Vitamina K2 100 mcg 90 TBS Aronia Charlottenburg

59.00 lei

Vitamina K2 100 mcg 90 TBS Aronia Charlottenburg este un supliment alimentar bio cu vitamina K2 sub forma de MK-7, cea mai biodisponibilă formă de vitamina K2. Vitamina K2 întărește oasele și dinții, protejează inima și rinichii și ajută la coagularea sângelui.

Cumperi mai mult, plătești mai puțin!

Cantitate Pret % Discount
1 - 3 59.00 lei -
4+ 57.82 lei 2%

În stoc - Livrare rapidă

+
Livrare GRATUITĂ pentru comenzi de + 199.00 lei
 •  Precauții

  Citiți întotdeauna cu atenție descrierea produsului!

  Citiți întotdeauna cu atenție descrierea produsului, eticheta și ambalajul înainte de utilizare! Toate informațiile de pe acest site sunt publicate doar în scop informativ și nu înlocuiesc sfatul sau prescripția unui medic sau a altui personal medical calificat.

  Nu trebuie să folosiți informațiile din acest site pentru a diagnostica sau trata!

  Nu trebuie să folosiți informațiile din acest site pentru a diagnostica sau trata orice problemă de sănătate sau boală, sau pentru a înlocui un medicament sau un tratament prescris de personalul medical autorizat. Efectul produselor variază de la o persoană la alta, în funcție de stilul de viață, metabolism, vârstă, starea de sănătate etc. Dacă aveți sau credeți că aveți o afecțiune medicală sau suferiți de orice boală, adresați-vă de urgență medicului dumneavoastră.

  Mențineți un stil de viață armonios!

  Eforturile dvs. de a vă menține sănătatea pot fi ușor răsplătite cu un stil de viață armonios. În acest sens, se recomandă o dietă echilibrată, cu multe fructe și legume proaspete și apă în cantitate suficientă. Gândurile pozitive ajută întotdeauna la regenerarea și întărirea organismului și la redobândirea tonusului psihic, în timp ce o atitudine negativă își pune amprenta asupra sănătății. Încercați să duceți un stil de viață pozitiv, activ, cu o dietă adecvată și veți atrage cu siguranță o sănătate optimă.

 •  Livrare & Retur

  Livrare

  Livrăm în toate județele din Romania. Toate comenzile sunt expediate cu un număr de urmărire. Transport gratuit pentru comenzi de peste 199 de RON. În timpul perioadelor de Black Friday și promoții, timpul de livrare poate fi mai lung decât în mod normal.

  Retur

  ORGANICS HGM SRL va ofera posibilitatea de a returna produsele in termen de 30 de zile calendaristice, dupa o anuntare in prealabil la adresa de email: contact@organicsfood.ro sau la numarul de telefon: +40 725 658 919.  
  Produsele pentru care nu se acceptă returul sunt:
  • Produse desigiliate.
  • Produsele alimentare care se deteriorează ușor, au termen de valabilitate scurt și sunt sensibile la temperatură, diferențe de umiditate, etc (de exemplu, lăptișorul de matcă) pentru care nu putem garanta depozitarea corectă din momentul în care s-a desfăcut coletul, până la termenul de retur.

  Ajutor

  Dați-ne un semn dacă aveți orice alte întrebări și/sau nelămuriri. Email: contact@organicsfood.ro Telefon: +40 725 658 919
  ... persoane se uită la asta chiar acum

  Share
Cumpără în SiguranțăCumpără în Siguranță

Vitamina K2 100 mcg 90 TBS Aronia Charlottenburg este un supliment alimentar care îți oferă doza zilnică recomandată de vitamina K2, o vitamină esențială pentru sănătatea oaselor, dinților, inimii și sângelui. Vitamina K2 este produsă de bacteriile din intestin, dar cantitatea este insuficientă pentru a acoperi necesarul organismului. De aceea, este important să o obții din alimente sau suplimente.

Vitamina K2 are rolul de a transporta calciul din sânge către oase și dinți, unde este necesar pentru a le întări și a le proteja de fracturi sau carii. Totodată, vitamina K2 previne depunerea calciului pe artere, articulații sau organe, reducând astfel riscul de boli cardiovasculare, artrită sau calcificare renală. Vitamina K2 contribuie și la coagularea sângelui și la vindecarea rănilor, fiind necesară pentru sinteza proteinelor implicate în aceste procese.

Vitamina K2 100 mcg 90 TBS Aronia Charlottenburg este un produs de calitate superioară, care conține vitamina K2 sub forma de menachinon-7 (MK-7), cea mai biodisponibilă și eficientă formă de vitamina K2. MK-7 este extrasă din natto, un aliment tradițional japonez obținut prin fermentarea boabelor de soia. MK-7 are o stabilitate și o durată de acțiune mai mare decât alte forme de vitamina K2, asigurând o absorbție optimă și o distribuție uniformă în organism.

Vitamina K2 100 mcg 90 TBS Aronia Charlottenburg este un produs notificat de Ministerul Sănătății și certificat bio, ceea ce înseamnă că respectă cele mai înalte standarde de calitate și siguranță. Produsul nu conține gluten, lactoză, OMG sau alergeni și este potrivit pentru vegani și vegetarieni. O tabletă pe zi îți asigură doza zilnică recomandată de vitamina K2 și te ajută să îți menții sănătatea oaselor, dinților, inimii și sângelui.

Caracteristici Vitamina K2 100 mcg 90 TBS Aronia Charlottenburg

 • Supliment alimentar cu vitamina K2 sub forma de MK-7
 • Beneficii pentru oase, dinți, inimă și sânge
 • Previne calcifierea vasculară și renală
 • Contribuie la coagularea sângelui și la vindecarea rănilor
 • Produs notificat de Ministerul Sănătății
 • Fără gluten, lactoză, OMG sau alergeni
 • Potrivit pentru vegani și vegetarieni
 • Dozaj: o tabletă pe zi

INGREDIENTE

– Vitamina K2 – MK7
– Carbonat de calciu
– Stearat de magneziu
– Celuloză microcristalină P 101
– Dioxid de siliciu
– Hidroxipropilmetilceluloză

MOD DE ADMINISTRARE

Îți recomandăm să iei 1 tabletă de Vitamina K2 în fiecare zi. Așa te vei bucura la maxim de toate beneficiile ei atât pentru corp, cât și pentru minte. La recomandarea medicului, dozele se pot mări sau micșora.

PĂSTRARE ȘI VALABILITATE

Păstrează flaconul într-un loc uscat și răcoros, ferit de razele soarelui. Nu-l lăsa la îndemâna copiilor.

Greutate 100 g
Tip produs

,

Închide Coșul Meu
Închide Wishlist
Închide
Închide
Categorii