Cafea măcinată Arabica 100% Guatemala Fair for Life Bio 250 g Destination

41.40 lei

Cafea măcinată Arabica 100% Guatemala Fair for Life Bio 250 g Destination este o cafea organică și echitabilă, cu aromă delicată și cremozitate perfectă. Este obținută din boabe de arabica din America Latină, prăjite artizanal în Franța.

Cumperi mai mult, plătești mai puțin!

CantitatePret% Discount
1 - 3 41.40 lei -
4+ 40.57 lei 2%

Stoc epuizat

Free worldwide shipping on all orders over $50

  • 30 days easy returns
  • Order yours before 2.30pm for same day dispatch
Cumpără în Siguranță

Cafea măcinată Arabica 100% Guatemala Fair for Life Bio 250 g Destination este o cafea de origine unică, care vă oferă o experiență de gust autentică și plină de savoare. Este o cafea certificată ecologică și Fair for Life, care susține comerțul echitabil și agricultura sustenabilă în America Latină. Are o aromă delicată și complexă, cu note de fructe, ciocolată și caramel, și o cremozitate perfectă.

Această cafea este obținută din boabe de arabica de cea mai bună calitate, recoltate manual de la fermieri locali, care își dedică viața și pasiunea pentru a produce o cafea excepțională. Boabele sunt prăjite artizanal în Franța, într-un mod care păstrează caracteristicile naturale ale soiului și le conferă o savoare deosebită. Cafeaua este ambalată în atmosferă protejată, pentru a-și menține prospețimea și aroma.

Cafea măcinată Arabica 100% Guatemala Fair for Life Bio 250 g Destination se prepară foarte simplu, cu ajutorul unei cafetiere de tip moka, filtru, ibric sau presă franceză. Se recomandă să se folosească apă filtrată sau îmbuteliată, pentru a evita gustul de clor sau de calcar. Se poate consuma simplă sau cu lapte, după preferințe. Se poate asocia cu deserturi dulci sau sărate, cum ar fi prăjituri, biscuiți sau brânzeturi.

Caracteristici Cafea măcinată Arabica 100% Guatemala Fair for Life Bio 250 g Destination:

  • Produs certificat ecologic și Fair for Life
  • 100% boabe de arabica de origine unică
  • Aromă delicată și complexă, cu note de fructe, ciocolată și caramel
  • Cremozitate perfectă
  • Prăjit artizanal în Franța
  • Ambalat în atmosferă protejată
  • Ideal pentru cafetiera moka, filtru, ibric sau presă franceză

Cafeaua Arabica pură din Guatemala este printre cele mai bune din lume. Această Arabica pură, provenită din plantații organice, dezvăluie note delicate de fructe după prăjire.

Intensitate: 5/10

Metoda de preparare: Se toarnă 7-10 g de cafea într-o ceașcă și se toarnă apă clocotită.

Condiții de păstrare recomandate: A se păstra într-un loc uscat și răcoros. Odată deschisă, cel mai bine este să păstrați cafeaua bine închisă în partea de jos a frigiderului.

Ingrediente: cafea arabica organică măcinată 100%

Informații suplimentare

Greutate280 g
Produse BIO

Tip produs

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.