Home Produse cosmetice naturale Cosmetice par Ulei de argan bio Douce Nature 50 ml

Ulei de argan bio Douce Nature 50 ml

69.94 lei

Ulei de argan bio Douce Nature 50 ml cu o compoziție excepționala, de acizi grași nesaturați și numeroase principii active nesaponificabile (steroli, compuși fenolici, vitamina E, carotenoizi etc.). Uleiul de argan bio Douce Nature are o extraordinară acțiune regeneratoare și nutritivă asupra pielii, utilă pentru protejarea pielii uscate și delicate, a părului uscat și a unghiilor fragile, dar și proprietăți fabuloase pentru îngrijirea pielii anti-îmbătrânire și tonifiere.

Beneficii cheie:

[wpsm_list type=”star”]

 • Ulei nedeodorizat, fără parfum: miros foarte ușor de alune de pădure
 • Origine marocană garantată
 • Ambalat în Franța, într-un laborator ecologic
 • Materii prime biodegradabile
 • Cutie de carton reciclat și reciclabil
 • Nu a fost testat pe animale

[/wpsm_list]

Fara gluten Fara lactoza Fara substante artificiale Produs organic Vegetarian - vegan

100% din ingrediente sunt de origine naturală

Certificat bio Certificare BIO ECOCERT

Steag franța Fabricat și testat în Franța

În stoc

SKU: 3380380062766

Ulei de argan bio Douce Nature 50ml

Prețiosul ulei de argan bio de la Douce Nature este extras prin prima presare la rece pentru a-și păstra ingredientele active bogate în acizi grași esențiali și tocoferoli. Rară și prețioasă, este folosită în cosmetică, în îngrijirea corpului sau a părului. Garanția calității: miezul este colectat cu pulpă, ceea ce garantează că nu a fost în contact cu saliva de capră (ceea ce ar da uleiului un miros "animal").

Beneficii cheie:

 • Ulei nedeodorizat, fără parfum: miros foarte ușor de alune de pădure
 • Origine marocană garantată
 • Ambalat în Franța, într-un laborator ecologic
 • Materii prime biodegradabile
 • Cutie de carton reciclat și reciclabil
 • Nu a fost testat pe animale

Comerț echitabil:

Douce Nature se angajează în comerțul echitabil, asigurând o sursă de venit pentru femeile marocane, respectând condițiile sociale și etice, și protejând mediul înconjurător.

Utilizare ulei de argan bio Douce Nature 50ml:

Pentru față și corp, aplicați câteva picături din acest ulei de argan bio cosmetic pe pielea curățată, cu masaje ușoare.
Pentru îngrijirea părului, se aplică pe tot părul, se lasă să acționeze timp de o oră și apoi se spală cu șampon.

Uleiul de argan bio marocan pe care vi-l oferim este de o calitate excepțională datorită selecției riguroase a sâmburilor folosiți și a faptului că este produs în mod ecologic.

O selecție riguroasă a sâmburilor pentru un ulei de calitate

Acest ulei de argan bio Douce Nature oferă cea mai bună garanție de calitate, deoarece se acordă o atenție deosebită recoltării și selecției sâmburilor de argan, cunoscuți și sub numele de amandons sau argani.

Într-adevăr, fructele de argan sunt adesea consumate de capre, care regurgitează miezul după ingerare. În cazul în care acești sâmburi sunt folosiți pentru a face ulei, proprietățile și mirosul uleiului sunt mult alterate.

[visual-link-preview encoded="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"]

Unul dintre criteriile noastre de calitate este să folosim numai fructe întregi, ceea ce garantează că nu au fost mâncate de capre.

Fructele se usucă apoi la soare și se îndepărtează coaja. Femeile separă apoi pulpa de piatră. După ce selectează, usucă și curăță fructele, femeile extrag cu grijă arganonul prin zdrobirea miezului, ceea ce necesită un gest precis, rapid și meticulos.

Presarea pentru obtinerea de ulei de argan bio Douce Nature se face mecanic, prin presare la rece pe loc, ceea ce permite uleiului să nu aibă contact cu apa și să își păstreze toată autenticitatea și calitatea, oferind o culoare aurie frumoasă și un miros foarte plăcut și dulce.

Un comerț echitabil

Spre deosebire de anumite uleiuri de Argan de la marile companii care cumpără migdalele de pe piață la prețuri foarte mici, fără a ține cont de condițiile de viață ale femeilor sau de calitatea migdalelor obținute, produsul ulei de argan bio Douce Nature pe care vi-l oferim garantează o calitate ridicată, în pură tradiție berberă, cu respect pentru femei și pentru condițiile de muncă.

Proprietăți regeneratoare excepționale

Atunci când familiile au adunat suficient pentru a umple un camion, coordonatorii locali, instruiți de asociație, organizează colectarea sacilor.

Datorită compoziției sale excepționale, cu 75% acizi grași nesaturați și numeroase principii active nesaponificabile (steroli, compuși fenolici, vitamina E, carotenoizi etc.), uleiul de argan bio Douce Nature are o extraordinară acțiune regeneratoare și nutritivă asupra pielii, utilă pentru protejarea pielii uscate și delicate, a părului uscat și a unghiilor fragile, dar și proprietăți fabuloase pentru îngrijirea pielii anti-îmbătrânire și tonifiere.

Informații suplimentare

Ingredient principal

Tip produs

Tip de ten

, , ,

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Ulei de argan bio Douce Nature 50 ml”

Adresa ta de email nu va fi publicată.

De asemenea, clientilor le-a plăcut