• Sortează
  ...
 • Lampă de sare de Himalaya 2 3 kg Lampy Z Soli Himalajskiej 66,62 lei

  Lampă de sare de Himalaya 2-3 kg – Lampy Z Soli Himalajskiej este un produs unic, ce aduce un element de naturalețe în orice spațiu. Această lampă este confecționată din sare pură din munții Himalaya și oferă o lumină caldă și relaxantă, îmbunătățind astfel atmosfera din camera în care este amplasată. Pe lângă faptul că este estetic plăcută, lampă de sare de Himalaya are și proprietăți terapeutice, eliminând mirosurile neplăcute din mediul înconjurător și ajutând la purificarea aerului. Acest produs este disponibil în mai multe dimensiuni, astfel încât să se potrivească oricărui tip de spațiu, fie acesta casnic sau comercial. Investește într-o lampă de sare de Himalaya 2-3 kg și bucură-te de o atmosferă lină și sănătoasă în fiecare zi.

  1 în stoc

 • Lămâi murate 500 g (350 g) Zakwasownia 31,49 lei

  Lămâile murate de la Zakwasownia sunt savuroase, aromate și bogate în beneficii pentru sănătate. Cu conținut redus de sare și fără adaos de coloranți sau conservanți, aceste lămâi sunt o sursă excelentă de vitamina C și antioxidanți. Pot fi consumate ca atare sau folosite ca condiment în diverse rețete și sunt ideale pentru a completa mesele precum tocănițe, salate sau preparate cu carne sau pește.

 • Lampă de sare de Himalaya 6 8 kg Lampy Z Soli Himalajskiej 119,74 lei

  Lampa de sare de Himalaya 6 – 8 kg – Lampy Z Soli Himalajskiej este o sursă naturală de ionizare a aerului, care îmbunătățește calitatea mediului și starea de bine a persoanelor. Setul include și un cablu de 250 V și un bec, fiind ideală pentru a adăuga o notă decorativă încăperilor. Aceasta poate curăța cu ușurință de praf și grăsimi sau se poate șterge cu o cârpă umedă. Durabilitatea lămpii se poate prelungi dacă se depozitează în încăperi uscate, astfel încât să evite absorbția apei din mediul înconjurător de către sare.

 • Lampă de sare cu motiv de copac 5.3 kg Himalayan Salt 154,01 lei

  Lampa de sare cu motiv ornamental copac 5.3 kg Himalayan Salt este perfectă pentru a crea o atmosferă relaxantă în orice cameră. Această lampă de sare naturală emite ioni negativi care pot reduce stresul și îmbunătăți calitatea somnului. Designul cu motiv ornamental copac adaugă o notă de eleganță și naturalețe, iar cristalele de sare roz din Himalaya purifică aerul și îmbunătățesc starea de spirit.

 • Lampă de sare în formă de frunză 3 kg Himalayan Salt 146,41 lei

  Adaugă o notă rustică și relaxantă în locuința ta cu această lampă de sare în formă de frunză de 3 kg. Realizată din sare de Himalaya de înaltă calitate, această lampă eliberează ioni negativi benefici în aer, ajutând la îmbunătățirea calității aerului și la reducerea stresului. De asemenea, poate fi folosită ca element decorativ sau pentru a crea o atmosferă plăcută în camera de zi sau dormitor. Beneficii: Ajută la îmbunătățirea calității aerului prin eliberarea de ioni negativi benefici. Adaugă o notă rustică și relaxantă în orice încăpere. Poate fi folosită ca element decorativ sau pentru a crea o atmosferă plăcută.

 • Matzo luka negro din ceramică cu ghirlandă 350 ml Organic Mate Green 31,92 lei

  Matzo luka negro din ceramică este un recipient pentru băuturi tradiționale din Argentina numit Mate. Are o capacitate de 350 ml și este decorat cu o ghirlandă verde organică. Este perfect pentru a savura ceaiul Mate verde într-un stil autentic sud-american.

 • Tămâie indiană sathya flora (15 buc.) 30 g Sattva 16,60 lei

  Tămâie indiană Sathya Flora este o tămâie naturală și parfumată, utilizată în ritualurile spirituale și ceremoniile religioase din India. Această tămâie de înaltă calitate oferă un miros dulce și persistent, care ajută la purificarea aerului și a energiilor din încăpere. Beneficii: Purifică aerul și energiile din încăpere. Are proprietăți relaxante și calmante, ajutând la reducerea stresului și anxietății. Poate fi folosită și în aromaterapie, având efecte benefice asupra stării de spirit și a sănătății mentale.

 • Tămâie indiană si flori de portocal amar (15 buc.) 30 g Sattva 16,60 lei

  Tămâie indiană de flori de portocal amar Sattva este o combinație delicată de tămâie cu un parfum subtil de flori de portocal. Este utilizată în mod tradițional în India pentru a purifica aerul, a crea o atmosferă liniștitoare și pentru a induce starea de calm. Această tămâie este 100% naturală și este perfectă pentru a crea o atmosferă plăcută în spațiul tău de acasă sau de la birou. Beneficii: Purifică aerul și îmbunătățește calitatea aerului interior Ajută la inducerea stării de calm și liniște Aroma subtilă de flori de portocal îmbunătățește starea de spirit și poate fi folosită pentru meditație sau yoga.

 • Tămâie indiană cu scorțișoară (15 buc.) 30 g Sattva 16,60 lei

  Tămâie indiană cu scorțișoară este un produs tradițional utilizat pentru purificarea aerului și îmbunătățirea stării de spirit. Aceste tămâie sunt îmbogățite cu scorțișoară, ceea ce le conferă un miros plăcut și reconfortant. Beneficii: Purifică aerul și îmbunătățește calitatea lui; Contribuie la relaxare și reducerea stresului; Stimulează sistemul imunitar și are proprietăți antiinflamatorii.

 • Lumânare de soia cu lavandă și trandafir 200 ml Sattva 106,46 lei

  Această lumânare de soia cu lavandă și trandafir de la Sattva va transforma instantaneu atmosfera casei tale într-un spațiu de relaxare și liniște. Fabricată din ceară de soia 100% naturală, această lumânare este sigură și curată, iar aroma sa dulce și calmantă de lavandă și trandafir va crea o atmosferă plăcută și relaxantă. Beneficiile acestei lumânări includ îmbunătățirea somnului, reducerea stresului și îmbunătățirea stării de spirit.

 • Candela de soia cu lămâie 300 ml Your Candle 80,22 lei

  Candela de soia cu lămâie 300 ml de la Your Candle este un produs natural și ecologic, perfect pentru a crea o atmosferă relaxantă în locuința ta. Aromele proaspete de lămâie îți vor umple camera cu o senzație de prospețime și îți vor îmbunătăți starea de spirit. Beneficii: Produsul este realizat din ingrediente naturale și ecologice, fără substanțe chimice toxice. Lămâia are proprietăți antiseptice și ajută la purificarea aerului din casă. Ceara de soia arde mai încet și mai curat decât cele obișnuite, ceea ce le face o alegere mai durabilă și mai convenabilă.

 • Lumânare de soia cu aroma de prune dulci 300 ml Your Candle 80,33 lei

  Lumânarea de soia cu aroma de prune dulci de la Your Candle este perfectă pentru a crea o atmosferă relaxantă în orice cameră. Aceasta are o durată de ardere de aproximativ 50 de ore și este realizată din ingrediente naturale. Beneficii: Aroma dulce și naturală de prune ajută la relaxare și reducerea stresului. Lumânarea de soia arde mai curat și mai lent decât cele obișnuite, ducând astfel la o economie a banilor și a resurselor. Este ambalată într-un recipient elegant din sticlă, ceea ce o face un cadou perfect pentru cei dragi.

 • Lumânare de soia aroma de pădure de pin 300 ml Your Candle 91,23 lei

  Această lumânare de soia cu aroma de pădure de pin de la Your Candle are o capacitate de 300 ml. Este perfectă pentru a crea o atmosferă plăcută și reconfortantă în timpul serilor relaxante acasă. Produsul este realizat din ceară de soia de înaltă calitate și se caracterizează prin arderea lentă și uniformă. Beneficiile utilizării acestei lumânări includ un parfum natural și plăcut de pin, un design atractiv și o durată de ardere îndelungată.

  Stoc epuizat

 • Cană de călătorie din bioplastic pla meridian gate 350 ml Ecoffee Cup 49,37 lei

  Această cană de călătorie de 350 ml este realizată din bioplastic PLA, un material durabil și eco-friendly. Este ușor de transportat și poate fi refolosită de multe ori, evitând astfel utilizarea canilor de unică folosință. Beneficii: Eco-friendly: Ajută la reducerea deșeurilor de unică folosință și protejează mediul înconjurător. Durabilă: Este rezistentă și poate fi folosită de multe ori. Ușor de transportat: Poate fi luată oriunde cu tine, astfel încât să poți savura cafeaua ta preferată în mișcare.

 • Cană de călătorie din bioplastic pla Glittertind 400 ml Ecoffee Cup 53,23 lei

  Această cană de călătorie de 400 ml din bioplastic PLA Glittertind este perfectă pentru cei care vor să reducă cantitatea de deșeuri de plastic din mediul înconjurător. Este durabilă, ușoară și potrivită pentru utilizarea zilnică. Beneficiile includ durabilitate, ușurință în utilizare și contribuția la protejarea mediului.

 • Cană de călătorie din bioplastic pla Creasy Lu 240 ml Ecoffee Cup 45,62 lei

  Cană de călătorie din bioplastic PLA Creasy Lu 240 ml Ecoffee Cup este o opțiune eco-friendly pentru cei care călătoresc frecvent. Fabricată dintr-un material biodegradabil, această cană poate fi reutilizată de nenumărate ori. Este ușor de curățat și potrivită pentru băuturi calde sau reci. Beneficiile includ: reducerea impactului asupra mediului, economisirea banilor prin evitarea achiziționării de căni de unică folosință și păstrarea băuturilor la temperatura potrivită pentru mai mult timp.

 • Cană de călătorie din bioplastic pla Mesaje din Lumea Nevăzută 240 ml Ecoffee Cup 45,62 lei

  Aceasta este o cană de călătorie din bioplastic pla, cu un design frumos și unic, denumit “Mesaje din Lumea Nevăzută”. Este produsă de Ecoffee Cup și are o capacitate de 240 ml. Bioplasticul PLA utilizat pentru a face această cană este biodegradabil și compostabil, ceea ce o face o opțiune eco-friendly și durabilă. Beneficii: Eco-friendly: Cana este fabricată din bioplastic compostabil, reducând astfel impactul asupra mediului. Reutilizabilă: Această cană de călătorie este durabilă și poate fi reutilizată în timp, evitând utilizarea repetată a cănilor de unică folosință. Design unic: Cu designul său frumos și unic, cana poate fi un cadou minunat pentru prieteni și familie.

 • Cuțit japonez tradițional japonez santoku pentru toate scopurile 1 buc. (250 G) Terrasana 558,95 lei

  Cuțitul japonez santoku este ideal pentru tăierea și prepararea tuturor tipurilor de alimente. Este fabricat din oțel inoxidabil de înaltă calitate și are un mâner ergonomic din lemn de bambus. Santoku este un cuțit polivalent, potrivit pentru toate tipurile de bucătărie, de la legume la carne și pește. Beneficiile sale includ: tăiere precisă, ușurința în utilizare și designul tradițional japonez.

 • Cuțit japonez tradițional nakiri pentru tăierea legumelor și tocarea ierburilor 1 buc. (250 G) Terrasana 558,95 lei

  Cuțitul japonez Nakiri este perfect pentru a tăia și toca legumele și ierburile cu precizie și ușurință. Fabricat în stil tradițional japonez, cuțitul este ușor și manevrabil, având o lamă ascuțită din oțel de înaltă calitate. Beneficii: Permite o tăiere precisă și uniformă a legumelor și ierburilor. Designul ergonomic și ușor face utilizarea cuțitului confortabilă și eficientă. Lama ascuțită și durabilă din oțel de înaltă calitate asigură o performanță excelentă pe termen lung.

 • Lumânare de soia Whisky & Jazz 210 ml Your Candle 80,33 lei

  Lumânarea de soia Whisky & Jazz de la Your Candle este perfectă pentru a crea o atmosferă relaxantă și elegantă în orice încăpere. Are o aromă intensă de whisky și note de jazz, fiind perfectă pentru a te destinde după o zi lungă de muncă. Beneficii: Aroma intensă de whisky te va ajuta să te relaxezi și să te destindă după o zi lungă. Lumânarea de soia este un produs natural, fără substanțe toxice, și poate fi folosită cu încredere în orice încăpere. Datorită ambalajului elegant și minimalist, lumânarea de soia Whisky & Jazz poate fi un cadou perfect pentru orice ocazie.

 • Lumânare de soia Panna Cotta & Zmeură 300 ml Your Candle 80,97 lei

  Lumânarea de soia Panna Cotta & Zmeură de la Your Candle este o lumânare parfumată premium, creată cu ingrediente naturale și de înaltă calitate. Acest produs emană un miros dulce, plin de prospețime și căldură, perfect pentru crearea unei atmosfere de relaxare și confort în orice cameră a casei tale. Beneficii: Fabricată din ceară de soia naturală, această lumânare are o arsură curată, fără a emite substanțe toxice și poluanți în aer. Parfumul său delicios de panna cotta și zmeură are un efect calmant și relaxant asupra mintii și trupului. Datorită ambalajului său eleganț, această lumânare poate fi un cadou perfect pentru cei dragi sau pentru tine însuți.

 • Lumânare de soia Panna Cotta & Zmeură 210 ml Your Candle 80,33 lei

  Lumânarea de soia Panna Cotta & Zmeură de la Your Candle este o alegere excelentă pentru cei care doresc să creeze o atmosferă plăcută în casa lor. Aceasta este realizată din ceară naturală de soia și are un miros dulce și proaspăt, dat de combinarea delicată a cremii Panna Cotta și zmeurei proaspete. Lumânarea are o durată lungă de ardere și este ambalată într-un recipient de sticlă elegant. Beneficiile acestei lumânări sunt: Parfumul delicat și proaspăt al cremei Panna Cotta și zmeurei proaspete, care va crea o atmosferă plăcută în camera dvs. Realizată din ceară naturală de soia, care arde mai lent și mai curat decât alte tipuri de lumânări, astfel încât veți putea bucura de această lumânare mai mult timp. Ambalajul elegant din sticlă, care poate fi reutilizat după terminarea lumânării și poate fi folosit pentru diferite scopuri de decorare.

 • Lumânare de soia Palo Santo 210 ml Your Candle 80,33 lei

  Lumânarea de soia Palo Santo de la Your Candle este un produs natural și eco-friendly. Fabricată din ceară de soia, are un miros puternic și aromat de lemn de santal și oferă o experiență olfactivă unică. Este ambalată într-un recipient din sticlă reciclabilă de 210 ml, care poate fi reutilizat după arderea lumânării. Beneficii: Parfumul puternic și aromat al lemnului de santal oferă o senzație de liniște și relaxare. Fabricată din ceară de soia, este o alternativă mai sănătoasă și mai ecologică decât lumânările obișnuite din parafină. Ambalajul din sticlă reciclabilă poate fi reutilizat ca vază, vas pentru flori sau recipient pentru alte produse cosmetice.

 • Lumânare de soia Mango 210 ml Your Candle 80,33 lei

  Lumânarea de soia Mango de la Your Candle este o alegere excelentă pentru a vă crea o atmosferă relaxantă și confortabilă în casa dvs. Această lumânare parfumată conține arome dulci și proaspete de mango, care vor aduce o notă exotică și vibranta în orice încăpere. Datorită utilizării de ceară de soia, această lumânare are o durată mai mare de ardere și nu emană substanțe toxice în aer. Beneficiile acestei lumânări includ crearea unei atmosfere relaxante, un parfum proaspăt și exotic și un timp de ardere îndelungat.

 • Lumânare de soia Liliac Iasomie 210 ml Your Candle 80,33 lei

  Lumânarea de soia Liliac Iasomie de la Your Candle este un produs parfumat ce emană un miros delicat de flori de liliac și iasomie. Aceasta este realizată din ceară naturală de soia, fără aditivi toxici, astfel că arde mai curat și durează mai mult decât lumânările tradiționale din parafină. Beneficii: Parfumul floral dulce și relaxant creează o atmosferă plăcută în casă. Ceara naturală de soia asigură un arzător mai curat și mai lung, fără emisii toxice. Lumânarea de 210 ml poate fi folosită timp îndelungat pentru a aduce o notă de prospețime în spațiul tău.

 • Lumânare cu soia Caffe Latte 210 ml Your Candle 77,97 lei

  Lumânarea cu soia Caffe Latte de la Your Candle este o alegere excelentă pentru a crea o atmosferă confortabilă și relaxantă. Aceasta este realizată din ceară de soia naturală și parfumată cu arome calde de cafea cu lapte. Beneficii: Arde mai curat și mai lent decât lumânările obișnuite, oferind astfel o durată mai lungă de utilizare. Datorită utilizării cearii de soia, aceasta este o alegere ecologică și sustenabilă. Parfumul natural de cafea cu lapte creează o atmosferă confortabilă și reconfortantă.

 • Vas de ceramică marmol întunecată 350 ml Organic Mate Green 44,34 lei

  Ceramică marmol întunecată 350 ml Organic Mate Green este un recipient perfect pentru a savura ceaiul sau cafeaua preferată. Acesta are un design elegant cu aspect de marmură întunecată și este produs din materiale organice. Beneficii: Capacitatea de 350 ml este perfectă pentru a savura băuturi calde în confortul casei tale. Ceramica organică oferă o alternativă durabilă și prietenoasă cu mediul înconjurător. Aspectul elegant de marmură întunecată se potrivește perfect în orice bucătărie modernă.

 • Tămâie indiană din lemn de santal (15 buc.) 30 g Sattva 16,60 lei

  Tămâie indiană din lemn de santal Sattva este un produs natural, obținut din ingrediente de calitate superioară, ce are multiple beneficii pentru sănătatea și bunăstarea ta. Aceasta poate fi utilizată pentru meditație, pentru curățarea energetică a spațiului și pentru a crea o atmosferă liniștită și calmă. Beneficii: Ajută la relaxarea și eliberarea stresului Curăță și purifică aerul din încăpere Creează o atmosferă plăcută și liniștită pentru meditație și practici spirituale.

 • Tămâie Palo Santo 100 g Mohani 66,19 lei

  Tămâie Palo Santo este un produs natural, folosit în ritualuri spirituale de sute de ani. Aceasta se obține din lemnul de Palo Santo din America de Sud și are o aromă dulceagă și plăcută. Beneficiile includ: purificarea aerului, îmbunătățirea stării de spirit și ajută la meditație și relaxare.

 • Perie pentru spălarea legumelor fibră de tampico și uniune Starmann 21,96 lei

  Peria pentru spălarea legumelor cu fibră de Tampico și uniune Starmann este un instrument esențial pentru curățarea ușoară a legumelor. Fabricată din materiale de înaltă calitate, această perie durabilă ajută la îndepărtarea murdăriei și a resturilor de sol de pe legume. Cu o mână comodă și o construcție rezistentă, această perie este perfectă pentru toți cei care doresc să se bucure de legume curate și proaspete. Beneficiile includ: Curățare eficientă a legumelor pentru a reduce riscul de contaminare Fabricată din materiale durabile pentru a oferi utilizare pe termen lung Mână comodă pentru a ajuta la îndepărtarea ușoară a murdăriei și a resturilor de sol de pe legume.

 • Lampă de sare 6-8 kg Himalayan Salt 138,80 lei

  Lampa de sare de Himalaya de 6-8 kg aduce o atmosferă caldă și reconfortantă în orice spațiu. Fabricată din sare pură din munții Himalaya, lampa eliberează ioni negativi, curățând aerul și oferind beneficii pentru sănătate. Perfectă pentru meditație și relaxare, această lampă unică adaugă o notă de stil și rafinament în orice casă sau birou. Beneficii: Curăță aerul prin emisia de ioni negativi Adaugă o atmosferă relaxantă și reconfortantă în orice spațiu Este o piesă decorativă unică și rafinată.

 • Culturi de bacterii vii pentru iaurt Fit&Slim “sourdough” fără gluten 1 g (2 fiole) Zakwaski Vivo 21,53 lei

  Culturi de bacterii vii pentru iaurt Fit&Slim “sourdough” fără gluten 1 g (2 fiole) Zakwaski Vivo sunt un produs de calitate superioară, perfecte pentru orice persoană care dorește să își prepare propriul iaurt sănătos acasă. Acestea conțin bacterii vii și acizi lactici, care ajută la îmbunătățirea digestiei și a sistemului imunitar. Culturile de iaurt Fit&Slim “sourdough” fără gluten 1 g (2 fiole) Zakwaski Vivo sunt, de asemenea, foarte ușor de utilizat și pot fi combinate cu diferite ingrediente pentru a crea diverse arome și texturi de iaurt. Beneficii: Îmbunătățește digestia și sistemul imunitar Ușor de utilizat Poate fi combinat cu diferite ingrediente pentru a crea arome și texturi diferite de iaurt

 • Bețișoare de bambus (hashi) pentru sushi și mâncăruri asiatice (10 perechi) Terrasana 21,21 lei

  Descoperă autenticitatea bucătăriei asiatice cu ajutorul Bețișoarelor de bambus (hashi) pentru sushi și mâncăruri asiatice (10 perechi) Terrasana. Acestea sunt realizate din bambus ecologic și sunt ușor de utilizat, aducând o notă de eleganță oricărei mese. Beneficiile lor includ: o modalitate mai sănătoasă de a mânca decât cu tacâmuri din plastic sau din metal, ajutând la menținerea calității gustului mâncării și creând o atmosferă de rafinament și stil în timpul servirii mesei.

 • Covoraș de bambus (makisu) pentru sushi 24 x 24 cm Terrasana 32,24 lei

  Covorașul de bambus (makisu) pentru sushi de la Terrasana este un accesoriu esențial pentru orice bucătar pasionat de sushi. Acest covoraș este fabricat din bambus durabil și este perfect pentru a pregăti sushi într-un mod autentic. Având o dimensiune de 24 x 24 cm, acesta este ușor de utilizat și se poate curăța cu ușurință. Beneficiile acestui produs includ: Fabricat din bambus durabil, acest covoraș este ecologic și poate fi utilizat de mai multe ori, fiind astfel o alegere economică și durabilă. Designul său convenabil și dimensiunea de 24 x 24 cm fac acest covoraș ideal pentru a pregăti sushi de acasă într-un mod rapid și ușor. Covorașul de bambus (makisu) pentru sushi de la Terrasana este perfect pentru a crea sushi autentic, oferindu-ți posibilitatea de a te bucura de această delicatesă japoneză la tine acasă.

 • Culturi de bacterii vii pentru iaurt “sourdough” fără gluten 1 g (2 fiole) Zakwaski Vivo 20,35 lei

  Descoperă cel mai nou produs de la Zakwaski Vivo – culturi de bacterii vii pentru iaurt “sourdough” fără gluten, disponibile în ambalaj de 1g (2 fiole). Aceste culturi de bacterii vii îți vor oferi o experiență delicioasă și sănătoasă, prin producerea unui iaurt de calitate superioară, bogat în probiotice și fără gluten. Beneficiile acestei alegeri sunt multiple: îți va spori imunitatea și sănătatea digestivă, îți va oferi un gust intens și plăcut, precum și o textură cremoasă și bogată în proteine. Alege Zakwaski Vivo pentru un iaurt “sourdough” fără gluten delicios și sănătos!

 • Lampă de sare în formă de bilă 3 kg Himalayan Salt 157,76 lei

  Lampa de sare în formă de bilă 3 kg Himalayan Salt este un produs unic, ideal pentru a crea o atmosferă relaxantă în orice încăpere. Această lampă de sare naturală este sculptată manual din cristale de sare roz, ceea ce o face o alegere excelentă pentru a îmbunătăți calitatea aerului din locuința ta. Beneficiile acestei lămpi includ îmbunătățirea somnului, reducerea stresului și îmbunătățirea dispoziției. Aceasta este o alegere perfectă pentru orice persoană care caută o alternativă naturală pentru a crea o atmosferă confortabilă și relaxantă în casă.

 • Lampă de sare aromaterapie naturală 3,5 kg Himalayan Salt 95,00 lei

  Lampa de sare aromaterapie naturală de 3,5 kg Himalayan Salt este o modalitate minunată de a-ți decora spațiul cu un accent natural și relaxant. Această lampă frumoasă și unică este confecționată din sare de Himalaya, care are proprietăți de purificare a aerului, astfel încât să vă puteți bucura de un spațiu mai curat și mai sănătos. Cu uleiuri esențiale adăugate, lampa de sare poate emite arome care să vă ajute să vă relaxați și să vă calmați. Beneficiile includ: îmbunătățirea calității aerului, ajutor în relaxare și o aromă plăcută.

 • Lampă de sare în formă de piramidă 3 kg Himalayan Salt 148,23 lei

  Această lampă de sare în formă de piramidă de 3 kg din sarea Himalayană are proprietăți curative și purificatoare ale aerului din încăpere. Aceasta este un produs excelent pentru persoanele care doresc să aducă un element natural și sănătos în interiorul casei lor. Beneficiile includ reducerea stresului și îmbunătățirea somnului, îmbunătățirea calității aerului și creșterea nivelului de energie.

 • Tămâie indiană cu vanilie (15 buc.) 30 g Sattva 16,60 lei

  Tămâie indiană de vanilie de la Sattva este un produs natural care oferă beneficii multiple. Aceasta este o combinație unică de tămâie cu arome de vanilie, cu proprietăți de calmare și relaxare. Folosită în ritualuri spirituale și meditație, tămâia indiană de vanilie oferă beneficii de calmare a minții și îmbunătățire a concentrării. De asemenea, această tămâie are proprietăți antimicrobiene și poate fi folosită pentru a purifica aerul și a reduce mirosurile neplăcute în case și birouri.

 • Tămâie de lotus indian (15 buc.) 30 g Sattva 16,60 lei

  Descoperă aroma exotică și proprietățile curative ale tămâiei de lotus indian Sattva! Setul conține 15 bucăți de 30 g, suficiente pentru a-ți îmbunătăți starea de spirit și sănătatea timp de luni de zile. Beneficiile tămâiei de lotus indian includ eliminarea stresului, îmbunătățirea digestiei și reducerea inflamațiilor, ceea ce o face o alegere excelentă pentru cei care caută un stil de viață sănătos și armonios.

 • Tămâie de cedru indian (15 buc.) 30 g Sattva 16,60 lei

  Tămâie de cedru indian (15 buc.) 30 g Sattva este un produs 100% natural și organic, ideal pentru curățarea și purificarea aerului din casa ta. Beneficiile includ creșterea relaxării și meditației, îmbunătățirea somnului și reducerea stresului. Această tămâie este ambalată în mod sigur și este ușor de utilizat, cu un parfum proaspăt și calmant.

 • Lumânare de soia cu vanilie și guava 200 ml Sattva 106,46 lei

  Descoperă relaxarea și liniștea interioară cu lumânarea de soia cu vanilie și guava Sattva. Fiecare lumânare este realizată manual, din ingrediente naturale și non-toxice, fiind perfectă pentru a crea o atmosferă caldă și reconfortantă în orice încăpere. Beneficiile includ un parfum plăcut și răcoritor, reducerea stresului și a anxietății, și îmbunătățirea somnului.

 • Lumânare de soia cu lemn de santal și pin 200 ml Sattva 106,46 lei

  Lumânarea de soia Sattva cu lemn de santal și pin este o alegere perfectă pentru a crea o atmosferă relaxantă și plină de prospețime în orice încăpere. Realizată din ceară naturală de soia și parfumată cu uleiuri esențiale de lemn de santal și pin, aceasta aduce o notă plăcută de prospețime și liniște în locuința ta. Beneficiile utilizării acestei lumânări includ reducerea stresului și anxietății, îmbunătățirea somnului și crearea unei atmosfere calde și primitoare în locuința ta.

 • Lumânare de soia cu mango și trandafir 200 ml Sattva 106,46 lei

  Lumânarea de soia cu mango și trandafir 200 ml Sattva este un produs parfumat și ecologic, ideal pentru cei care caută să aducă o notă exotică în casa lor. Această lumânare este fabricată din ceară de soia, astfel încât să fie mai durabilă și să ardă mai lent decât lumânările convenționale. Beneficiile acestei lumânări includ un parfum delicios, o durată mai lungă de ardere și o alegere sustenabilă pentru mediu. Beneficii: Parfum exotic și plăcut pentru a crea o atmosferă relaxantă în casa ta. Durată mai lungă de ardere decât lumânările convenționale. Alegere sustenabilă pentru mediu datorită cearii de soia utilizate.

 • Lumânare de soia cu tutun și vanilie 300 ml Your Candle 91,23 lei

  Descoperă o aromă unică și caldă cu lumânarea de soia cu tutun și vanilie 300 ml Your Candle. Realizată din ingrediente naturale, această lumânare creează o atmosferă relaxantă și plăcută în orice încăpere. Beneficiile utilizării lumânării includ reducerea stresului și a anxietății, îmbunătățirea somnului și creșterea stării de bine. Achiziționează acum Lumânarea de soia cu tutun și vanilie 300 ml Your Candle și bucură-te de momente de relaxare și liniște.

Închide
Preț
Închide Coșul Meu
Închide Wishlist
Închide
Închide
Categorii