Politica de retur

În conformitate cu prevederile O.U.G. nr. 34/2014, orice client are dreptul de a returna produsul achiziționat, fără penalități și fără a indica un motiv, în termen de 30 de zile calendaristice de la primirea coletului.

Conform OUG 34/2014, produsele alimentare si cosmetice  constituie produse care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid si sunt exceptate de la dreptul de retragere. 

Cu toate acestea, SC ORGANICS HGM SRL vă oferă posibilitatea de a returna produsele în termen de 30 de zile calendaristice, după o notificare prealabilă la adresa de e-mail: contact@organicsfood.ro sau la numărul de telefon: +40 727 319 051.

Produsele pentru care nu se acceptă returul sunt:

  • Produse desigiliate.
  • Produsele alimentare care se deteriorează ușor, au termen de valabilitate scurt și sunt sensibile la temperatură, diferențe de umiditate, etc (de exemplu, lăptișorul de matcă) pentru care nu putem garanta depozitarea corectă din momentul în care s-a desfăcut coletul, până la termenul de retur.

Procedura de denunțare și de returnare:

PASUL 1

  • Returnarea se face anuntand in prealabil intentia de retur printr-o sesizare scrisa sau verbala prin una din cele 3 modalitati:
    • la adresa de  email contact@organicsfood.ro 
    • la numarul de telefon +40 727 319 051 

PASUL 2

Un operator organicsfood.ro va face o solicitare de preluare a coletului retur de la adresa clientului, la firma Cargus. 

În urma discuției cu departamentul de Relatii cu Clientii se va stabili o zi, respectiv o adresa de la care curierul va prelua coletul pentru retur.

PASUL 3

Clientul predă curierului coletul împreună cu toate documentele primite inițial.

PASUL 4

Din suma achitată inițial de către client se vor deduce cheltuielile de transport de returnare, iar restul banilor vor fi restituiți în termen de 14 zile calendaristice de la primirea la sediul organicsfood.ro a coletului de retur în stare bună, împreună cu scrisoarea de denunțare.

Alte observații:

Se accepta returul numai in termen de 30 de zile de la primirea coletului.

  • Pachetul va conține toate documentele primite inițial, precum și o adresă scrisă, semnată de persoana care a inițiat și a plătit comanda, prin care se notifică rezilierea contractului și se solicită returnarea sumei plătite, indicându-se contul și banca unde vor fi returnați banii.
  • Puteti folosi formularul de retragere pus la dispozitie aici: formular retragere Acest formular este doar un model si nu este obligatoriu.

Colet returnat fără notificare prealabilă

In cazul în care nu se respectă procedura de returnare, iar clientul trimite coletul retur fără anunț în prealabil, ne rezervăm dreptul de a nu accepta returul.

În cazul în care un colet care a fost expediat de către organicsfood.ro nu este acceptat de către destinatar fără un motiv întemeiat și fără o notificare prealabilă prin orice mijloc de contact: telefon, email, chat suport, etc. se vor dispune următoarele măsuri:

In contul de client va rămâne activă doar modalitatea de “Plată online cu cardul” pentru următoarele comenzi plasate.

SC ORGANICS HGM SRL va încerca întotdeauna să rezolve orice reclamație pe cale amiabilă, prin acordul dintre cele două părți. În acest sens, vă punem la dispoziție o adresă de e-mail la care puteți adresa orice reclamație sau sesizare la care vă vom răspunde în termen de 10 zile calendaristice: contact@organicsfood.ro.

În cazul în care nu este posibilă o soluționare pe cale amiabilă, se vor aplica dispozițiile legale românești.

Vă mulțumim că ați ales produsele Organics Food!

Închide
Categorii Articole
Închide Coșul Meu
Închide Wishlist
Închide
Închide
Categorii