Ulei esențial de coriandru Solaris 10 ml

Adaugă recenzia

30.94 lei

SKU: 5941828000467
SKU: 5941828000467

30.94 lei

Stoc epuizat

Uleiul esențial de coriandru (Coriandri aetheroleum) este obținut prin distilarea cu vapori de apă a fructelor, în prealabil zdrobite și macerate, de coriandru (Coriandrum sativum). Uleiul esențial de coriandru este un tonic și un stimulent recomandat în astenie și oboseală generală, deoarece amplifică liniștea interioară și capacitatea de a depăși dificultățile prin abordarea unei atitudini optimiste, pline de curaj. Uleiul de Coriandru are o aromă bogată, recomandat în prepararea sosurilor și salatelor. Utilizat în aromaterapie și cosmetică. Are proprietăți de calmare și răcorire a pielii.

Ce conține: uleiul esențial de coriandru (Coriandri aetheroleum) este obținut prin distilarea cu vapori de apă a fructelor, în prealabil zdrobite și macerate, de coriandru (Coriandrum sativum).
Cum se consumă: extern: băi 10 picături/cadă dizolvate într-un solvent (gel de duș, săpun lichid, spumă de baie), masaj 2-3 picături încorporate în ulei de masaj, aromaterapie 3-5 picături în 50 ml apă, inhalații cu 8 picături la 100 ml apă fierbinte.

Cum acționează: uleiul esențial de coriandru are proprietăți stomahice (îmbunătățește activitatea stomacului), este carminativ, bactericid, fungicid, spasmolitic, antihelmintic. Este indicat în tratarea balonărilor, calmarea durerilor abdominale, eliminarea paraziților intestinali și stimularea lactației.

Pentru ce recomandăm: uleiul esențial de coriandru este un tonic și un stimulent recomandat în astenie și oboseală generală, deoarece amplifică liniștea interioară și capacitatea de a depăși dificultățile prin abordarea unei atitudini optimiste, pline de curaj.
Se poate folosi sub formă de masaj pe stomac și abdomen în cazuri de digestie dificilă, colici, balonări, stări de vomă, diaree. Este util pentru calmarea durerilor reumatice și totodată în stări gripale sau răceală. Uleiul esențial de coriandru are acțiune tonică asupra sistemului nervos.

Specificații: Ulei esențial de coriandru Solaris 10 ml

Tip produs

Ingredient principal

Dimensiuni
Greutate 0.01 kg

Recenzii

0.0 din 5
0
0
0
0
0
Scrie o recenzie

Încă nu există recenzii.

Fii primul care scrie o recenzie despre “Ulei esențial de coriandru Solaris 10 ml”

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ulei esențial de coriandru Solaris 10 ml
Ulei esențial de coriandru Solaris 10 ml

30.94 lei

Organics Food
Logo
Resetare parolă
Coș de cumpărături