Ulei de schinduf dermatologic 30ml Isha

266.69 lei

Ulei de schinduf Isha 100% natural hraneste si hidrateaza parul, stimuleaza cresterea, previne caderea, tratand in acelasi timp ridurile, acneea si alte probleme ale pielii. Produs pur, garantat fara aditivi.

Cumperi mai mult, plătești mai puțin!

Cantitate Pret % Discount
1+ 266.69 lei -
2 - 3 253.35 lei 5%
4+ 248.02 lei 7.00%

În stoc - Livrare rapidă

Ulei de schinduf dermatologic 30ml Isha
Ulei de schinduf dermatologic 30ml Isha 266.69 lei

Livrare gratuită pentru toate comenzile de peste 199 RON

  • Livrare GRATUITA in tara pentru comenzile peste 199 RON.
  • Cost livrare curier: 15.57 RON.
  • Livrare rapida in Locker  livrare la EasyBox 11.90 RON
  • Comenzile pana la ora 14.30 pregatite in aceeasi zi
Cumpără în Siguranță

Cumpără în Siguranță

 

Ulei de schinduf Isha, vedeta ingrijirii parului şi pielii. Acest elixir lichid, aromat şi hranitor patrunde adanc in piele şi asigura hidratarea şi nutritia in profunzime de care are nevoie. Uleiul de schinduf Isha are textura matasoasa, consistenta lichida şi culoarea galbuie şi este ambalat in sticlute practice de 30 ml care ii pastreaza prospetimea şi calitatile.

Uleiul de schinduf se extrage prin presare la rece din semintele delicate de schinduf, fiind 100% natural şi nealterat termic. Metoda traditionala de obtinere conserva toti compuşii biologic activi din ulei – flavonoidele, fitosteroizii, vitaminele şi antioxidantii care asigura efectele benefice pentru sanatatea şi frumusetea pielii şi parului. Gustul este uşor amarui, fiind specific semintelor crude de schinduf.

Uleiul naturaI de schinduf Isha este un elixir ayurvedic, fabricat in Siria conform principiilor medicinei traditionale indiene, caracterizat de puritate, prospetime şi efecte rapide. Uleiul de schinduf Isha foloseşte tehnologii avansate de extractie şi filtrare pentru a obtine un produs natural 100%, fara impuritati, aditivi sau uleiuri minerale. Este un produs vegan şi netestat pe animale. Ambalarea in sticlute de culoare inchisa protejeaza uleiul de efectele daunatoare ale luminii.

Uleiul de schinduf Isha are recomandari de la specialişti şi este alegerea perfecta atat pentru par cat şi pentru ten. Hraneşte şi revitalizeaza parul uscat şi deteriorat, ajuta la regenerarea firului de par şi stimuleaza creşterea acestuia. Totodata, uleiul de schinduf combate semnale vizibile ale imbatranirii tenului, uniformizeaza tenul şi il lumineaza.

Uleiul de schinduf 30ml Isha este produsul ideal pentru cei care cauta un panaceu 100% natural pentru toate problemele pielii si parului. Acest lichid minune poate inlocui o gama larga de produse cosmetice pentru ingrijirea şi infrumusetarea tenului şi podoabei capilare, avand o paleta larga de utilizari si beneficii dovedite.

Beneficii şi avantaje ulei de schinduf Isha

Iata care sunt principalele beneficii şi moduri de utilizare ale produsului minune – uleiul de schinduf Isha:

  • Hidrateaza şi hraneşte in profunzime parul – Vitaminele, proteinele şi acizii graşi esentiali din uleiul de schinduf penetreaza firul de par, reparand deteriorarile şi asigurand nutritia in profunzime atat la nivelul radacinii cat şi al varfurilor. Folosit regulat, uleiul de schinduf intareşte firul de par, previne despicarea varfurilor şi reduce frizz-ul.
  • Stimuleaza creşterea parului – Uleiul de schinduf este recunoscut in medicina ayurvedica pentru efectul sau asupra creşterii parului. Masajul cu ulei de schinduf pe scalp imbunatateşte irigarea cu sange la nivelul radacinilor firului de par şi stimuleaza creşterea acestuia. Aplicat pe parul lung, accelereaza procesul de regenerare al firului de par.
  • Opreşte caderea parului – Flavonoidele şi fitosteroizii din compozitia uleiului de schinduf au efect antiandrogenic şi antiproliferativ, blocand efectul hormonilor masculini care cauzeaza caderea parului. In plus, vitaminele şi mineralele hranesc foliculul pilosebaceu, intarind radacina firului de par şi prevenind caderea excesiva.
  • Trateaza matreata – Uleiul de schinduf are proprietati antimicrobiene şi antiinflamatorii dovedite ştiintific, fiind eficient in combaterea ciupercilor care produc matreata. Reduce manfestarile neplacute – mancarimi, descuamari, iritatii – şi restabileşte echilibrul natural al scalpului.
  • Hidrateaza şi catifeleaza tenul – Uleiul de schinduf este rapid absorbit de catre piele şi nu lasa niciun fel de reziduu gras. Hidrateaza intens tenul şi il protejeaza de factorii externi – poluare, raze UV, frig etc. Folosit in rutina zilnica de infrumusetare, uniformizeaza tenul şi il lasa catifelat, moale şi luminoas.
  • Intarzie aparitia ridurilor şi estompeaza ridurile existente – Flavonoidele din uleiul de schinduf au puternice proprietati antioxidante şi anti-imbatranire, neutralizand radicalii liberi – principala cauza a imbatranirii precoce a pielii. Masajul cu ulei de schinduf imbunatateşte elasticitatea pielii şi estompeaza ridurile şi liniile fine existente.
  • Trateaza acneea, eczemele şi rozaceea – Proprietatile sale antibacteriene şi antiinflamatorii fac din uleiul de schinduf un panaceu pentru tenul problemat. Reduce roşeata, iritatiile şi mancarimile in cazul eczemelor, acneei sau cuperozei şi accelereaza vindecarea leziunilor existente şi prevenirea celor noi.
  • Uniformizeaza tenul şi estompeaza petele pigmentare – Aplicat cu regularitate, uleiul de schinduf Lumineaza tenul şi estompeaza petele cauzate de expunerea la soare, imbatranire sau fluctutii hormonale. Reduce hiperpigmentarile şi restabileşte luminozitatea naturala a tenului.

Aşadar, uleiul de schinduf Isha este un panaceu pentru toate problemele tenului şi parului – deshidratare, lipsa de stralucire, cadere, matreata, acnee, eczeme sau pete pigmentare. Merita incercat deoarece este 100% natural, nu are contraindicatii sau efecte adverse, are o absorbtie rapida şi un parfum discret, placut.

Caracteristici ulei de schinduf Isha

Iata care sunt principalele caracteristici ale produsului Ulei de schinduf 30ml Isha:

  • Ingrediente: 100% ulei din seminte de schinduf (Trigonella foenum graecum seed oil)
  • Cantitate: 30 ml
  • Aspect: ulei vegetal, lichid, galben, aromat
  • Textura: fluida, usor vascoasa
  • Miros: placut, specific semintelor de schinduf
  • Mod de obtinere: presare la rece
  • Ambalaj: sticla inchisa la culoare, prevazuta cu pipeta
  • Producator: Isha Syria
  • Țara de origine: Siria
  • Standard de calitate: EcoCert (ingredient natural certificat)
  • Etichete: ulei ayurvedic, ulei vegetal pur, ulei natural pentru par, ingrediente 100% naturale
  • Categorie produs: uleiuri vegetale naturale
  • Utilizare: uz intern si extern, pentru ingrijrea parului si pielii
  • Avantaje: 100% natural, pur, fara aditivi sau conservanti, cu absorbtie rapida, parfum discret si placut.

Informații suplimentare

Greutate 30 g
Recomandat pentru

, , , ,

Tip produs

,

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.