Voda nature

Voda Nature – din dragoste pentru sănătate și natură

Descoperă gama Voda Nature – o alegere sănătoasă și naturală pentru stilul tău de viață! Produsele noastre sunt create din ingrediente de calitate superioară, fără conservanți sau aditivi artificiali. În plus, toate ambalajele noastre sunt 100% reciclabile. Alege sănătatea și natura cu Voda Nature!

A avea grijă de sănătatea ta este o expresie a iubirii de sine.

Voda Nature

Compania Voda Nature a fost fondată pe conștientizarea de a accepta cine suntem și de a ne trata corpul ca pe un templu. Suntem fideli acestei abordări de peste 10 ani, rămânând uimiți de diversitatea uimitoare a vieții și de puterea naturii. În acest spirit, ne-am creat băuturile – cu scopul de a aborda provocările cheie ale vieții moderne. Natura este cu adevărat cea mai mare inspirație și busolă a noastră și, prin urmare, urmăm spiritul înțelepciunii și frumuseții sale.

Primim atâtea daruri din partea Planetei noastre, încât suntem obligați să contribuim la menținerea echilibrului delicat al ecosistemului în care trăim. Suntem mândri de sursa unică și curată de apă a Voda, de lanțul de aprovizionare conștient și de reciclabilitatea sticlelor.

Voda collagen

Voda Nature – bunăstare din interior

Voda Nature este aici pentru a vă ajuta să profitați la maximum de fiecare moment, de fiecare zi. Pentru că știm că a ne simți cât mai bine, a arăta cât mai bine și a face tot ce e mai bun, începe din interior. Bunăstarea este o călătorie și suntem aici pentru a vă sprijini la fiecare pas.

Voda Nature – puritate și eleganță

Calitatea fără compromisuri ne definește: oferim una dintre cele mai pure surse de apă de pe Pământ. Izvoarele subterane naturale ale Voda Nature se află în stâncile adânci ale văii împădurite Poprad, inima Parcului Peisagistic Poprad, Polonia. Condițiile ecologice unice și sursele de apă excepțional de valoroase ale acestei zone sunt foarte recunoscute în întreaga lume.

Extrasă de la 85 de metri sub pământ, apa Voda Nature își datorează calitățile unice structurii geologice preistorice din zona, care ii oferă claritatea excepțională si puritatea microbiologică. Valoarea sa prețioasă derivă din izolarea completă a sursei de influența externă industrială și agricolă.

Apa noastră are un nivel foarte scăzut de nitrați, având un rang ridicat de puritate a apei. Sursa unică și de cea mai înaltă calitate a produsului nostru a fost apreciată la multe târguri și competiții din industrie, din Polonia și din întreaga lume.

Datorită unui nivel foarte scăzut de nitrați, Voda Nature are cel mai înalt rang în puritatea apei și a câștigat în acest sens evaluări mai mari decât multe mărci de apă de clasă mondială. A fost recunoscută printre altele de Finewaters.com – o renumită autoritate internațională pentru ape premium.

Voda Nature – ingrediente inteligente

Compania Voda Nature se dedică sănătății dumneavoastră prin gama noastră inovatoare de ape funcționale, cu ingrediente naturale și curate în care poți avea încredere. Suntem devotați îmbinării beneficiilor oferite de apa noastră cristalină, primită de la Mama Natură, cu descoperirile științei moderne, pentru a vă ajuta să trăiți o viață mai lungă și mai sănătoasă.

Voda Collagen

Voda natur

Voda Collagen este combinația unică de apă natural cristalină, molecule prețioase de colagen hidrolizat, vitamina C și ingrediente inteligente în doze eficiente.

Fiecare tip de Voda Collagen abordează diferite provocări ale vieții contemporane și are un gust foarte subtil, bazat pe arome naturale. Dulceața delicată a băuturii provine din extracte naturale de fructe. Conținutul total de calorii este foarte mic, de 56 de calorii pe sticlă de 350 ml. Voda Collagen este o apă funcțională premium autentică, cu ingrediente de cea mai înaltă calitate, alese special în forma care este cel mai bine absorbită de organism.

De ce Voda Collagen?

Colagenul

Corpul nostru este format din 30% proteine. Colagenul reprezintă aproximativ 30% din proteinele totale și 70% din proteinele găsite în articulații, păr, piele, unghii și țesutul conjunctiv.

Odată cu vârsta ne pierdem capacitatea naturală de a reconstrui fibrele de colagen. Suplimentarea cu colagen din interior îmbunătățește starea generală a corpului, oferă o senzație de bine și ajută la încetinirea proceselor de îmbătrânire. Colagenul hidrolizat (2,5 g la 350 ml) este mai ușor de digerat datorită greutății sale moleculare scăzute, deoarece este mărunțit în peptide de colagen, molecule suficient de mici pentru a fi absorbite.

Sistemul dumneavoastră digestiv consumă mai puțin timp și energie pentru a descompune colagenul hidrolizat și a-l absorbi în sânge. Studiile efectuate de mai multe instituții confirmă eficacitatea colagenului specific folosit în Voda Colagen, colagenul VERISOL®

Eficacitatea peptidelor bioactive de colagen VERISOL® a fost confirmată de studii clinice, care au arătat că suplimentarea zilnică poate avea un efect asupra:

 • Creșterii elasticității pielii (minim 8 săptămâni suplimentare) 1
 • Reducerea ridurilor pielii (minim 4 săptămâni suplimentare)2
 • Reducerea celulitei (minim 3 luni suplimentare)3
 • Îmbunătățirea creșterii și sănătății unghiilor (minim 2 luni suplimentare)4

Colagenul folosit în Voda Collagen este o proteină bovină bioactivă, care nu provoacă alergii. Colagenul hidrolizat a fost, de asemenea, evaluat de Autoritatea Europeană pentru Siguranța Alimentară ca un aditiv alimentar sigur.

Vitamina C

Vitamina C (200 mg la 350 ml) este o componentă esențială și necesară a sintezei de colagen în organism.

De asemenea, vitamina C este un antioxidant extrem de eficient, acționând pentru a reduce stresul oxidativ. Combinată cu VERISOL® colagen hidrolizat, asigură că organismul poate transforma colagenul într-o proteină utilizabilă.

Voda nature - din dragoste pentru sănătate și natură

Voda Nature – responsabilitate pentru mediu

Toate băuturile Voda au certificare ” Carbon Neutral”. Simțim o responsabilitate enormă pentru Planeta noastră care trece printr-o criză climatică fără precedent. Prin urmare, am depus efortul de a neutraliza amprenta de carbon , inclusiv întregul proces de producție și lanț de aprovizionare implicat în fabricarea și distribuirea produselor noastre.

Voda nature - din dragoste pentru sănătate și natură

Întrebări frecvente

Ce este Voda Collagen?

Voda Collagen este o apă funcțională premium care conține colagen, un ingredient important pentru sănătatea pielii și a articulațiilor. Este produsă din dragoste pentru sănătate și natură, având un rang ridicat de puritate a apei și un nivel foarte scăzut de nitrați.

Cum ajută colagenul din Voda Collagen sănătatea și frumusețea?

Colagenul este o proteină esențială pentru sănătatea și elasticitatea pielii, întărirea unghiilor și a părului, precum și pentru sănătatea articulațiilor. Voda Collagen conține colagen într-o formă ușor absorbabilă de către organism, oferind un aport de colagen în mod natural și eficient.

De unde provine apa folosită în Voda Collagen?

Apa folosită în Voda Collagen provine dintr-o sursă unică și de înaltă calitate, asigurând un nivel foarte scăzut de nitrați și un rang ridicat de puritate a apei. Calitatea acestei ape a fost apreciată în numeroase târguri și competiții din industrie, atât în Polonia, cât și în întreaga lume.

Cum pot consuma Voda Collagen și cât de des ar trebui să o beau?

Voda Collagen poate fi consumată ca orice altă apă îmbuteliată. Pentru a beneficia de proprietățile sale, se recomandă consumarea unei sticle pe zi. Totuși, este important să țineți cont de nevoile individuale ale organismului și să vă adaptați consumul în funcție de acestea.

Citește și aceste articole:

 • Cum să îți recapeți culoarea părului după vopsire
  Descoperă secretele pentru a-ți recupera nuanța naturală a părului după vopsire. Îngrijire eficientă și sfaturi pentru un rezultat spectaculos.
 • Cel mai util kit: colagen, elastină și acid hialuronic
  Redescoperă-ți frumusețea interioară și exterioară cu ajutorul colagenului, elastinei și acidului hialuronic. Oferă pielii tale vitalitatea și hidratarea necesare pentru un aspect tânăr și sănătos. Începe acum călătoria către o piele fermă și strălucitoare!
 • 9 Produse care merită incluse în îngrijirea pielii vara
  Descoperă care sunt cele 9 produse esențiale de inclus în rutina de îngrijire a tenului pe timp de vară, conform sfatului medicului dermatolog. Află cum să-ți protejezi și hidratezi pielea corespunzător în sezonul cald.
 • Proteina de soia: o sursă de nutriție pe bază de plante:
  În acest articol, vom explora profilul nutrițional al proteinei de soia, beneficiile sale pentru sănătate și semnificația sa în dietele pe bază de plante. De asemenea, vom aborda considerentele de siguranță și vom oferi sfaturi practice privind modul de integrare a proteinelor de soia în mesele zilnice.
 • Cum să îți faci propria cremă de ochi naturală și anti-rid
  Nu ai nevoie de produse scumpe și pline de chimicale pentru a îngriji pielea din jurul ochilor. Poți să îți faci singură o cremă de ochi naturală și anti-rid, cu doar 4 ingrediente. Află cum în articolul nostru.
Voda nature - din dragoste pentru sănătate și natură

Articolele din acest site au rol informativ. Administratorii site-ului nu sunt responsabili pentru încercarea de a aplica o rețetă, un sfat sau o dietă și nici nu garantează că informațiile furnizate vă vor ajuta sau nu vă vor dăuna personal. Fiți prudenți și consultați întotdeauna un medic sau un nutriționist!

Vă mulțumim că ați citit! Dacă acest articol vi se pare util și interesant, vă rugăm să îl distribuiți pe rețelele de socializare pentru a fi citit și de alții. În acest fel ne ajutați și ne motivați să scriem mai multe articole interesante.

CITEȘTE ȘI:
Cum scapi de mătreață și mâncărime la nivelul capului
Colagenul hidrolizat – 8 beneficii dovedite științific
Top 10 semne de depresie ascunsă pe care poate nu le bănuiești
Închide
Categorii Articole
Închide Coșul Meu
Închide Wishlist
Închide
Închide
Categorii