Call Center: (+40) 725 658 919

Transport gratuit în toată țara pentru toate comenzile de peste 199 RON

Politica de retur

In conformitate cu prevederile O.U.G. nr. 34/2014, orice client are dreptul de a returna produsul achizitionat, fara penalitati si fara a indica un motiv, in termen de 14 de zile calendaristice de la primirea coletului.

Conform OUG 34/2014, produsele alimentare si cosmetice  constituie produse care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid si sunt exceptate de la dreptul de retragere. 

Cu toate acestea, SC ORGANICS HGM SRL va ofera posibilitatea de a returna produsele in termen de 30 de zile calendaristice, dupa o notificare prealabila la adresa de e-mail: contact@organicsfood.ro sau la numarul de telefon: +40 727 319 051.

Produsele pentru care nu se accepta returul sunt:

  • Produse desigiliate.
  • Produsele alimentare care se deterioreaza usor, au termen de valabilitate scurt si sunt sensibile la temperatura, diferente de umiditate, etc (de exemplu, laptisorul de matca) pentru care nu putem garanta depozitarea corecta din momentul in care s-a desfacut coletul, pana la termenul de retur.

Procedura de denuntare si de returnare:

PASUL 1

  • Returnarea se face anuntand in prealabil intentia de retur printr-o sesizare scrisa sau verbala prin una din cele 2 modalitati:
    • la adresa de  email contact@organicsfood.ro 
    • la numarul de telefon +40 727 319 051 

PASUL 2

Clientul va face o solicitare de retur si va trimite coletul la adresa specificata de catre un operator OrganicsFood. 

In urma discutiei cu departamentul de Relatii cu Clientii se va confirma expedierea coletului si firma de curierat.

PASUL 3

Clientul preda curierului coletul impreuna cu toate documentele primite initial.

PASUL 4

Banii aferenti contravalorii comenzii vor fi restituiti in termen de 14 zile calendaristice de la primirea la sediul organicsfood.ro a coletului de retur in stare buna, impreuna cu scrisoarea de denuntare.

Alte observatii:

Se accepta returul numai in termen de 30 de zile de la primirea coletului.

  • Pachetul va contine toate documentele primite initial, precum si o adresa scrisa, semnata de persoana care a initiat si a platit comanda, prin care se notifica rezilierea contractului si se solicita returnarea sumei platite, indicandu-se contul si banca unde vor fi returnati banii.
  • Puteti folosi formularul de retragere pus la dispozitie aici: formular retragere Acest formular este doar un model si nu este obligatoriu.

Colet returnat fara notificare prealabila

In cazul in care nu se respecta procedura de returnare, iar clientul trimite coletul retur fara anunt in prealabil, ne rezervam dreptul de a nu accepta returul.

In cazul in care un colet care a fost expediat de catre organicsfood.ro nu este acceptat de catre destinatar fara un motiv intemeiat si fara o notificare prealabila prin orice mijloc de contact: telefon, email, chat suport, etc. se vor dispune urmatoarele masuri:

In contul de client va ramane activa doar modalitatea de “Plata online cu cardul” pentru urmatoarele comenzi plasate.

SC ORGANICS HGM SRL va incerca intotdeauna sa rezolve orice reclamatie pe cale amiabila, prin acordul dintre cele doua parti. In acest sens, va punem la dispozitie o adresa de e-mail la care puteti adresa orice reclamatie sau sesizare la care va vom raspunde in termen de 10 zile calendaristice: contact@organicsfood.ro.

In cazul in care nu este posibila o solutionare pe cale amiabila, se vor aplica dispozitiile legale romanesti.

Va multumim ca ati ales produsele Organics Food!