LAB ONE N°1 ProBiotic 30 capsule

111.23 lei

Brand: LAB ONE

LAB ONE N°1 ProBiotic 30 capsule este un sinbiotic cu 30 de miliarde de culturi bacteriene vii din 10 tulpini și fibră de acacia. Produsul protejează și echilibrează flora intestinală, susținând sănătatea digestivă și imunitară.

Cumperi mai mult, plătești mai puțin!

Cantitate Pret % Discount
1 - 3 111.23 lei -
4+ 109.01 lei 2%

În stoc - Livrare rapidă

+
Livrare GRATUITĂ pentru comenzi de + 199.00 lei
 •  Precauții

  Citiți întotdeauna cu atenție descrierea produsului!

  Citiți întotdeauna cu atenție descrierea produsului, eticheta și ambalajul înainte de utilizare! Toate informațiile de pe acest site sunt publicate doar în scop informativ și nu înlocuiesc sfatul sau prescripția unui medic sau a altui personal medical calificat.

  Nu trebuie să folosiți informațiile din acest site pentru a diagnostica sau trata!

  Nu trebuie să folosiți informațiile din acest site pentru a diagnostica sau trata orice problemă de sănătate sau boală, sau pentru a înlocui un medicament sau un tratament prescris de personalul medical autorizat. Efectul produselor variază de la o persoană la alta, în funcție de stilul de viață, metabolism, vârstă, starea de sănătate etc. Dacă aveți sau credeți că aveți o afecțiune medicală sau suferiți de orice boală, adresați-vă de urgență medicului dumneavoastră.

  Mențineți un stil de viață armonios!

  Eforturile dvs. de a vă menține sănătatea pot fi ușor răsplătite cu un stil de viață armonios. În acest sens, se recomandă o dietă echilibrată, cu multe fructe și legume proaspete și apă în cantitate suficientă. Gândurile pozitive ajută întotdeauna la regenerarea și întărirea organismului și la redobândirea tonusului psihic, în timp ce o atitudine negativă își pune amprenta asupra sănătății. Încercați să duceți un stil de viață pozitiv, activ, cu o dietă adecvată și veți atrage cu siguranță o sănătate optimă.

 •  Livrare & Retur

  Livrare

  Livrăm în toate județele din Romania. Toate comenzile sunt expediate cu un număr de urmărire. Transport gratuit pentru comenzi de peste 199 de RON. În timpul perioadelor de Black Friday și promoții, timpul de livrare poate fi mai lung decât în mod normal.

  Retur

  ORGANICS HGM SRL va ofera posibilitatea de a returna produsele in termen de 30 de zile calendaristice, dupa o anuntare in prealabil la adresa de email: contact@organicsfood.ro sau la numarul de telefon: +40 725 658 919.  
  Produsele pentru care nu se acceptă returul sunt:
  • Produse desigiliate.
  • Produsele alimentare care se deteriorează ușor, au termen de valabilitate scurt și sunt sensibile la temperatură, diferențe de umiditate, etc (de exemplu, lăptișorul de matcă) pentru care nu putem garanta depozitarea corectă din momentul în care s-a desfăcut coletul, până la termenul de retur.

  Ajutor

  Dați-ne un semn dacă aveți orice alte întrebări și/sau nelămuriri. Email: contact@organicsfood.ro Telefon: +40 725 658 919
  ... persoane se uită la asta chiar acum

  Share
Cumpără în SiguranțăCumpără în Siguranță

LAB ONE N°1 ProBiotic 30 capsule este un supliment alimentar modern, care conține 30 de miliarde de culturi bacteriene vii din 10 tulpini diferite, precum și fibră de acacia. Acest produs este un sinbiotic, adică o combinație de probiotic și prebiotic, care ajută la menținerea echilibrului florei intestinale și la susținerea sistemului imunitar.

Produsul se bazează pe o tehnică unică de microîncapsulare, care protejează celulele bacteriene de factorii externi, cum ar fi aciditatea gastrică, temperatura sau umiditatea. Astfel, bacteriile ajung vii și active în intestin, unde își pot exercita efectele benefice.

LAB ONE N°1 ProBiotic 30 capsule este recomandat persoanelor care vor să își îmbunătățească sănătatea digestivă și generală, mai ales după tratamente cu antibiotice, infecții intestinale, stres sau alimentație nesănătoasă. Produsul poate contribui la prevenirea și ameliorarea unor afecțiuni precum sindromul colonului iritabil, constipația, diareea, alergiile sau candidoza.

Produsul este fabricat în Polonia, respectând cele mai înalte standarde de calitate și siguranță. Capsulele sunt vegetale și nu conțin gluten, lactoză, zahăr sau OMG. Produsul este potrivit pentru vegani și vegetarieni.

Caracteristici LAB ONE N°1 ProBiotic 30 capsule

 • Sinbiotic cu 30 de miliarde de culturi bacteriene vii din 10 tulpini
 • Conține fibră de acacia, care stimulează creșterea bacteriilor benefice
 • Tehnică de microîncapsulare, care asigură supraviețuirea și activitatea bacteriilor
 • Susține sănătatea digestivă și imunitară
 • Previne și ameliorează desechilibrele florei intestinale
 • Capsule vegetale, fără gluten, lactoză, zahăr sau OMG
 • Potrivit pentru vegani și vegetarieni

Ingrediente: amestec de tulpini de bacterii (Bifidobacterium lactis, Bifidobacterium breve, Lactobacillus paracasei, Lactobacillus rhamnosus, Lactobacillus plantarum, Lactobacillus casei, Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium bifidum, Streptococcus thermophilus, agent antibifidobacteriu, bifidobacterium longum), agent antibifidobacterium fiziol acetil lung, -agenți de aglomerare: săruri de magneziu ale acizilor grași, dioxid de siliciu.

Greutate 50 g
Tip produs

Închide Coșul Meu
Închide Wishlist
Închide
Închide
Categorii