Cauți soluții naturale pentru a-ti îmbunătăți starea de sănătate si a-ti oferi un plus de energie? Uleiurile esențiale cu ingrediente 100% naturale certificate sunt alegerea perfecta pentru tine! Aceste uleiuri de înalta calitate au proprietăți terapeutice dovedite si sunt utilizate in medicina alternativa de sute de ani.Mai mult

 • Sortează
  ...
 • Săpun spumant pentru mâini cu 2 dozatoare On Guard™ doTERRA 135,01 lei

  Săpunul spumant pentru mâini cu 2 dozatoare On Guard™ doTERRA este un produs natural și aromaterapeutic care curăță și protejează pielea mâinilor. Acest săpun conține amestecul de uleiuri esențiale On Guard™ doTERRA care are beneficii pentru sănătatea imunitară și cardiovasculară1. Unele dintre beneficiile acestui săpun sunt: Curăță în profunzime fără a irita pielea sensibilă sau a afecta bariera sa de hidratare23. Oferă un parfum energizant și citric de condimente care stimulează simțurile în timpul și după utilizare24. Poate fi folosit ca un agent de curățare natural, datorită proprietăților antibacteriene ale uleiurilor esențiale15.

 • Amestec de uleiuri esenţiale Air-X dōTERRA 15 ml 228,36 lei

  Amestec de uleiuri esenţiale Air-X dōTERRA oferă o aromă intensă de citrice, lemnoasă și ușor erbacee, fiind un amestec revigorant de uleiuri esențiale de Verbină Exotică, Tangerină, Grapefruit, Tămâie și Cardamom. Utilizarea acestui amestec te poate ajuta să te împrospătezi și să îți purifici atunci când îl aplici local, reducând apariția imperfecțiunilor pielii. Acesta poate fi folosit pentru a calma iritațiile pielii și pentru a obține un ten curat și neted.

 • Amestec de uleiuri esenţiale pentru ten cu probleme HD Clear dōTERRA 10 ml 155,00 lei

  Amestecul pentru ten cu probleme HD Clear dōTERRA oferă beneficii precum netezirea imperfecțiunilor tenului, curățarea și hidratarea tenului și un aspect curat și neted al pielii la dimineața. Acesta conține ulei de chimion negru și uleiuri esențiale CPTG și poate fi aplicat pe zonele cu probleme. Folosit împreună cu alte produse din sistemul HD Clear, acesta poate oferi rezultate optime în îngrijirea facială.

 • Amestec de uleiuri esenţiale pentru masaj AromaTouch dōTERRA 15 ml 204,98 lei

  Amestecul AromaTouch oferă beneficii reconfortante și relaxante, contribuind la reducerea tensiunilor și calmarea durerilor, îmbunătățindu-ți astfel calitatea vieții. Se poate folosi în tehnici de masaj, în băi calde sau ca parfum. Utilizarea acestui amestec de uleiuri esențiale poate contribui la crearea unei ambianțe de spa în confortul propriilor cămine.

 • Biluțe On Guard dōTERRA 125 Bdlts 114,66 lei

  Biluțele On Guard oferă o metodă de administrare facilă pentru beneficiile amestecului dōTERRA On Guard, care conține uleiuri esențiale precum portocală sălbatică, cuișoare, scorțișoară, eucalipt și rozmarin. Aceste biluțe se dizolvă în gură și sunt perfecte pentru călătorii și întâlniri în grupuri mari. O dată pe zi până la 5 biluțe poate oferi beneficii de întărire și echilibrare a sistemului imunitar.

 • Amestec de uleiuri esenţiale pentru curaj Brave dōTERRA 10 ml 163,33 lei

  Amestecul Brave™ dōTERRA oferă beneficii multiple. Acesta are un amestec de uleiuri esențiale de portocală sălbatică, santal amyris, osmanthus și scorțișoară, combinate cu ulei de cocos fracționat, într-un flacon practic cu bilă. Formulat pentru a revigora simțurile prin uz extern, acesta ajută la gestionarea sentimentelor ocazionale de agitație și încurajarea sentimentelor pozitive. Utilizatorii pot aplica Brave pe tălpi și palme pentru a-și încuraja curajul și încrederea în sine, înaintea marilor provocări. În plus, poate fi folosit și ca parfum sau la masaj, sub supravegherea unui adult.

 • Amestec de uleiuri esenţiale pentru serenitate Calmer dōTERRA 10 ml 146,67 lei

  Amestecul Calmer dōTERRA oferă o metodă sigură și practică de a aduce liniște și relaxare în casă. Combinația de uleiuri esențiale și ulei de cocos poate fi folosită pentru a contribui la menținerea calmului pe parcursul zilei și ca parte a ritualului de culcare. Produsul poate fi aplicat direct pe piele sau utilizat pentru masaj, oferind proprietăți liniștitoare și de îngrijire a pielii.

 • Capsule moi DDR Prime 60 capsule dōTERRA 396,69 lei

  Capsulele moi DDR Prime oferă beneficii multiple, incluzând uleiuri esențiale de tămâie, portocală sălbatică, verbină exotică, cimbru, cuișoare, cimbru de grădină, niaouli și lămâiță. Sunt ușor de înghițit și oferă o modalitate convenabilă de a folosi acest amestec de uleiuri esențiale. Însă, suplimentele alimentare nu înlocuiesc o alimentație sănătoasă, iar porțiile recomandate nu trebuie depășite.

 • Capsule moi dōTERRA On Guard+ 60 capsule dōTERRA 200,16 lei

  Capsulele moi dōTERRA On Guard+ oferă beneficii suplimentare, având în compoziție uleiuri esențiale de piper negru, oregano și roiniță. Aceste ingrediente sunt cunoscute pentru proprietățile lor nutritive și de susținere a sănătății. Aceste capsule moi vegetariene sunt recomandate să se administreze o capsulă pe zi, iar utilizatorii sunt sfătuiți să citească întregul etichetă pentru a fi la curent cu informațiile și sfaturile cuprinse în ea.

 • Capsule moi dōTERRA Serenity dōTERRA 60 capsule moi 167,43 lei

  Capsulele moi dōTERRA Serenity sunt o formă unică de supliment alimentar cu beneficii bine documentate, ce oferă un amestec unic de ulei esențial de levănțică, extracte de lămâie, floare pasiunii și mușețel, toate conținute într-o capsulă moale vegetariană. Aceste capsule oferă un mod ușor de a obține beneficiile Amestecului pentru serenitate dōTERRA Serenity, ajutându-te să îți menții echilibrul și sănătatea. De asemenea, sunt importante pentru a avea o alimentație diversificată și echilibrată.

 • Capsule moi Smart & Sassy dōTERRA 90 capsule moi 251,09 lei

  Capsulele moi Smart & Sassy™ dōTERRA sunt un mod simplu și convenabil de a se bucura de beneficiile amestecului lor Smart & Sassy. Acestea conțin uleiuri esențiale din grapefruit, lămâie, mentă, ghimbir și scorțișoară și sunt recomandate pentru utilizare împreună cu o dietă sănătoasă și un program de exerciții. Aceste capsule moi oferă un plus de energie și vitalitate și pot fi administrate o dată pe zi. Cu toate acestea, trebuie să se țină cont de toate enunțurile de atenționare și avertizare și să nu se depășească porția recomandată.

 • Capsule moi TriEase dōTERRA 60 capsule gelatinoase 169,22 lei

  Capsulele moi TriEase oferă o cale simplă și eficientă de a beneficia de beneficiile uleiurilor esențiale de lămâie, levănțică și mentă. Acestea conțin părți egale de uleiuri esențiale și se pot consuma rapid, chiar și în călătorii sau la evenimente în aer liber. Sunt ușor de administrat și oferă un supliment în plus față de o alimentație diversificată și echilibrată. Trebuie să se țină cont de enunțurile de atenționare și avertizare și de porția recomandată de 1 capsulă pe zi.

 • Amestec de uleiuri esenţiale revigorant Citrus Bliss dōTERRA 15 ml 158,33 lei

  Amestecul de uleiuri esențiale Citrus Bliss™ dōTERRA oferă beneficii multiple, cum ar fi energizarea și revigorarea. Uleiurile de portocală sălbatică, lămâie, grapefruit, mandarină, bergamotă, tangerină și clementină, plus o notă de absolut de vanilie, creează un parfum vesel și luminos. Acesta poate fi folosit local ca parfum personal, pentru a stimula concentrarea și gândirea clară sau poate fi amestecat cu ulei de cocos pentru un masaj revigorant. Citrus Bliss poate fi, de asemenea, folosit în baie, pentru a începe ziua cu bună dispoziție, energie și creativitate.

 • Amestec de uleiuri esenţiale pentru zile delicate ClaryCalm dōTERRA 10 ml 208,37 lei

  ClaryCalm oferă beneficii calmante și liniștitoare prin uz extern, contribuind la echilibrarea dispoziției și alinarea emotivității crescute. Acesta poate fi aplicat local pe piele și pe abdomen pentru un efect răcoritor calmant și susținerea echilibrului emoțional pe tot parcursul lunii. Acest produs conține un amestec special de uleiuri esențiale, precum salvie, levănțică, bergamotă, mușețel roman, cedru, ylang ylang, mușcată, fenicul, morcov (sămânță), palmarosa și melărea. Este ideal pentru a fi păstrat în geantă sau pe noptieră, pentru utilizare simplă și practică.

 • Amestec de uleiuri esenţiale pentru calmarea disconfortului Deep Blue dōTERRA 5 ml 256,62 lei

  Amestecul de uleiuri esențiale Deep Blue oferă beneficii calmante și răcoritoare pentru mușchii și articulațiile solicitate. Compușii săi de uleiuri esențiale CPTG Grad Testat Pur Certificat au proprietăți calmante, efect reconfortant localizat și răcoritor. Deep Blue poate fi folosit pentru masaj, utilizat în cadrul unui băi sau parfumuri și aplicat pentru zonele lombare, picioare sau încheieturi. Acesta poate fi diluat cu ulei de cocos fracționat și aplicat înainte și după antrenamentul fizic.

 • Amestec de uleiuri esenţiale pentru calmarea disconfortului Deep Blue Touch dōTERRA 10 ml 333,38 lei

  Amestecul Deep Blue Touch dōTERRA oferă beneficii de calmare și răcorire, având o combinație de opt uleiuri esențiale cu proprietăți de relaxare și calmare a durerilor. Acestea sunt wintergreen, camfor, mentă, ylang ylang, helichrysum, mușețel albastru marocan, mușețel german și Osmanthus. Acest produs poate fi folosit pentru masaj, înainte și după activitatea fizică, după ore lungi petrecute la calculator sau alergată, fiind ideal pentru relaxare și reîntinerire. De asemenea, poate fi utilizat ca parfum și ca tratament pentru îngrijirea pielii.

 • Amestec de uleiuri esenţiale calmant dōTERRA Adaptiv 15 ml 300,00 lei

  Adaptiv e un amestec unic de uleiuri esențiale care oferă beneficii calmante, relaxante și antidepresive. Acest produs poate fi folosit prin inhalare, baie sau masaj. Uleiul portocală sălbatică și levănțica oferă proprietăți relaxante, iar combinația lor cu celelalte uleiuri esențiale contribuie la ameliorarea stării de spirit. Acest amestec poate fi diluat cu uleiuri cărăușe pentru a fi aplicat pe piele, inhalat sau folosit în baie.

 • Amestec de uleiuri esenţiale calmant dōTERRA Adaptiv Touch 10 ml 160,00 lei

  Amestecul de uleiuri esențiale Adaptiv Touch oferă beneficii majore de relaxare și liniștire a corpului și minții, prin combinarea uleiului de cocos fracționat cu uleiuri esențiale CPTG, precum levănțica și portocala sălbatică. Acest produs poate fi folosit în combinație cu Adaptiv pentru rezultate sinergice. Beneficiile includ ameliorarea dispoziției, calmarea pielii, aromă calmantă și relaxantă, precum și folosirea în combinație cu masaje pentru relaxare. Acest flacon practic cu bilă poate fi păstrat în poșetă sau în ghiozdanul copilului pentru a fi folosit în deplasare.

 • Amestec de uleiuri esenţiale purificator dōTERRA Air 15 ml 169,99 lei

  dōTERRA Air este un amestec revigorant de uleiuri esențiale purificator cu efecte calmante și liniștitoare. Acesta conține o combinație de uleiuri care ajută organismul să se răcorească și să se revitalizeze, eliberând căile respiratorii. Beneficiile principale ale utilizării acestui produs sunt calmarea simțurilor și inducerea unei senzații de eliberare a căilor respiratorii. Acesta poate fi utilizat prin aplicare locală înainte de activități în aer liber, prin amestecarea cu săruri Epsom pentru baie sau prin aplicarea pe blatul de duș. Este recomandat să se amestece cu ulei cărăuș pentru masaj, baie sau parfum.

 • Amestec de uleiuri esenţiale purificator dōTERRA Air Touch 10 ml 108,35 lei

  dōTERRA Air Touch oferă beneficii terapeutice benefice prin utilizarea uleiurilor esențiale naturale. Acesta poate fi folosit pentru a calma simțurile, a elibera căile respiratorii și a revitaliza organismul. Produsul se poate aplica direct pe piele, prin masaj sau ca parfum. Amestecul mentolat revigorant poate fi utilizat împreună cu alte produse dōTERRA Air și poate fi luat în geantă, mașină sau rucsac pentru utilizare simplă când pleci de acasă.

 • Amestec de uleiuri esenţiale pentru restabilirea echilibrului dōTERRA Align 5 ml 131,67 lei

  dōTERRA Align oferă utilizatorilor un amestec liniștitor și stabilizant de uleiuri esențiale pentru a amplifica experiența de yoga. Beneficiile sale includ sentimente de acceptare de sine, încredere și armonie interioară. Acesta poate fi folosit în asociere cu alte uleiuri din colecția dōTERRA Yoga și poate fi aplicat local pentru a te bucura de beneficiile sale oricând vrei să îți restabilești echilibrul. Acest amestec poate fi aplicat pe zonele dorite în timpul practicii de yoga sau oricând pe parcursul zilei pentru a susține armonia interioară și starea de bine.

 • Amestec de uleiuri esenţiale de ancorare dōTERRA Anchor 5 ml 155,00 lei

  Amestecul de uleiuri esentale dōTERRA Anchor oferă beneficii multiple acestora care practică yoga, conferind conexiunea cu sinele, armonia emoțională, comuniune și încrederea în propriile forțe. Acest amestec poate fi aplicat pe glezne, la baza coloanei vertebrale și pe tălpi, pentru a obține sentimentul de plenitudine și curaj. Poate fi folosit în timpul exercițiilor yoga sau oricând în timpul zilei, împreună cu restul produselor dōTERRA Yoga Collection, pentru a amplifica beneficiile obținute din yoga și experiența vieții de zi cu zi.

 • Amestec de uleiuri esenţiale pentru inspiraţie dōTERRA Arise 5 ml 146,67 lei

  Amestecul dōTERRA Arise oferă beneficii în ceea ce privește curajul, sentimentul de bucurie și gândirea limpede. Poate fi aplicat pe tâmple, încheieturi și gât pentru a induce aceste sentimente. Arise poate fi, de asemenea, folosit în asociere cu celelalte uleiuri din dōTERRA Yoga Collection pentru a amplifica beneficiile obținute din yoga. Acest amestec revigorant și iluminator este perfect pentru a te inspira să visezi în stil mare și să muncești conștiincios. Bucură-te de beneficiile aromatice ale amestecului Arise când îți propui să atingi noi obiective.

 • Amestec de uleiuri esenţiale pentru echilibrare dōTERRA Balance 15 ml 163,33 lei

  dōTERRA Balance™ este amestecul perfect de uleiuri esenţiale pentru a aduce un echilibru emoțional. Aroma sa lemnoasă și dulce este cauza perfectă pentru a crea o senzație de liniște și calm. Beneficiile sale includ favorizarea calmului, relaxării și stării de bine prin aplicare locală. Produsul poate fi folosit pentru a crea o atmosferă relaxantă prin masaj, baie sau parfum. Utilizarea acestuia va oferi sentimente de liniște, încredere și echilibru.

 • Amestec de uleiuri esenţiale pentru bună dispoziție dōTERRA Cheer 5 ml 191,65 lei

  Amestecul de uleiuri esențiale Cheer de la dōTERRA oferă o varietate de beneficii. Acesta oferă energie pozitivă, optimism, veselie și fericire. Cheer se poate folosi ca ulei esențial principal în Tehnica de masaj al mâinilor Aromatouch, poate fi aplicat dimineața pentru a favoriza sentimentele de optimism și veselie, poate fi amestecat cu ulei cărăuș pentru masaj, baie sau parfum. Cheer are un miros primitor și proaspăt de citrice și condimente, care poate ilumina orice moment al zilei.

 • Amestec de uleiuri esenţiale pentru bună dispoziție dōTERRA Cheer Touch 10 ml 128,34 lei

  Amestecul pentru bună dispoziție dōTERRA Cheer Touch oferă o aromă proaspătă și luminoasă, realizată din uleiuri esențiale de citrice și condimente. Beneficiile principale includ inducerea sentimentelor de optimism și binedispozitie, veselie, fericire și energie pozitivă în timpul masajului. Cheer poate fi aplicat direct pe piele, ca parfum, pentru proprietățile de îngrijire a pielii sau la masaj. Este recomandat să fie folosit dimineața pentru a favoriza sentimentele de optimism și veselie, în timpul iernii sau zile innorate.

 • Amestec de uleiuri esenţiale pentru alinare dōTERRA Console 5 ml 285,01 lei

  Amestecul dōTERRA Console oferă sentimente de speranță, alinare și fericire. Este creat din ingrediente arboricole și florale cu proprietăți regenerante și de echilibrare și are o aromă dulce și florală. Puteți folosi amestecul pentru masaj, baie sau ca parfum. De asemenea, puteți oferi sticluța cu acest amestec cuiva drag ca semn al afecțiunii și al prețuirii pentru el/ea. Acest produs oferă beneficii multiple, inclusiv sentimente de speranță, alinare, fericire și regenerare.

 • Amestec de uleiuri esenţiale pentru alinare dōTERRA Console Touch 10 ml 189,98 lei

  Amestecul de uleiuri esențiale Console Touch de la dōTERRA oferă beneficii pentru îmbunătățirea stării emoționale și a sentimentelor de alinare și speranță. Acesta se compune din uleiuri esențiale de cocos, boswellia, pogostemon cablin, cananga odorata, cistus ladaniferus. Produsul poate fi aplicat direct pe piele ca parfum sau la masaj și poate fi oferit ca un cadou pentru a arăta persoanei iubite cât de mult contează pentru tine. Utilizarea acestui amestec de uleiuri esențiale oferă alinare și speranță, inducând sentimente de bucurie și fericire.

 • Amestec de uleiuri esenţiale dōTERRA Forgive 5 ml 158,33 lei

  Renewing Blend dōTERRA Forgive oferă beneficii puternice de echilibrare emotională. Amestecul de uleiuri esențiale arboricole și ierboase favorizează sentimentele de mulțumire, ușurare și răbdare. Acesta poate fi folosit prin aplicarea pe gât și încheieturi, pe punctele de puls și la nivelul inimii sau prin amestecarea cu ulei cărăuș pentru masaj sau baie. Utilizarea acestui produs poate ajuta la eliberarea de ranchiună și la atingerea unui echilibru emotional.

 • Amestec de uleiuri esenţiale pentru reînnoire dōTERRA Forgive Touch 10 ml 103,35 lei

  Amestecul dōTERRA Forgive Touch oferă beneficii esențiale pentru starea ta emoțională, promovând sentimentele de mulțumire, ușurare și răbdare. Acesta conține o combinație de uleiuri esențiale arboricole și ierboase, care poate fi aplicată extern prin masaj sau inhalare. Uleiul de cocos fracționat adăugat oferă un plus de liniște și senzație de relaxare. Acest amestec poate fi folosit în fiecare zi pentru a favoriza sentimente de mulțumire și echilibru emoțional.

 • Amestec de uleiuri esenţiale de uleiuri esențiale dōTERRA Hope Touch 10 ml 163,33 lei

  dōTERRA Hope Touch oferă beneficii multiple și poate fi utilizat pentru a îmbunătăți dispoziția. Acesta conține uleiuri esențiale CPTG, combinând uleiuri de bergamotă, ylang ylang, tămâie și absolut de vanilie, ce pot fi aplicate local pe gât, încheieturi și punctele de puls. Utilizarea sa oferă aromă revigorantă și poate fi transportat oriunde, iar prețul de cumpărare este donat către dōTERRA Healing Hands. Acest produs poate fi folosit pentru uz extern și oferă proprietăți îngrijire a pielii, parfum și masaj.

 • Amestec de uleiuri esenţiale pentru încurajare dōTERRA Motivate 5 ml 178,32 lei

  dōTERRA Motivate te ajută să dai frâu liber creativității și să regăsești curajul. Amestecul de uleiuri esenţiale conține uleiuri care inspiră simțurile, precum ulei de mentă, citrice și mentolate, care stimulează încrederea în sine, curajul și credința. Poate fi folosit în masaj, în baie sau ca parfum. Este ideal pentru a te motivează înainte de o prezentare, o întrecere sportivă sau pentru a începe ziua în forță.

 • Amestec de uleiuri esenţiale pentru încurajare dōTERRA Motivate Touch 10 ml 118,35 lei

  dōTERRA Motivate Touch este un amestec de uleiuri esențiale, formulat pentru a stimula sentimente de încredere, curaj și determinare. Acesta conține uleiuri esențiale de citrice și mentolate, care creează o aromă proaspătă și curată. Uleiul poate fi folosit pentru a-ți menține motivația, pentru a te pregăti pentru competiții sau pentru a-ți începe ziua cu încredere. De asemenea, poate fi folosit ca parfum sau pentru proprietățile sale de îngrijire a pielii. Acest produs oferă sentimente de optimism și determinare, ajutându-vă să creșteți încrederea în propriile forțe și să reușiți obiectivele propuse.

 • Amestec de uleiuri esenţiale de uleiuri esențiale dōTERRA On Guard 15 ml 263,35 lei

  Cu dōTERRA On Guard, beneficiile sunt bogate, de la îmbunătățirea stării generale și susținerea sistemului imunitar, la îmbogățirea gustului mâncărurilor sau adăugarea unei arome picante și energizante în băuturi și deserturi. Acest amestec de uleiuri esențiale este format din portocală sălbatică, cuișoare, scorțișoară, eucalipt și rozmarin, oferind, astfel, mulți antioxidanți și vitamine.

 • Amestec de uleiuri esenţiale pentru inspirație dōTERRA Passion 5 ml 324,99 lei

  dōTERRA Passioneste un amestec de uleiuri esențiale creat pentru a îți oferi inspirație, energie și entuziasm. Acesta conține uleiuri esențiale precum scorțișoară, ghimbir, cardamom, cuișoare și damiană. Utilizarea sa poate stimula creativitatea și gândirea clară, curiozitatea, energia și entuziasmul în zona ta de lucru. Poți aplica produsul pe tălpi dimineața, pe încheieturi și pe piept pe parcursul întregii zile și poți folosi pentru masaj, baie sau ca parfum. dōTERRA Passion poate ajuta la redescoperirea bucuriei în activități și relații de zi cu zi.

 • Amestec de uleiuri esenţiale pentru inspirație dōTERRA Passion Touch 10 ml 214,97 lei

  dōTERRA Passion Touch este un amestec de uleiuri esențiale condimentate și ierboase, care ajută la redescoperirea entuziasmului vieții. Acesta poate stimula creativitatea, curajul de a face lucruri pe care nu le-ai mai încercat înainte și bucuria relațiilor și activităților zilnice. Beneficiile includ aducerea energiei și entuziasmului în viața ta, stimularea creativității și gândirii clare, precum și îmbunătățirea relațiilor și a sentimentelor de bucurie și pasiune. Acest amestec poate fi aplicat direct pe piele, la masaj sau la locul de muncă pentru a obține cele mai bune rezultate.

 • Amestec de uleiuri esenţiale pentru liniștire dōTERRA Peace 5 ml 231,63 lei

  Amestecul pentru liniștire dōTERRA Peace oferă beneficii pentru sănătatea ta mentală și emoțională, ajutându-te să te relaxezi și să-ți regăsești pacea interioară. Acesta conține uleiuri esențiale florale și mentolate, ce ajută la inducerea sentimentelor de mulțumire, stăpânire și încredere. Poți aplica amestecul pe gât, încheieturi, tălpi, precum și ca parfum sau în baie. Acesta poate fi amestecat cu ulei de cocos pentru un masaj liniștitor. Utilizează dōTERRA Peace pentru a te ajuta să-ți regăsești starea de calm și liniște interioară.

 • Amestec de uleiuri esenţiale pentru liniștire dōTERRA Peace Touch 10 ml 155,00 lei

  Amestecul pentru liniștire dōTERRA Peace Touch oferă beneficii multiple, îmbinând uleiuri esențiale florale și mentolate pentru a induce sentimente de pace și liniște. Poate fi folosit pentru a crea o aromă reconfortantă, prin uz extern, ideală pentru meditație și practica de yoga. De asemenea, poate fi aplicat pe gât, încheieturi, tălpi și ceafă pentru a susține sentimentele de mulțumire, stăpânire și încredere. Utilizarea acestui produs oferă calmarea emoțiilor și liniștea interioară, ajutându-vă să vă găsiți pacea și echilibrul.

 • Amestec de uleiuri esenţiale pentru serenitate dōTERRA Serenity 15 ml 301,67 lei

  Uleiurile esențiale de Cedru, Lemn de Ho și Vetiver conferă acestui amestec o aromă echilibranta si pot fi aplicate local sau adaugate in baie. Acest amestec poate contribui la calmarea emoțiilor, reducerea stresului si anxietatii, pregatirea pentru somnul odihnitor si obtinerea unei stari de bine. dōTERRA Serenity poate fi folosit in moduri variate, cum ar fi prin aplicare locala, masaj, baie sau ca parfum.

 • Amestec de uleiuri esenţiale pentru revitalizare Elevation dōTERRA 15 ml 319,99 lei

  Amestecul pentru revitalizare Elevation oferă o experiență revigorantă și liniștitoare. Compus din o combinație de uleiuri esențiale, acesta stimulează buna dispoziție și crează o atmosferă pozitivă. Folosind Elevation, pot fi obținute beneficii precum încrederea în sine, sentimente de bunăstare și relaxare, energie și echilibrare mintală. Acest amestec poate fi utilizat în mai multe moduri, cum ar fi prin masaj, în difuzoare sau prin aplicare pe piele. Această formulă unică oferă o experiență completă de revitalizare, mai ales când este utilizată împreună cu Uleiul de Cocos Fracționat.

 • Amestec de uleiuri esenţiale pentru calmarea disconfortului Flacon cu bilă Deep Blue dōTERRA 10 ml 476,65 lei

  Uleiul Deep Blue doTERRA oferă beneficii multiple pentru relaxare, refacere și îngrijirea pielii. Amestecul de uleiuri esențiale calmante și răcoritoare poate fi folosit atât pentru masaj, cât și pentru aplicare directă pe piele. Utilizarea regulată poate oferi un efect revigorant după activități fizice intense, în plus față de reducerea disconfortului muscular și relaxarea corpului. Deep Blue poate de asemenea fi aplicat în zonele dureroase, cum ar fi zona lombară, pentru un efect calmant și relaxant pentru corp și minte.

 • Amestec de uleiuri esenţiale pentru concentrare InTune dōTERRA 10 ml 265,01 lei

  InTune de la dōTERRA oferă numeroase beneficii. Acesta este un amestec exclusiv de uleiuri esențiale care conlucrează pentru a sprijini concentrarea. InTune conține santal, tămâie, lămâie verde, paciuli, ylang ylang și mușețel roman, care ajută la claritatea gândirii și crează o atmosferă calmă și liniștitoare. Poate fi aplicat local pentru a îmbunătăți concentrarea și, de asemenea, poate fi folosit ca parfum pentru proprietățile lui de îngrijire a pielii sau la masaj. Acest produs poate fi un tovarăș perfect de studiu sau un ajutor în lupta împotriva distragerii atenției.

 • Amestec de uleiuri esenţiale On Guard Touch dōTERRA 10 ml 169,99 lei

  Amestecul dōTERRA On Guard Touch oferă beneficii multiple, precum o aromă energizantă care binedispune, o metodă de aplicare delicată și practică, precum și un recipient practic cu bilă pentru călătorii sau când pleci de acasă. Acesta poate fi aplicat local, de exemplu pe piept și tălpi, pentru a simți aroma sa, sau pentru proprietățile sale de îngrijire a pielii și masaj.

 • Pachet combo Pentru 30 de zile Serenity dōTERRA 368,36 lei

  Pachetul combo Serenity® dōTERRA pentru 30 de zile oferă beneficii multiple utilizatorului. Combinația de uleiuri esențiale din amestecul Serenity aduce calm și relaxare, contribuind la starea de bine și îmbunătățind calitatea somnului. Utilizarea uleiurilor esențiale în combinație cu capsulele moi doTERRA Serenity asigură o experiență relaxantă și revigorantă. Pachetul combo oferă, de asemenea, consumatorilor oportunitatea de a experimenta beneficiile de liniștire a amestecului Serenity pe o perioadă mai lungă de timp.

 • Amestec de uleiuri esenţiale pentru relaxare PastTense dōTERRA 10 ml 150,00 lei

  PastTense™ dōTERRA oferă o soluție naturală și eficientă pentru a vă relaxa și a vă calma emoțiile. Uleiul esențial conținut, de origine pură și testată, oferă efecte calmante și relaxante. Acesta poate fi aplicat direct pe piele pentru proprietățile sale de îngrijire sau la masaj, înainte de un test sau o prezentare, când călătoriți sau chiar la serviciu. Cu PastTense, vă puteți relaxa și calma emoțiile în orice moment.

Închide
Preț
Închide Coșul Meu
Închide Wishlist
Închide
Închide
Categorii