3.6 C
București
vineri, decembrie 2, 2022

Latest Articles

12 Alimente bogate in fosfor: Beneficii și riscuri ale deficienței

Fosforul este un nutrient vital pentru sănătatea oaselor, a dinților, etc. 12 Alimente bogate în fosfor și riscurile pentru sănătate ale deficitului de fosfor.

7 Alimente bogate în Omega 3 benefice pentru sănătatea noastră

Omega 3 printre cei mai importanți nutrienți pentru sănătatea noastră. Acestea sunt 7 alimente bogate în Omega 3 pe care ar trebui să încercăm să le folosim cât mai des.

8 Alimente bogate în vitamina A de inclus in dietă

Vitamina A este importantă pentru reproducere, vedere și etc. Iată opt alimente bogate în vitamina A pe care să le includeți în dieta dumneavoastră.

8 Alimente bogate in colagen care întineresc pielea

O dietă sănătoasă este cheia pentru o piele strălucitoare, iar aici sunt 8 alimente bogate în colagen pe care ar trebui să le consumi mai mult. Vă recomandăm să adăugați produse cu colagen în dieta dumneavoastră, deoarece s-a demonstrat că acestea îmbunătățesc sănătatea pielii.

Alimente bogate în acid folic. Ce este acidul folic, beneficii si riscuri.

Acidul folic este o vitamină care este esențială pentru formarea ADN-ului. Citiți despre alimente bogate în acid folic și câteva dintre beneficiile și riscurile asociate cu un consum prea mare.

Hipersensibilitatea la histamină: Declanșatori alimentari, factori de risc, manifestări și dietă

Afecțiunile cronice sau recurente, cum ar fi cistita bacteriană, cistita recurentă, endometrioza, sindromul vezicii urinare dureroase, cistita interstițială, vaginita și vaginoza, hipertonicitatea mușchilor planșeului...

Subscribe

Spot_img