipsurile de cartofi; împachetați multă apă și poate chiar o cutie specială de suc pentru copii.

Vă creați amintiri aici, așa că acum este momentul să lăsați frâiele puțin libere în ceea ce privește alimentația sănătoasă.

Stație de hidratare

Copii care beau lângă piscină

Soarele în plus înseamnă deshidratare în plus, așa că mărește aportul de apă pentru tine și pentru micuțul tău! Aduceți o sticlă de apă pentru fiecare membru al familiei și păstrați-o într-un răcitor în apropiere. Oferiți băuturi în mod frecvent și asigurați-vă că oferiți o mulțime de biberoane sau alăptare pentru copiii care alăptează.

Marsupiu pentru copii

Bebeluș în purtător în ochelari de soare

Plaja poate fi o experiență copleșitoare pentru micile sisteme nervoase. Păstrați-vă copilul în siguranță, în siguranță și mâinile libere, iar pe ale dvs. libere, aducând cu dvs. un marsupiu.

Utilizați un purtător rezistent la apă pentru a face o baie în piscină sau înfășurați-vă copilul într-un purtător de sling pentru un pui de somn la amiază. Veți avea libertatea de a vă deplasa confortabil în timp ce micuțul dvs. rămâne confortabil și calm.

Cărucior pentru sarcini grele

Împachetarea pentru o excursie de o zi la plajă se poate simți adesea ca și cum te-ai pregăti pentru o excursie de o săptămână. Economisiți-vă câteva drumuri înapoi la mașină folosind un cărucior de plajă robust pentru a vă transporta toate lucrurile de pe plajă.

Căutați unul cu roți care să se rostogolească pe mai multe tipuri terenuri (inclusiv pe nisip!) și umpleți-l cu toate obiectele de care aveți nevoie pentru acea zi.

Atitudinea este totul

Familie la plajă

Probabil că cel mai important lucru pe care trebuie să îl aduci într-o excursie de familie la plajă nu încape perfect într-o căruță de plajă: atitudinea potrivită. Poți să te pregătești cât mai mult posibil și să împachetezi toate obiectele potrivite, dar fără așteptări realiste și o doză sănătoasă de optimism, excursia ta va fi sortită eșecului.

Da, zilele tale de plajă vor arăta acum diferit față de cum arătau înainte. Nu veți citi la fel de multe cărți sau nu veți mai dormi la fel de mult, dar călătoriile pe plajă în familie sunt propriul lor tip de magie. Așadar, pregătiți-vă cât de mult puteți, așteptați-vă la o criză de furie sau două și luați ziua așa cum vine.

Nu uitați, nu construiți doar sculpturi de nisip și castele, ci și amintiri de bază pentru copiii dvs. Iar acestea nu se vor șterge niciodată.

Important: Articolele din acest site au rol informativ. Administratorii site-ului nu sunt responsabili pentru încercarea de a aplica o rețetă, un sfat sau o dietă și nici nu garantează că informațiile furnizate vă vor ajuta sau nu vă vor dăuna personal. Fiți prudenți și consultați întotdeauna un medic sau un nutriționist!

*Toate produsele recomandate de Organicsfood.ro sunt selectate de către echipa noastră editorială. Unele dintre articolele noastre includ link-uri afiliate. Dacă cumpărați ceva prin intermediul unuia dintre aceste link-uri, ne ajutați să câștigăm un mic comision din partea vânzătorului și astfel sa susținem scrierea de articole utile și de calitate.

Alăptarea: De ce să alăptezi la sân, beneficii si mituri
Sindromul HELLP în sarcină: cauze, simptome, tratament

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Închide
Categorii Articole
Închide Coșul Meu
Închide Wishlist
Închide
Închide
Categorii