• Filtre
 • Sortează
  ...
 • Brand: 
  Sfeclă roșie rasă Bio 540 ml Kowalewski 19.06 lei

  Sfeclă roșie rasă Bio 540 ml Kowalewski este un produs ecologic și natural, preparat exclusiv cu sfeclă de sfeclă roșie certificată organic. Această sfeclă roșie rase are o valoare nutrițională ridicată, fiind bogată în fibre, proteine și carbohidrați. Este o alegere sănătoasă și gustă delicios, datorită ingredientelor sale de înaltă calitate și procesului de producție natural.

  În stoc - Livrare rapidă

 • Brand: 
  Demeter sfeclă rasă fără gluten Bio 540 ml Kowalewski 16.76 lei

  Sfecla roșie răsărită Demeter fără gluten Bio este un adevărat deliciu nutritiv. Cu ingrediente premium provenind din producție biodinamică Demeter, această sfeclă rasă pasteurizată este o sursă naturală de fibre și proteine. Gustul său uimitor și textura perfectă îl fac ideal pentru a fi consumat direct. Depozitați-l într-un loc uscat, răcoros și umbrit și savurați-l timp de 48 de ore după deschidere. Încântați-vă simțurile cu acest produs organic și sănătos, care reprezintă alegerea perfectă pentru un stil de viață sănătos și echilibrat.

  Stoc epuizat

 • Brand: 
  Sfeclă roșie prăjită fără gluten Bio 480 g Kowalewski 16.73 lei

  Sfeclă roșie prăjită fără gluten Bio 480 g Kowalewski – Deliciul sfeclăi roșii Bio prăjite de la Kowalewski este realizat exclusiv din materii prime certificate organic BIO, fiind pasteurizat pentru a menține prospețimea și calitatea. Valoarea nutrițională pe 100g este de 215 kJ / 51 calorii, cu <1,1g de grăsimi, 9,4g carbohidrați, 1,9g fibre, 1,6g proteine și 0,34g sare. Ingrediente principale includ sfeclă roșie Bio 86%, apă, oțet de mere bio, ceapă bio, zahăr de trestie bio, ulei de

  Stoc epuizat

Filtre Închide
Preț
Tip Produs
Închide Coșul Meu
Închide Wishlist
Închide
Închide
Categorii