Săpun spumant pentru mâini cu 2 dozatoare On Guard™ doTERRA

135,01 lei

Brand:  dōTERRA

Săpunul spumant pentru mâini cu 2 dozatoare On Guard™ doTERRA este un produs natural și aromaterapeutic care curăță și protejează pielea mâinilor. Acest săpun conține amestecul de uleiuri esențiale On Guard™ doTERRA care are beneficii pentru sănătatea imunitară și cardiovasculară1. Unele dintre beneficiile acestui săpun sunt: Curăță în profunzime fără a irita pielea sensibilă sau a afecta bariera sa de hidratare23. Oferă un parfum energizant și citric de condimente care stimulează simțurile în timpul și după utilizare24. Poate fi folosit ca un agent de curățare natural, datorită proprietăților antibacteriene ale uleiurilor esențiale15.

+
 • Săpun spumant pentru mâini cu 2 dozatoare On Guard™ doTERRA

  135,01 lei

  Request a Call Back

  •  Precauții

   Citiți întotdeauna cu atenție descrierea produsului!

   Citiți întotdeauna cu atenție descrierea produsului, eticheta și ambalajul înainte de utilizare! Toate informațiile de pe acest site sunt publicate doar în scop informativ și nu înlocuiesc sfatul sau prescripția unui medic sau a altui personal medical calificat.

   Nu trebuie să folosiți informațiile din acest site pentru a diagnostica sau trata!

   Nu trebuie să folosiți informațiile din acest site pentru a diagnostica sau trata orice problemă de sănătate sau boală, sau pentru a înlocui un medicament sau un tratament prescris de personalul medical autorizat. Efectul produselor variază de la o persoană la alta, în funcție de stilul de viață, metabolism, vârstă, starea de sănătate etc. Dacă aveți sau credeți că aveți o afecțiune medicală sau suferiți de orice boală, adresați-vă de urgență medicului dumneavoastră.

   Mențineți un stil de viață armonios!

   Eforturile dvs. de a vă menține sănătatea pot fi ușor răsplătite cu un stil de viață armonios. În acest sens, se recomandă o dietă echilibrată, cu multe fructe și legume proaspete și apă în cantitate suficientă. Gândurile pozitive ajută întotdeauna la regenerarea și întărirea organismului și la redobândirea tonusului psihic, în timp ce o atitudine negativă își pune amprenta asupra sănătății. Încercați să duceți un stil de viață pozitiv, activ, cu o dietă adecvată și veți atrage cu siguranță o sănătate optimă.

  •  Livrare & Retur

   Livrare

   Livrăm în toate județele din Romania. Toate comenzile sunt expediate cu un număr de urmărire. Transport gratuit pentru comenzi de peste 350 de RON. În timpul perioadelor de Black Friday și promoții, timpul de livrare poate fi mai lung decât în mod normal.

   Retur

   ORGANICS HGM SRL va ofera posibilitatea de a returna produsele in termen de 30 de zile calendaristice, dupa o anuntare in prealabil la adresa de email: contact@organicsfood.ro sau la numarul de telefon: +40 727 319 051.  
   Produsele pentru care nu se acceptă returul sunt:
   • Produse desigiliate.
   • Produsele alimentare care se deteriorează ușor, au termen de valabilitate scurt și sunt sensibile la temperatură, diferențe de umiditate, etc (de exemplu, lăptișorul de matcă) pentru care nu putem garanta depozitarea corectă din momentul în care s-a desfăcut coletul, până la termenul de retur.

   Ajutor

   Dați-ne un semn dacă aveți orice alte întrebări și/sau nelămuriri. Email: contact@organicsfood.ro Telefon: +40 727 319 051
  •  Devino Distribuitor

   Săpun spumant pentru mâini cu 2 dozatoare On Guard™ doTERRA

   135,01 lei

   Devino Distribuitor

     Livrare Estimată: iun. 08 – iun. 10
     ... persoane se uită la asta chiar acum

     Share
   Cumpără în SiguranțăCumpără în Siguranță
   Datorită acțiunii puternice a uleiurilor esențiale dōTERRA CPTG™ Grad Testat Pur Certificat, săpunul spumant pentru mâini dōTERRA On Guard oferă beneficiile unuia dintre cele mai populare amestecuri exclusive de uleiuri esențiale dōTERRA. Săpunul spumant pentru mâini dōTERRA On Guard curăță mâinile, dăruind totodată o aromă revigorantă de uleiuri esențiale, care lasă mâinile curate și cu un parfum proaspăt de citrice.
   Disponibil individual și la set de 2. Disponibil și cu recipient de dozator.

   Utilizări

   • Folosește Săpunul spumant pentru mâini dōTERRA On Guard pentru a experimenta puterea de curățare a produselor pe bază de CPTG.
   • Bucură-te de recipientul dozator cu funcție de pompare îmbunătățită pentru a folosi o mulțime de produse spumante și de curățare.
   • Păstrează pe chiuvetă un flacon de săpun sau în bucătărie, pentru uz zilnic.
   • Folosește și restul gamei de produse On Guard™ pentru a-ți îmbunătăți experiența de utilizare a produselor de igienă pe bază de uleiuri esențiale

   Săpun spumant pentru mâini cu 2 dozatoare on guard™ doterra

   Indicații de utilizare

   Pompează o dată sau de două ori Săpun spumant pentru mâini dōTERRA On Guard din recipientul dozator pentru a-l pune în palme. Fă spumă cu apă călduță și clătește foarte bine.
   Precauții
   Doar pentru uz extern. A se evita contactul cu ochii și cu pielea iritată. A se depozita într-un loc răcoros, uscat, ferit de razele directe ale soarelui.

   Ingrediente

   Apă (Aqua), cocoil-glutamat de sodiu, polisorbat 20,  lauroamfoacetat de sodiu, fenoxietanol, ulei de Citrus Aurantium Dulcis (portocală) (coajă),  cetil-hidroxietilceluloză, caprilil glicol,  ulei de Eugenia Caryophyllus (cuișoare) (mugure),  etilhexilglicerină,  hexilenglicol,  ulei de Cinnamomum zeylanicum (frunză), ulei de Cinnamomum Zeylanicum (scoarță),  ulei de Eucalyptus Globulus (frunză),  ulei de Rosmarinus officinalis (rozmarin) (frunză), hidroxid de sodiu, acid citric,  EDTA disodic, cinamaldehidă, eugenol, limonen

   SKU: 60203101 Categorii: ,
   Închide
   Închide Coșul Meu
   Închide Wishlist
   Închide
   Închide
   Categorii