Supliment Antistress Formula 60 TBS Aronia Charlottenburg

79.00 lei

Supliment Antistress Formula 60 TBS Aronia Charlottenburg este un produs natural care te ajută să faci față stresului, să combați oboseala cronică și să îți îmbunătățești starea de spirit. Conține vitamine, minerale și plante adaptogene, care au efecte benefice asupra sistemului nervos și a echilibrului emoțional.

Cumperi mai mult, plătești mai puțin!

Cantitate Pret % Discount
1 - 3 79.00 lei -
4+ 77.42 lei 2%


Livrare estimată între 2 și 3 octombrie.

+
Livrare GRATUITĂ pentru comenzi de + 199.00 lei
 •  Precauții

  Citiți întotdeauna cu atenție descrierea produsului!

  Citiți întotdeauna cu atenție descrierea produsului, eticheta și ambalajul înainte de utilizare! Toate informațiile de pe acest site sunt publicate doar în scop informativ și nu înlocuiesc sfatul sau prescripția unui medic sau a altui personal medical calificat.

  Nu trebuie să folosiți informațiile din acest site pentru a diagnostica sau trata!

  Nu trebuie să folosiți informațiile din acest site pentru a diagnostica sau trata orice problemă de sănătate sau boală, sau pentru a înlocui un medicament sau un tratament prescris de personalul medical autorizat. Efectul produselor variază de la o persoană la alta, în funcție de stilul de viață, metabolism, vârstă, starea de sănătate etc. Dacă aveți sau credeți că aveți o afecțiune medicală sau suferiți de orice boală, adresați-vă de urgență medicului dumneavoastră.

  Mențineți un stil de viață armonios!

  Eforturile dvs. de a vă menține sănătatea pot fi ușor răsplătite cu un stil de viață armonios. În acest sens, se recomandă o dietă echilibrată, cu multe fructe și legume proaspete și apă în cantitate suficientă. Gândurile pozitive ajută întotdeauna la regenerarea și întărirea organismului și la redobândirea tonusului psihic, în timp ce o atitudine negativă își pune amprenta asupra sănătății. Încercați să duceți un stil de viață pozitiv, activ, cu o dietă adecvată și veți atrage cu siguranță o sănătate optimă.

 •  Livrare & Retur

  Livrare

  Livrăm în toate județele din Romania. Toate comenzile sunt expediate cu un număr de urmărire. Transport gratuit pentru comenzi de peste 199 de RON. În timpul perioadelor de Black Friday și promoții, timpul de livrare poate fi mai lung decât în mod normal.

  Retur

  ORGANICS HGM SRL va ofera posibilitatea de a returna produsele in termen de 30 de zile calendaristice, dupa o anuntare in prealabil la adresa de email: contact@organicsfood.ro sau la numarul de telefon: +40 725 658 919.  
  Produsele pentru care nu se acceptă returul sunt:
  • Produse desigiliate.
  • Produsele alimentare care se deteriorează ușor, au termen de valabilitate scurt și sunt sensibile la temperatură, diferențe de umiditate, etc (de exemplu, lăptișorul de matcă) pentru care nu putem garanta depozitarea corectă din momentul în care s-a desfăcut coletul, până la termenul de retur.

  Ajutor

  Dați-ne un semn dacă aveți orice alte întrebări și/sau nelămuriri. Email: contact@organicsfood.ro Telefon: +40 725 658 919
  ... persoane se uită la asta chiar acum

  Share
Cumpără în SiguranțăCumpără în Siguranță

Supliment Antistress Formula 60 TBS Aronia Charlottenburg este un produs natural care te ajută să faci față stresului de zi cu zi, să combați oboseala cronică și să îți îmbunătățești starea de spirit. Acest supliment alimentar conține o combinație unică de vitamine, minerale și plante adaptogene, care au efecte benefice asupra sistemului nervos și a echilibrului emoțional.

Unul dintre ingredientele principale ale acestui produs este extractul de magnolie, o plantă originară din Asia, care are proprietăți calmante, relaxante și antidepresive. Magnolia reduce nivelul de cortizol, hormonul stresului, și îmbunătățește calitatea somnului. De asemenea, magnolia are efecte antioxidante și antiinflamatoare, protejând celulele de deteriorare.

Un alt ingredient important este extractul de schisandra, o plantă folosită în medicina tradițională chineză pentru a stimula vitalitatea și rezistența organismului. Schisandra are capacitatea de a te adapta la situațiile stresante și de a îți crește performanța mentală și fizică. De asemenea, schisandra are efecte benefice asupra ficatului, rinichilor și sistemului imunitar.

Suplimentul Antistress Formula conține și vitaminele C și E, care sunt esențiale pentru sănătatea creierului și a sistemului nervos. Vitamina C este un puternic antioxidant, care previne deteriorarea celulară cauzată de stresul oxidativ. Vitamina E protejează membranele celulare de radicalii liberi și susține funcția cognitivă.

De asemenea, acest produs conține calciu și magneziu, două minerale care contribuie la funcționarea normală a sistemului nervos și la transmiterea impulsurilor nervoase. Calciul este implicat în reglarea ritmului cardiac și a tensiunii arteriale, iar magneziul previne oboseala mentală și migrenele.

Suplimentul Antistress Formula este un produs notificat de Ministerul Sănătății prin CRSP Iași și are la bază ingrediente naturale de cea mai bună calitate. Flaconul conține 60 de tablete, suficiente pentru aproape 2 luni de consum. Pentru a beneficia de efectele acestui produs, se recomandă administrarea a câte o tabletă pe zi, dimineața sau seara.

Caracteristici Supliment Antistress Formula 60 TBS Aronia Charlottenburg

 • Produs natural care reduce stresul, combate oboseala cronică și îmbunătățește starea de spirit
 • Conține vitamine, minerale și plante adaptogene cu efecte benefice asupra sistemului nervos și a echilibrului emoțional
 • Conține extract de magnolie, care are proprietăți calmante, relaxante și antidepresive
 • Conține extract de schisandra, care stimulează vitalitatea și rezistența organismului
 • Conține vitaminele C și E, care sunt antioxidanți puternici și susțin sănătatea creierului
 • Conține calciu și magneziu, care contribuie la funcționarea normală a sistemului nervos
 • Produs notificat de Ministerul Sănătății prin CRSP Iași
 • Flacon cu 60 de tablete, suficiente pentru aproape 2 luni de consum
 • Se recomandă administrarea a câte o tabletă pe zi

Ingrediente:: Extract de Magnolie, Schisandra Chinensis, Vitamina C, Vitamina E, Calciu, Magneziu, Zinc, Vitamina B5, Vitamina B3, Vitamina B2, Vitamina B1, Vitamina B6, Vitamina B7, Vitamina B12, Flavonoide citrice, Cupru, Acid folic.

MOD DE ADMINISTRARE: Pentru a te bucura la maxim de toate proprietățile Tabletelor Antistress Formula, îți recomandăm să iei 1 tabletă în fiecare zi.

Pe lângă asta, ține cont că:

– Nu trebuie să depășești doza zilnică recomandată.
– Se recomandă un consum pe o perioadă mai îndelungată, astfel încât organismul să le asimileze cu succes.
– Le poți consuma alături de alte produse Aronia Charlottenburg, fără griji.

Ia 1 tabletă pe zi și combate stresul cu succes!

PĂSTRARE ȘI VALABILITATE: Păstrează flaconul într-un loc uscat și răcoros, ferit de razele soarelui. Nu-l lăsa la îndemâna copiilor.

CONTRAINDICAȚII: Tabletele Antistress Formula nu au contraindicații. Cu toate acestea, recomandăm consumul lor doar de către adulți. De asemenea, este important să nu depășești doza zilnică recomandată de specialiști — 1 tabletă în fiecare zi.

Închide Coșul Meu
Închide Wishlist
Închide
Închide
Categorii